vďaka za vynikajúci fotoreport
ja by som mal otázku, či sa plánuje otvoriť v predstihu úsek po už vybudovaný privádzač do priem. parku v KNM, keďže tá časť je výrazne jednoduchšia. Ide len o prerábku už existujúcej 4-pruhovej cesty+1 väčší most
podľa mňa nehrozí. Tento úsek, mal byť spravený spolu s privádzačom. Ale kto by sa trápil s takými “hlúposťami”???.
Výrub drevín v Budatínskej Lehote - D3
Vážení občania,
v rámci prípravných prác pred výstavbou diaľnice D3, vykonáva spoločnosť výrub v k.ú. Kysucké Nové Mesto.
Touto cestou Vás chceme informovať, že dňa 14.2.2026 - tj. v SOBOTU vo večerných hodinách prebehne pozdĺž cesty E75 v smere od Radole k Budatínskej Lehote výrub stromov.
Práce je nevyhnutné vykonávať v čo najmenšej premávke. Preto Vás prosíme o trpezlivosť a pochopenie v tomto čase.
Nemaju ten 1+1 most za stvorprudovkou zhodit a postavit novy 2+2 dialnicny a velky ekodukt na I/11 miesto toho? To vyzera byt vyrazne zlozitejsie.
Áno, to je ten 1 väčší most. Problém môže byť akurat v tom, ze aby ho zhodili, budu musieť najskôr presmerovať dopravu na novú cestu I. triedy, ale osobne mi to aj tak príde menej komplikované ako estakáda v rieke Kysuca.
Ostrave končia prázdniny
kysuce zasiahla, snehová kalamita. Napadlo 5cm snehu a už je dopravný kolaps ![]()
Ohlasovali to v správach a aj na dopravnom infe.
Sťahovali drevo z okolia cesty a dočasne museli znížiť rýchlosť. Nemalo by ísť o trvalejší stav.
Problémy začnú koncom roka kedy by mali začať reálne s preložkami ciest.