Príspevok bol zlúčený do existujúcej témy: Dopravné značenie (DZ)
Netuším, ale určite ešte nejaký rok treba na prípravu, súťaže a odovzdanie pred stavbou + politika a voľby treba pripočítať. A daj si ku tomu cca 5 rokov výstavby za predpokladu, že pôjde všetko OK, čo doteraz nešlo nikdy a nikde. Ak by sa to stihlo do 2035, tak to bude zázrak …
Po volbach sa zase bude vsetko menit, pretrasovavat, vyhovarat, blokovat, takze skor 2045, ak vobec.
tiež 2035 považujem za nereálny a 2040 za optimistický
Niekedy potom sa ešte bude občas uzatvárať Branisko, kvôli budovaniu druhej rúry.
Čiže nerušená jazda po D1 od západu do Košíc možno niekedy po 2050.
ktovie kolky sa toho dozijeme?
Pretrasovavat nastastie uz nie,trasa je nastatie uz jasna.
to bola aj v 2012, až pokým v 2013 nebola
Si zober napr. Strečno alebo RK, koľko napr. dôchodcov sa nedožilo a to čakali od mladého veku. Tento úsek je to isté.
tu je dokaz, ze ta kolona sa robi na tej krizovatke do Ratkova
je 12 hodin a už to začína. O tretej bude kolóna na diaľnici až do večera.
Aktuálna podoba prejazdu úsekom Hubová – Turany po reorganizácii dopravy
medzi Kraľovanmi a Šútovom bude usporiadanie pravdepodobne miestami v režime 2+1.
Taka drobnost. Od tej krizovatky na ratkovo je obmedzena rychlost na 70 km/h az ku motorestu Rieka.
ja mám skúsenosť, možno ojedinelú, s NA, ktoré sa nedokážu rýchle rozbehnúť do kopca. Tam mali spraviť dvoj pruh po motorest rieka, určite by sa toho hodne vyriešilo, aj tá križovatka z ratkova. Len to by zrejme chcelo rozšíriť cestu aspoň do kopca, a to by bola “neprekonateľná” investícia, ktorá mala byť hotová minimálne rok.
Chyba je aj v Lubochni Ten " rychlejsi" dvojpruh konci odbocenim do lava. To moze niekoho nemilo prekvapit ze tam bude stat auto a cakat kedy moze odbocit.
V zásade je to SK klasika. Všetko na poslednú chvíľu a potom vzhľadom na krátkosť času samozrejme utrpí kvalita. Taký maňana štýl.
Trojpruh na kopci ti neprejde premalovanim ciar, ako sa to robilo inde.
Pod cestou mas zeleznicu trat a zastavku osobnych vlakov Sutovo - Ratkovo. Je tam dost najme v lete velky pohyb chodcov, ktori idu k Sutovskym vodopadom alebo na jazera. Takze musis nechat priestor pre ich pohyb. Takze drbnut znacku zakaz vstupu chodcov ti neprejde. Musel by si fyzicky alebo rozsirit tu cestu alebo vymysliet ako dostat chodcov rozumne od vlaku k odbocke do Sutova.
Aktuálna situácia na dnes, 15:30; popravde čakal som horšie, ale možno to bude tým, že sa to rozdelí na 2 dni tzn. dnes a zajtra
problém vidno len od Hubovej po Šútovo, ale Ružomberok a Ivachnová vyzerajú vcelku fajn.
No, google ma uz posiela na trase Liptovsky Mikulas - Martin cez Dolny Kubin a je to tak o 30 min. pomalsie oproti sobote.
Cez Dolny kubin je to nejakych 1:41 a po 18 je to 1:56 - takze tak 45 min. zdrzania oproti rovnakej trase v sobotu.
Alebo sa zjavi v protismere ktore bude odbocovat na most