A s diaľnicou čo ide sa tam teraz po nejakej obchádzke? Nemohli by využiť odstavku úseku diaľnice na opravu ďalších mostov?
ziadna obchadzka nie je, len v case burania laveho mosta bola vylucena doprava na tom pravom. Obchadzka viedla po zjazdovych a najazdovych vetvach, takze nebola potrebna ziadna uzavera useku.
ale ved na tomto obrazku napr je dialnica zastavena a zahadzana sutinou..tak ako mohla byt priechodna? gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=46610
iba že by to nebola diaľnica, ale cesta II. triedy ![]()
Včera som tade prešiel, v smere LM-PP nie sú žiadne nové obmedzenia (okrem toho, čo tam je už pár rokov). Toto je pohľad zospodu – diaľnica je to zbúrané (smer PP-LM) a most za tým je smer LM-PP.
ako ti uz napisali Vlados a Kvik predomnou, je to pohlad od Pribyliny smerom na LH z cesty II. triedy, ktora prechadza popod D1. Tu to mas na street view, mozes studovat situaciu:
pohlad na krizovatku: google.sk/maps/@49.0592674, … a=!3m1!1e3
pohlad z miesta, z ktoreho bola robena fotka: google.sk/maps/@49.0601922, … 312!8i6656
mi to prislo z toho obrazka ako prilis siroke a velke na cestu 2 triedy ale budiz, vdaka za vysvetlenie z toho obrazka sa to fakt javilo ako dialnica to dole..
Nové dnešné fotky z Veľkonočnej nedele, odtialto doľava.
gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=46628
Nove dve fotky z budovania noveho mosta.
vie mi niekto povedtat, preco je tak 1-2km pred zburanym mostom (smer V-Z) obmedzenie a je premavka vedena obojsmerne?
(okrem dalsieho miesta na meranie rychlosti to bude mat asi aj normalny dovod
)
Robia tam mostne uzavery
Nove fotky z Mosta “Podbanske” pri Liptovkom Petre z dnesnej nedele poobede. Som tam napocita zo 10 chlapov. Fotky odtialto dolava.
gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47069
lol to vazne 2 roky lehota na opravu 1 mosta?:-DDD co japonci ci cina zvladnu za par dni? kks..neskutocne gallery/image_page.php?album_id=78&image_id=47071
ide to cez žltý FIDDIC, čiže je v tom aj projektovanie. A po spustení teraz budovaného mosta asi aj kompletná oprava zostávajúceho na pravom páse, aj podľa fotiek vyzerá,že je na tom už biedne.
Nové dnešné fotky sú odtiaľto doľava
Nové dnešné fotky sú odtiaľto doľava. Uz vidno pokrok tam, nedela poobede a pracuje sa, dva zeriavy v akcii.
Nové dnešné fotky sú odtiaľto doľava.
Ako to tam vyzerá,už je hotovo?
Asi je tam viac tych prac kedze aj 3-4x treba spomalit v okoli LM