D3 Žilina, Strážov - Žilina, Brodno

Super. Díky Holbra za info. Vedel by si vyzdielať aj niečo ďalšie z Tvojej diplomovky. Mohlo by to byť veľmi zaujímavé pre nás nestavbárov a zase sa človek niečo ďalšie naučí. Vďaka.

viewtopic.php?f=35&t=21132

Tady je odkaz na prezentaci na obhajobu, kterů mám v úterý. To bude asi zajímavější, je tam plno fotek z provádění.
ulozto.cz/xKerETQ6/diplomka-rezi … bility-pdf
Na stavbě sa vrtali průměry pilot 1200 a 1500 mm, moja práca to srovnává z hlediska technické a cenové náročnosti.
Kdyby to nekoho fakt zajímalo, možu mu poslat komplet diplomku soukromně.

Holbra, drzim na ten utorok palce, nech to dobre vyjde :wink:

díky :slight_smile:

Čaká nás prvé vysúvanie skruže na mostom objekte S0223 zilinskedialnice.sk/prve-vysuvanie-skruze/ :slight_smile:

Fotky z dnešného presunu zilinskedialnice.sk/foto-presun- … -p-chlmci/, posuvná skruž nakoniec presúvali až do večera (uzávierka cesty mala trvať do 14:00).

dnes 10:35

gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=32477

zopár fotiek mosta 213 zilinskedialnice.sk/ako-sa-dari- … skej-d3ke/

inak tie mosty majú označenie 223 a 224 …

nádhera zilinskedialnice.sk/zilinska-dia … vy-cast-1/

Fotky z rybníkov v Strážove 19.3.2016, gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=32842

dnes som odfotil pár fotiek estakády ponad priehradu teleobjektívom z kopca
[album]32953[/album]
u stredového piliera už začali odstraňovať navážku z priehrady

Dík maher za obrázky ale pár záberov si mohol urobiť aj trochu viac doľava.

vľavo je to zalesnené, čo bolo vidieť, to som odfotil

gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=33046
gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=33045

Asi je to len skreslený pohľad, ale nie je to chystané debnenie začínajúceho mosta nejako vyššie ako jeho začiatok - portál?

ĽubošG - to debnenie je pre ľavý pas z pohladu fotografa a ten začína niekde vľavo od okraja fotky. To ukončenie ( ten betónový “kus” ) v popredí je pre pravý pas, ktorý bude pokračovať a niečo vidieť v diaľke vpravo

Vďaka Peterman za objasnenie, jasné, veď to je ľavý pás to debnenie čo chystajú :blush: .

Nemá niekto správy o tom ako pokračuje budovanie základov tretej dvojice pilierov vo Váhu? Na obrázkoch to nie je lebo prekážajú stromy a pred pár mesiacmi som zachytil správu že s tým mali problém pre silný prietok vody vo Váhu. Boli úvahy že musia čakať na ukončenie prác na stredných pilieroch a potom uvoľnia prietok medzi strednými a prvými piliermi, tam kde je teraz násyp. Zodpovedá tomu aj čistenie terénu okolo stredných pilierov.

Podla tychto fotiek su uz piliere zalozene alebo sa zakladaju.
skyscrapercity.com/showpost. … ount=11452