Super. Díky Holbra za info. Vedel by si vyzdielať aj niečo ďalšie z Tvojej diplomovky. Mohlo by to byť veľmi zaujímavé pre nás nestavbárov a zase sa človek niečo ďalšie naučí. Vďaka.
Tady je odkaz na prezentaci na obhajobu, kterů mám v úterý. To bude asi zajímavější, je tam plno fotek z provádění.
ulozto.cz/xKerETQ6/diplomka-rezi … bility-pdf
Na stavbě sa vrtali průměry pilot 1200 a 1500 mm, moja práca to srovnává z hlediska technické a cenové náročnosti.
Kdyby to nekoho fakt zajímalo, možu mu poslat komplet diplomku soukromně.
Holbra, drzim na ten utorok palce, nech to dobre vyjde
díky
Čaká nás prvé vysúvanie skruže na mostom objekte S0223 zilinskedialnice.sk/prve-vysuvanie-skruze/
Fotky z dnešného presunu zilinskedialnice.sk/foto-presun- … -p-chlmci/, posuvná skruž nakoniec presúvali až do večera (uzávierka cesty mala trvať do 14:00).
zopár fotiek mosta 213 zilinskedialnice.sk/ako-sa-dari- … skej-d3ke/
inak tie mosty majú označenie 223 a 224 …
Fotky z rybníkov v Strážove 19.3.2016, gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=32842
dnes som odfotil pár fotiek estakády ponad priehradu teleobjektívom z kopca
[album]32953[/album]
u stredového piliera už začali odstraňovať navážku z priehrady
Dík maher za obrázky ale pár záberov si mohol urobiť aj trochu viac doľava.
vľavo je to zalesnené, čo bolo vidieť, to som odfotil
gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=33046
gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=33045
Asi je to len skreslený pohľad, ale nie je to chystané debnenie začínajúceho mosta nejako vyššie ako jeho začiatok - portál?
ĽubošG - to debnenie je pre ľavý pas z pohladu fotografa a ten začína niekde vľavo od okraja fotky. To ukončenie ( ten betónový “kus” ) v popredí je pre pravý pas, ktorý bude pokračovať a niečo vidieť v diaľke vpravo
Vďaka Peterman za objasnenie, jasné, veď to je ľavý pás to debnenie čo chystajú .
Nemá niekto správy o tom ako pokračuje budovanie základov tretej dvojice pilierov vo Váhu? Na obrázkoch to nie je lebo prekážajú stromy a pred pár mesiacmi som zachytil správu že s tým mali problém pre silný prietok vody vo Váhu. Boli úvahy že musia čakať na ukončenie prác na stredných pilieroch a potom uvoľnia prietok medzi strednými a prvými piliermi, tam kde je teraz násyp. Zodpovedá tomu aj čistenie terénu okolo stredných pilierov.
Podla tychto fotiek su uz piliere zalozene alebo sa zakladaju.
skyscrapercity.com/showpost. … ount=11452