D1 všeobecne

neoficiálne http://dialnice.szm.com alebo http://dialnice.php5.sk

Ma niekto nejake info preco sa nic nedeje uz 2tyzden? Naposledy sa riesila ta kauza ktora mala byt napokon vyriesena velmi rychlo a naslubovanie ukoncenych tendrov najneskor do konca januara sa javi ako nemozne.

Na východze pijemé!!! Na východe budú súťažiť diaľnice za pol miliardy

:laughing:

ešte sa neraduj, žilinčania pijú už dva roky a zatiaľ to vypadá, že sa skôr upijú, než budú voziť po dialnici …

bzzi, ešte lepšie… :laughing: :laughing: :laughing: , zároveň :frowning:

pokial viem, visnove sa stavia hadam 15 rokov - to sa pachovia stihli uz aj vratit z protialkoholickeho…

flog.pravda.sk/cestovatel56.flog?foto=535073

FYI
Na stranke NDS su pri viacerych usekoch D1 a D3 pekne nove mapky trasovania, co tam predtym neboli.

[video_youtube]YouTube

Najväčší kartelový škandál v histórii Slovenska je právoplatne uzavretý. Čaká sa na tresty

aktualne.atlas.sk/najvacsi-karte … ampaign=hp

… ale na základnú otázku, čo bude s otvorenými tendrami, sme odpoveď nedostali …

To je jasne bude to ako sa chlapci v uvo vyspia bud povedia ze to postavi treti v poradi alebo to vsetko zrysia a nds to bude musiet vyhlasit nanovo…

V Google Earth su aktualizovane satelitne snimky v okoli Martina. Len skoda, ze pri Levoci furt bez zmeny.

Nemozem najt prislusnu temu tak to davam tu:
Znamy je uz aj vitaz na modernizaciu D1 Trnava Luka, je nim STG
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/281035

56 km za tu palku? dalsi pluvanec do ksichtu Slovakom :slight_smile:

andi: klasicky BA vodic.

vytazom nie je len STG ale konzorcium spolu s DPS, Eurovia a ZIPP
mna opat zaujalo rozpatie cien: 1. 24,499MEur, 2. 24,600Meur a 3. Skanska 24,794Meur bez DPH - rozpatie len 1.2%

Na D1 medzi TT a PN som si všimol poválané kilometrovníky, to je dôsledok zimnej údržby NDS? mne to pripadá ako keby ich zvalili pri odhŕňaní snehu a som zvedavý kedy to napravia. Už je to v takom stave asi 3 týždne.

nahlas im to, mozno o tom nevedia

ok, diky za tip :slight_smile: a ked si spomenul nahlasovanie, nevies kde sa da nahlasit SSC vytlk? na ich stranke som nic nenasiel (ziadny mailovy kontakt)