tam nieje sa kde rozbehnut na tych 70km, este som tade nesiel, ale predpokladam, ze 50tka bude na prejazde do tej obchadzky, ,a za par sto metrov sa zas vracia naspat, takze 70tka tam nema logiku
Ten les pilierov obyčajnej estakády úplne dobíja tie krásne centrálne piliere na prúdnici priehrady gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=35740 . Bude to treba nejako farebne poriešiť. Aby obyčajné piliere boli také skoro neviditeľné a centrálne silne zvýrazniť. Ináč sa betonári natrápili a výsledný umelecký dojem sa stratí. Ak nemám pravdu, tak mi vynadajte!
Vďaka Pali, zachytil si skruže aj mostovku v poslednom zábere.
Dnes sa začalo s odstraňovaním konštrukčných vrstiev pásu ZA-CA v križovatke Brodno.
ako bude riesena prelozka 1/11 v strede brodna, kde brodnaska cesta krizuje zeleznicu?
Násypom (asi vystuženým) a v mieste kríženia je navrhované premostenie na I/11.
neviem ci tomu rozumiem spravne, ale 1/11 pojde mostom ponad aktualnu cestu?
ano. bohuzial lepsie by bolo keby v brodne staru cestu zakopali pod jednicju aj pod zeleznicu..
Tak je to hneď vedľa potoka, takže najlacnejšie by to asi nebolo, nehovoriac o tom, že železnice ani len nedokázali narovnať oblúk v Rudinke…
Jedno video z Brodna: zilinskedialnice.sk/krizovatka-d … -vo-videu/
vlastne hej mas pravdu, tak naopak. ako pozeram som to aj sem pred dost davnom pisal, ze jednicku urobit urovnovo a spolu s koridorom zeleznice dat tam protihlukovu stenu a meistnu cestu zdvihnut nad to. urcite by z tej miestnej cesty bolo menej hluku. a nevadil by ani taky velky stupak na most.
nieco na styl mostu v grinave na ceste 1083. ten most je velmi uzky, ma cca 250m a je tam aj 40tka, ale plni ucel .. to iste sa mohlo urobit aj v brodne.
No len keď si na mapu Brodna premietneš dĺžku toho nadjazdu, tak uvidíš, že bez rozsiahlej demolácie domov okolo cesty by to moc nešlo.
Inak zaujímavá otázka ako to vyriešiť čo najlacnejšie a s najmenším dopadom na obyvateľov. Lebo tá cesta je viac menej jediná dosť široká nato aby sa tam dalo jazdiť plynule obojsmerne aj vyššie do dediny.
takto bude zaciatok prelozky,
zilinak.sk/assets/images/za … esto-3.jpg
a potom to pojde po strane poza zeleznicu, kde niesu domy..
Toto ale nie je konecne, nie? Kde je vjazd na dialnicu smerom do tunela? Jeden mega kruhac nad dialnicou by vyriesil vsetko
tiez pozeram na ten obrazok krizovatky a chyba mi tam vjazd na dialnicu z prelozky cesty I/11
nebude, kedze bude MUK kysucke nove mesto .. a ma to aj logiku, ale aspon sa mozno viacero ludi presveci aky je tento usek uzasne potrebny
tak vsak bude nova cesta co sa napaja na tu cestu pri druzstve priamo z I/11 a este lepsie by to bolo prepojit na kapustnu.
potom by sa brodnianska mohla z oboch stran zaslepit a urobit tam len lavku pre pesich a cyklistov.
sak podobne to urobili uz kedysi davno v malackach, kde takto odstrihli hlavnu cestu, a treba ist dalej po novom nadjazde ..
cize by sa aj odstranilo zbytocne urovnove krizovanie zeleznice a cesty, a keby niekto v tomto bananistane rozmyslal, tak tam mohla byt zastavka brodno, ktoru by v ramci verejnej dopravy ludia aj vyuzivali a mali by mimourovnvoy prejazd ..
doteraz nechapem, naco ej zastavka brodno uplne v pazi a ani ludia z rudinky ju moc nevyuzivaju ..
Kapustna ulica nie je vhodna na taku premavku je uzka a neda sa z nej spravit obojsmerna cesta a na konci ako je druzstvo uz stoja nove chalupy. Mna len prekvapuje, ze neurobia pri zeleznici napojenie na 1/11 z brodnaskej cesty popod ten most co budu budovat a potom mozu cestu uzatvorit, aby sa nedalo chodit autami cez zeleznicu uz teraz je to neprehladne a to ked tam bude ten most tak konec.Sice by sa rozdelila obec zeleznicou, ale stacilo by to spravit pre pesich a autom dookola po 1/11 a potom spet do brodna ako sa chodi teraz.
Nie je mi jasné, prečo ešte nedokončili vetvu križovatky pre smer ZA->CA a nepreviedli premávku tam, tak isto ako v smere CA->ZA? Namiesto toho im ide premávka v smere ZA->CA cez stavenisko nájazdu na estakádu
Na tak zlozitu krizovatku mi to pride strasne zly tah…Chlmec, Budatin, Brodno, atd…zda sa mi to dost na to, ze dialnicu nevyuziju
Prečo by nevyužili, veď v smere na BA sa môžu hravo napojiť na D3/D1 v Strážove.
Si nedokoncil, hravo sa napoja aj v muk km.
Ale nakolko ta tak skoro nebude, tak zatial sa predsa docasne napoja