D1 Liptovský Ján – Liptovský Hrádok

A s diaľnicou čo ide sa tam teraz po nejakej obchádzke? Nemohli by využiť odstavku úseku diaľnice na opravu ďalších mostov?

ziadna obchadzka nie je, len v case burania laveho mosta bola vylucena doprava na tom pravom. Obchadzka viedla po zjazdovych a najazdovych vetvach, takze nebola potrebna ziadna uzavera useku.

ale ved na tomto obrazku napr je dialnica zastavena a zahadzana sutinou..tak ako mohla byt priechodna? gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=46610

iba že by to nebola diaľnica, ale cesta II. triedy :unamused:

Včera som tade prešiel, v smere LM-PP nie sú žiadne nové obmedzenia (okrem toho, čo tam je už pár rokov). Toto je pohľad zospodu – diaľnica je to zbúrané (smer PP-LM) a most za tým je smer LM-PP.

ako ti uz napisali Vlados a Kvik predomnou, je to pohlad od Pribyliny smerom na LH z cesty II. triedy, ktora prechadza popod D1. Tu to mas na street view, mozes studovat situaciu:
pohlad na krizovatku: google.sk/maps/@49.0592674, … a=!3m1!1e3
pohlad z miesta, z ktoreho bola robena fotka: google.sk/maps/@49.0601922, … 312!8i6656

mi to prislo z toho obrazka ako prilis siroke a velke na cestu 2 triedy ale budiz, vdaka za vysvetlenie z toho obrazka sa to fakt javilo ako dialnica to dole..

Nové dnešné fotky z Veľkonočnej nedele, odtialto doľava.
gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=46628

Nove dve fotky z budovania noveho mosta.

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=46726

vie mi niekto povedtat, preco je tak 1-2km pred zburanym mostom (smer V-Z) obmedzenie a je premavka vedena obojsmerne?
(okrem dalsieho miesta na meranie rychlosti to bude mat asi aj normalny dovod :smiley:)

Robia tam mostne uzavery

Nove fotky z Mosta “Podbanske” pri Liptovkom Petre z dnesnej nedele poobede. Som tam napocita zo 10 chlapov. Fotky odtialto dolava.
gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47069

lol to vazne 2 roky lehota na opravu 1 mosta?:-DDD co japonci ci cina zvladnu za par dni? kks..neskutocne gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47071

ide to cez žltý FIDDIC, čiže je v tom aj projektovanie. A po spustení teraz budovaného mosta asi aj kompletná oprava zostávajúceho na pravom páse, aj podľa fotiek vyzerá,že je na tom už biedne.

Nové dnešné fotky sú odtiaľto doľava

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47136

Nové dnešné fotky sú odtiaľto doľava. Uz vidno pokrok tam, nedela poobede a pracuje sa, dva zeriavy v akcii.

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47364

Nové dnešné fotky sú odtiaľto doľava.

gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47558

Ako to tam vyzerá,už je hotovo?

https://www.zilinak.sk/prispevky/19302/foto-na-mieste-zburaneho-dialnicneho-mosta-na-liptove-vyrastol-novy-do-prevadzky-ho-uvedu-v-auguste

Asi je tam viac tych prac kedze aj 3-4x treba spomalit v okoli LM