D3 Žilina, Brodno - Kysucké Nové Mesto

13 lajky

V nejakom videu som zachytil, že tá pumpa ostane zachovaná a ponad ňu pôjde estakada. Je to v poriadku z hľadiska bezpečnosti mať pumpu pod mostom/estakadou?

4 lajkov

Prečo keď začínajú sťahovať ornicu, tak idú po takých prerusovanych pásoch a nie rad za radom? Je to nejaký prieskum?

Tie vykopané prúžky sú podľa mňa archeologický prieskum.

4 lajkov

ako uz napisal Peter_CA, este pred samotnym stahovanim ornice sa realizuje archeologicky prieskum. Cize tie uzke pasiky su vykopane ryhy pre archeologov. Pokial tam nic nenajdu, az potom sa moze pristupit ku zhrnaniu ornice a vykopovym pracam.

5 lajky

pumpa ostáva,nechceli to predať kvôli ním sa aj zdržala dokumentácia na stavebné povolenie ta prvá v poradí bolo to až na najvyššom súde tak napokon NDS ustúpila a navrhla že to pôjde teda ponad či je to bezpečné no veru neviem pumpy vybuchujú iba vo filmoch

2 lajkov

Občas vybuchujú aj mimo filmov

1 lajk

takto trvaly stav nebude moct ostat aj ked ju dialnica nateraz obide nadjazdom ta benzinka odtial bude musiet ist prec skor ci neskor z bezpecnostnych dovodov je to casovana bomba.. takze tak ci tak je to len urgentne rychle a docasne riesenie zrusenie/presun na ine miesto ju caka tak ci tak

Su miesta kde je pumpa pod mostom, napr. v Prahe maju benzinku priamo pod Nuselskym mostom:

alebo na Plzenskej pri nemocnici Motol:

6 lajky

7 lajky

4 lajkov

Vystavba D3 Kysucké Nové Mesto Oščadnica,05-2026 - od Roman Hroš

5 lajky

Výstavba D3 Oščadnica Čadca,Bukov 2 profil,05-2026 - od Roman Hroš

1 lajk

tie posledne domy pred tunelom Horelica co su v drahe dialnice kedy maju v plane asanovat ci zatiial sa len sustreduju na vegetaciu a porasty?

Siel som tamad v Nedelu a vyzeralo to, ze vsetky domy co zavadzaju su uz prec. Ale z auta som nemal uplne najlepsi vyhlad

4 lajkov

aha tak uz to dava logiku preco sa dodnes na ziadnom useku D3 zatial nezhrnovala ornica ani inak neupravoval teren, len sa riesila vegetacia..

3 lajkov
8 lajky