D1 Važec - Mengusovce

Aquila přidal jsem fotky do D1 nezaradene.

diky, uz je pre to aj dedikovana kategoria :wink:
D1 Važec - Mengusovce

dialnice.info/album_cat.php?cat_id=40

rbarat,

je jedno, či je to krátky alebo dlhý most, je to úsek dlhý 12 km, z toho sú 2 km mosty. Takže to potrebuje svoj čas na výstavbu.

Výstavba diaľnic sa nedá urýchliť. :sunglasses:

Dobre, mas pravdu, ale myslim ze keby makali tak tento usek by mohol byt otvoreny aj na buduci rok, nie? Len skoda ze pan minister povedal ze az rok 2008, prave aj s dialnicou okolo PP. Myslim ze mohli by to otvorit skorej aspon nech sa ulachci zivot vsetkim, aj ked to je len 12km:)

Mosty se podle mě dají urychlit, zaleží na tom jaký použíjeme způsob výstavby, a jaká je navržená konstrukce. Prefabrikatové mosty se musejí stavět rychleji než jiné. Pokud se pletu, tak mě opravte.

Skúste niekto pochopiť, že nie je dostatok peňazí na urýchlenie výstavby na tomto úseku.

D1 je prioritou, ale nebude sa urýchľovať niečo, čo bude (malo by byť) bez problémov do r. 2010 hotové. :sunglasses:

A čo spravíš s rozostavanými mostami? :sunglasses:

Špatně jsem se vyjádřil. Kdyby chtěli urychlit výstavbu tak to měli promyslet už na začátku. Uprostřed rozestavěné stavby to jde jen stěží.

Ano, s tým súhlasím. Dokonca sa dajú aj mosty skrátiť (spravia sa väčšei násypy) ušetrí sa, ale v rámci toho, že sa má stavať rýchlejšie, tak sa ani neušetrí, no bude to lacnejšie, než keby sa mali stavať také dlhé mosty, aké sú naplánované na celej diaľnici D1. Horšie to bude so skracovaním tunelov. :sunglasses:

Včera som išiel okolo tohto úseku, tak som spravil zopár záberov z cesty

dialnice.info/album_cat.php?cat_id=40

Vopred sa ospravedlňujem za kvalitu, fotky boli fotené za jazdy a cez sklo :confused:
… ale dá sa z nich vyčítať, že sa na tomto úseku neponáhľajú, otvorenie je reálnce cca v roku 2008 podľa súčasného plánu

Nie je dôvod sa ponáhľať, najmä, keď nie sú peniaze. :sunglasses:

[Pred voľbami sa budú otvárať nové úseky diaľnic)

podla tohoto to vyzera ze NDS/MDPT presunulo peniaze z useku zarnovica - sasovske podhradie (zrusenie uzemnopravneho rozhodnutia na tento 19km usek )na usek vazec mengusovce, kde by sa mala zinstezivnit vystavba a mal by dokonca ze byt hotovy uz na jesen 2006, co by urcite potesilo lyziarov :laughing:

Nový dôvod na zintenzívnenie kampane proti D1 ? A to sa v posledných rokoch zdalo, ako je výstavba “dobrej” R1 na Pohroní pripravená voči “zlej” a “megalomenskej” D1… Je mi ľúto motoristov jazdiacich od Žarnovice na Zvolen. Som zvedavý, ako to ovplyvní deklarovaný termín dostavby R1 2008.

A to kto povedal :question: Bude zaujimave sledovat ci dokazu splnit slub o rozdeleni ÚR kvoli I. etape, ta zo ZH ani s aktivistami nema nic. Ak to nedokazu su bud neschopni, alebo brzdia R1 naschval.

Inac uz davno cakam, Ludo, ze si podebatujeme o nasej teme cez ss, ako si to uz dávno a niekolkokrat slubil. :sunglasses:

devil: ja mam obavu v tu horsiu moznost, su neschopni a navyse to brdzia naschval. co je skoda, lebo R1 je viac nez nutna …

Dnes poobede to na Slovensku 1 v relacii za ucasti riaditela nds, poslanca Mikolaja a podnikatela carnogurskeho odznelo viackrat , udajne sa Vazec / Mengusovce otvori v roku 2006 . Zaujima ma pohlad odbornikov je to realne , alebo je to len predvolebny tah?

Nevyznam sa celkom dobre v problematike financovania stavieb prostrednictvom fondov z EU, ale vie mi niekto vysvetlit ci financie pridelene z uvedenych fondov su viazane len na konkretnu stavbu , alebo je mozne v pripade vyskitu problemov ich operativne presunutie na inu stavbu , samozrejme toho isteho druhu , ale na inom mieste? Dakujem.

financie sa viazu len na konkretny schvaleny projekt .. dokonca ani projekt nemoze byt nejako extra meneny ..

…projekt nad 50 mil. EUR musi byt schvaleny priamo v Bruseli. Projekt (jeho financovanie) ide pod dost prisnymi pravidlami. U nas to prakticky znemoznuje dat taketo peniaze na usek zacaty pred 05/2004. Presunut mozno iba na uplne novy usek, ktory sa zase u nas len tazko pripravy na vystavbu za kratky cas. :blush:

Úsek Važec-Mengusovce sa intenzívne stavia.

Vážení diskutujúci je otázne, čo sa bude a nebude otvárať, … teraz NDS má za čo stavať, má 10 mld. SKK, vlastne mala, … ale bude mať ešte 5 mld. SKK. A výnosy za predaj diaľničných známok sú tiež vyššie. :sunglasses: