Zaujimave. Este v novembri minuleho roka sa v mediach objavila sprava, ze stavba tejto krizovatky sa nebude financovat z penazi urcenych na tento usek dialnice. Takze kto to momentalne plati? Mesto, VUC?
tak to netusim, iste vsak je ze sa to stava… kazdy den cestujem okolo… uz tam davaju take tie zelezne skrine do zeme (neviem ako sa tomu hovori) aj na statnej ceste 505 aj na krizovatke Saratovska/Furmanska…
Inak, ta krizovatka Saratovska, to bude ako? nadjazd na zeleznicu sa mi z Dubravky zda velmi vysoky, podjazd vylucujem uplne… hadam tam nechcu robit prieciestie?
Saget> tak preco potom vyrubali tie stromy? kvoli kanalizacii by predsa nemuseli rozkopat cely ten kopec…
all> inak neviete co to stavaju na dialnici D2 v oboch smeroch medzi 116km a 118km po oboch stranach? je tam obmedzena rychlost na 80 a zo zeme trcia zeleza (take pletivo do kruhu), ktory byvaju sucastou zelezobetonovych stlpov, stoziarov a pilierov. Najprv som myslel ze tam stavaju elektricku signalizaciu v suvislosti s tunelom, ale kvoli tej signalizacii by zrejme nerobili take zaklady…
Čo to inak robia na dialnici D2 v smere do Malaciek pred krizovatkou Lamač?
Davali tam oranzove vodorovne znacenie akoby tam mal byt 3. jazdny pruh.
Nebudu to nahodou tie elektronicke premenlive tabule?
Inak a ta krizovatka Agatova sa teda nestava? lebo hento co robia naozaj nevyzera na kanalizaciu… dokonca je tam navozena hlina presne oproti miestu kde su vyrubane stromy kde by mal ist tne nadjazd…
tak, tak, pravda je to
Tiez som zaregistroval spravu v mediach, ze tato krizovatka bola vynata zo stavby, a nebude sa robit, a ak sa bude robit, tak to bude ako mestka stavba. Nezostava nic ine, len cakat ako sa to cele vyvrbi