V nejakom videu som zachytil, že tá pumpa ostane zachovaná a ponad ňu pôjde estakada. Je to v poriadku z hľadiska bezpečnosti mať pumpu pod mostom/estakadou?
Prečo keď začínajú sťahovať ornicu, tak idú po takých prerusovanych pásoch a nie rad za radom? Je to nejaký prieskum?
Tie vykopané prúžky sú podľa mňa archeologický prieskum.
ako uz napisal Peter_CA, este pred samotnym stahovanim ornice sa realizuje archeologicky prieskum. Cize tie uzke pasiky su vykopane ryhy pre archeologov. Pokial tam nic nenajdu, az potom sa moze pristupit ku zhrnaniu ornice a vykopovym pracam.
pumpa ostáva,nechceli to predať kvôli ním sa aj zdržala dokumentácia na stavebné povolenie ta prvá v poradí bolo to až na najvyššom súde tak napokon NDS ustúpila a navrhla že to pôjde teda ponad či je to bezpečné no veru neviem pumpy vybuchujú iba vo filmoch
Občas vybuchujú aj mimo filmov
takto trvaly stav nebude moct ostat aj ked ju dialnica nateraz obide nadjazdom ta benzinka odtial bude musiet ist prec skor ci neskor z bezpecnostnych dovodov je to casovana bomba.. takze tak ci tak je to len urgentne rychle a docasne riesenie zrusenie/presun na ine miesto ju caka tak ci tak
Su miesta kde je pumpa pod mostom, napr. v Prahe maju benzinku priamo pod Nuselskym mostom:
alebo na Plzenskej pri nemocnici Motol:
tie posledne domy pred tunelom Horelica co su v drahe dialnice kedy maju v plane asanovat ci zatiial sa len sustreduju na vegetaciu a porasty?
Siel som tamad v Nedelu a vyzeralo to, ze vsetky domy co zavadzaju su uz prec. Ale z auta som nemal uplne najlepsi vyhlad
aha tak uz to dava logiku preco sa dodnes na ziadnom useku D3 zatial nezhrnovala ornica ani inak neupravoval teren, len sa riesila vegetacia..