D1 Liptovský Ján – Liptovský Hrádok

tam je vzdy viac tych prac :smiley:
napr. pravostranne odpocivadlo nad podturnou je pravidelne opravovane a viac zavrete ako otvorene :smiley: a furt nejake zvodidla abo daco. nepamatam sa, kedy som naposledy presiel usek strba - lm bez nejakeho obmedzenia :smiley:

Vsak naposledy som snad 4x akceleroval 60-130 kvoli tym pracam, pricom niektore su tak blizko seba ze sa rozbehnem a uz o par sekund znova brzdit. Mohli by to v takychto pripadoch nejako vyznacit napr v kratkom case 4x prace. Najlepsie ze este aj meraju rychlost v tych usekoch a tie znizenia 100-80-60 su asi robene na kamiony kedze take dlhe useky na znizenie su ze to kazdy musi dobrzdit aj keby nechcel

každú zimnú sezónu slúži ako “stredisko údržby”

Aspoň malý krôčik vpred od žilinského KDI v podobe nezavedenia 40 km/h na tých menších obmedzeniach.

Dikes za info.Cize bude sa robiť aj druhá strana,čo je pri stave logicke

Prvo májový pokoj na stavenisku, nove fotky odtiaľto doľava.

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47978

Nové fotky mosta, odtiaľto doľava.

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=48163

Dnes na moste asvaltuju vozovku. Fotku som nestihol, až koncom týždňa.

Nebol termín sprejazdnenia náhodou 8/22?

Most ide do finišu, začiatkom týždňa majú robiť záťažovú skúšku.

pozrite nové fotky odtiaľto doľava

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=48193

Na základe fotiek “verím a dúfam”, že nás čaká rovnaký 5 ročný pôrod aj s jeho súrodencom v opačnom smere… od roku 2012 si nepamätám, že by som úsek od Mikuláša po Važec prešiel bez obmedzení…

Ukončenie preberacieho konania - 09/2022

Dnešné fotky z mosta, vyzerá to že už majú hotovo, neviete niekto kedy ho otvoria?

fotky odtiaľto doľava gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=48253

Aký má zmysel finálne VDZ, keď obratom má ísť druhý most do rekonštrukcie?

sa mi zdá? alebo sú zvodidlá na prvej fotke krivé, skoro ako keby nabúrané?

Keď si zvetším pôvodnú fotku tak to vyzerá ako nabúrane, alebo že to tam niekto oprel.

NDS: Nový diaľničný most na Liptove už slúži motoristom. [size=77]1799[/size]

Konečné dobrá správa.
a
V blízkej budúcnosti plánujeme opraviť aj pravý most (v smere z Liptovského Mikuláša do Popradu), avšak táto rekonštrukcia sa už zaobíde bez búracích prác.

Neviete niekto čo sa chystá na privádzači pri Lipt. Petre? Už je tam obmedzená rýchlosť na 60km/h.

Oprava pravého mosta Podbanské na D1. Doprava presmerovaná na lavy, nedávno postavený, pri starom v oblasti zapadneho zaveru sa vecer burala vozovka.