Miesta je tam dosť. Stačií len chcieť. Do realizácie ešte veľa vody v Kysuci pretečie nakoľko priority na D3 boli obrátené…
som zvedavy o kolko sa predlzi cesta do ZA, teraz je to idealne (aj ked je obmedzenie kvoli vystavbe), potom sa pojde po prelozke 1/11, mostom na druhu strane k motelu Anita, podleze sa dialnica a az potom sa pojde rovno do mesta.. som zvedavy aj na rychlost aka tam bude.. teda ak sa tej prelozky dozijeme
cochvila sa bude asfaltovat bocne docasne cesty okolo posledneho piliera dialnice, takze si treba uzit jazdu po povodnej 4 prudovke kym to ide,..,
Včera som si tam už všimol asfalt.
A prečo dočasné? Podľa mňa sú to budúce vetvy križovatky Brodno pre smer do/zo Žiliny.
Včera som si všimol položenú cementovú stabilizáciu na oboch vetvách obopínajúcich smer do tunela.
Miro preto docasnu, lebo napojenia na terajsiu 1/11 po dokonceni nebudu take ako sa teraz robia, zbytok ostane
Akurát som dostal chuť spýtať sa miestnych fotoúderníkov, ako je na tom fantómový Jaloviarovej pilier/aj s príslušnou mostovkou/ na Hričovskej priehrade gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=35072 celkom možné do konca roka. Totiž sivý Berd od mosta a modrá Strukturas od tunela sú od dvojice trojíc centrálnych stĺpov už len na pár záberov.
Predpokladám, že v týchto dňoch budú šalovať poslednú atypickú lamelu na ľavom moste na opozdenom centrálnom pilieri gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=34674 . Tiež predpokladám, že Berd na pravom moste už o takomto čase by mal byť v koncovom zábere a pôjde dole.
budu sa rozsirovat rimsy a PHS, ako aj mierne zmeni na docasnom napojeni.
Nové foto z úseku gallery/album.php?album_id=219
Will the rerouting of the I/11 near Žilina this year completed?
zopár leteckých fotiek skyscrapercity.com/showpost. … ount=11844
Unfortunately not. Probably in september 2017.
In September 2017? The whole section should be in service in July 2017.
Should be, but wouldn’t be…
http://ndsas.sk/useky-zilina–strazov—zilina–brodno/44223s461c
V súvislosti s výstavbou daného úseku Národná diaľničná spoločnosť registruje nárok zhotoviteľa na predĺženie výstavby s termínom 09/2017, ktorý je predmetom rokovania. V súčasnosti naďalej platí zmluvný termín ukončenia výstavby.
pokynom na zmenu č.9 bolo ukončenie znova posunuté do 8.11.2017,ešte minulí týždeň
Tak už tu máme oznámenie o uzatvorení jedného jazdného pásu štvorprúdovky v Brodne pre výstavbu D3.
Ak som to dobre pochopil, doprava v smere CA->ZA bude presmerovaná po vetve, na ktorej sú na priloženej vizualizácii dva modré kamióny:
[album]35664[/album]
Tam sú naozaj namaľované dočasným značením oranžovou farbou dva pruhy, ale zdajú sa mi byť užšie, než tie súčasné. Určite tam bude musieť byť rýchlosť obmedzená na menej, než súčasných 70 km/h.
Nerozumiem ale, že uzávierka má trvať do 2. decembra. Čo bude potom? Veď po terajšej trase sa v budúcnosti aj tak už nebude jazdiť, keďže diaľnica pôjde ďalej v trase terajšej I/11, ako je aj vidieť na vizualizácii.
mozno do 2 decembra dorobia pravu stranu pri zeleznicnej trati, a smer na cadcu presmeruju tam
inak na tej vizualizacii je vidno, ze tento usek doslova nielenze bol sialene predrazeny a vlastne aj zbytocny, ale on v konecnom dosledku dost skomplikuje dopravu do a zo ziliny, kedze po tuto MUK to bude 2+2, ale v mieste MUK to bude 1+(2+2)+1, cize pre terajsi hlavny prud aut zostane vzdy len jeden pruh ..
nechcem si predstavit tie zapchy a dosledky kvoli tomuto useku ..
to bol doslova hlupy napad, zacat stavat tento usek, ktory ozaj veci len a len skomplikuje