D2 Bratislava, Lamačská cesta - Staré grunty

Vsimol som si ze sa zacala uz vystavba krizovatky Saratovska

Zaujimave. Este v novembri minuleho roka sa v mediach objavila sprava, ze stavba tejto krizovatky sa nebude financovat z penazi urcenych na tento usek dialnice. Takze kto to momentalne plati? Mesto, VUC?

tak to netusim, iste vsak je ze sa to stava… kazdy den cestujem okolo… uz tam davaju take tie zelezne skrine do zeme (neviem ako sa tomu hovori) aj na statnej ceste 505 aj na krizovatke Saratovska/Furmanska…

Inak, ta krizovatka Saratovska, to bude ako? nadjazd na zeleznicu sa mi z Dubravky zda velmi vysoky, podjazd vylucujem uplne… hadam tam nechcu robit prieciestie? :confused:

Bude nadjazd.

Podľa mojich informácií tieto stavebné aktivity nesúvisia s touto križovatkou. Buduje sa tam kanalizácia pre výstavbu na Agátovej ulici v Dúbravke.

Saget> tak preco potom vyrubali tie stromy? kvoli kanalizacii by predsa nemuseli rozkopat cely ten kopec…

all> inak neviete co to stavaju na dialnici D2 v oboch smeroch medzi 116km a 118km po oboch stranach? je tam obmedzena rychlost na 80 a zo zeme trcia zeleza (take pletivo do kruhu), ktory byvaju sucastou zelezobetonovych stlpov, stoziarov a pilierov. Najprv som myslel ze tam stavaju elektricku signalizaciu v suvislosti s tunelom, ale kvoli tej signalizacii by zrejme nerobili take zaklady…

Možno nemuseli, ale ak to chceli viesť po tej strane tak museli :smiley:
A tie stromy - snaď kvôli lepšiemu prístupu k tomu mostíku pod traťou…

Pridal som to fotogalérie obrázky z tejto časti úseku. Jedná sa asi len o výstavbu tej kanalizácie. :arrow_right:

dialnice.info/album_cat.php?cat_id=79

Z materialu vlady telecom.gov.sk/pk/061152/vlastnymat.htm
Pisu, ze D2 Bratislava, Lamačská cesta – Staré grunty :

Tak hadam to vyjde

Neexistuje a naviac pôvodný termín bol rok 2007.

Ine zdroje pisu zaciatok roka 2007, s tunelom by nemal by problem a
vonkajsie stavby by mali z laickeho pohladu byt do zimy hotove.

V akej cinnosti ( casti stavby) vidis problem dokoncit do konca 2006?

Tunel z hľadiska stavebných prác tak tam problém nie je, ale technológia v tuneli ešte ani zďaleka nie je dokončená.

Podla dnesneho clanku v sme
dialnice.info/viewtopic.php?p=22052#22052

nazor NDS je najskor januar.

Hadam by sme mohli pozvat zastupcu NDS a MDPaT sem na forum, nech sa dohodnu, kedy to teda bude.

Ja som si myslel, ze MDPaT je pre NDS nadriadeny organ, ale asi to
bude iba prava a lava ruka dia(lnic)bla (bla bla bla)

MDPT = “plán politiky”
NDS = “realita politiky”

Cesty = “realita ostatnych ludi” :sunglasses:

ja osobne to vidim az na tu jar, aj ked by som bol nenormalne happy, keby to bolo sprovoznene uz v decembri

Čo to inak robia na dialnici D2 v smere do Malaciek pred krizovatkou Lamač?
Davali tam oranzove vodorovne znacenie akoby tam mal byt 3. jazdny pruh.

Nebudu to nahodou tie elektronicke premenlive tabule?

Inak a ta krizovatka Agatova sa teda nestava? lebo hento co robia naozaj nevyzera na kanalizaciu… dokonca je tam navozena hlina presne oproti miestu kde su vyrubane stromy kde by mal ist tne nadjazd…

tak, tak, pravda je to :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:
:smiling_imp: :imp:
Tiez som zaregistroval spravu v mediach, ze tato krizovatka bola vynata zo stavby, a nebude sa robit, a ak sa bude robit, tak to bude ako mestka stavba. Nezostava nic ine, len cakat ako sa to cele vyvrbi

tak je, a nema to byt co ine…