D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala | tunel Višňové

Obmedzi to presne 10 vodicov, co denne vyuzivaju ten usek. :grinning_face:

(asi ich bude viac, ale aj tak)

10 lajky

Viete prosím niekto, kedy presne bude tento úsek otvorený? Jediné info som našiel na FB Súľovské skaly, tam píšu že 22.12. 16:00. :slight_smile: Všade inde píšu len o Vianočných trhoch v tuneli.
NDS má zase na FB vyššie zdieľané info, že predcházajúci úsek bude uzavretý “do pondelňajšej noci (22.12.)”.

1 lajk

tusim som videl NDS na FB pisať že 22.12 vo večerných hodinách

4 lajkov

Ďalej tam je napísané že max do 18:00.

Ak chápem správne, Vrútky sú tam kvôli tej R3 nie?

Ja som tam info o 18:00 nenašiel, ale ja nemám FB, tak možno nevidím všetko.

Našiel som ale v diskusii pod príspevkom odpoveď od NDS “Predpokladáme však jeho sprejazdnenie 22.12. v podvečerných hodinách.”. To znie trochu lepšie ako “pondelňajšia noc”, ak chcú ten termín 22.12. dodržať.

Podľa logiky, že bližší cieľ je na tabuli nižšie to nevychádza na R3. :upside_down_face:

podla mna uz o 16tej bude davno otvorene a bude sa jazdit.. naco by to natahovali do 18tej prip neskor.. bezne byva aj ovela skor otvorene

2 lajkov

6 lajky

Privadzac plny od soliniek

8 lajky

Ale ten zjazd a školiace stredisko už má niekoľko desiatok rokov, predtým patrilo SSC, nie NDS. Ináč už niekoľko rokov je v investičnom pláne dostavba tejto križovatky, avšak nezačalo sa ani projektovať, nejsou money…

Este je tam aj hotel Bystra co patri ministersvu vnutra, aj kvoli nemu je tam ten zjazd.

12 lajky

ako kedysi na 1. mája :grinning_face:

6 lajky

Dovolím si tipovať, že tie tabule boli vyhotovené ešte pred rozhodnutím o uzavretí výjazdu na Vrútky.

1 lajk

9 lajky

Aktuálne info zo Zelenej vlny:

5 lajky

Díval som sa na Ubian a neprišlo mi, že by sa autobus do Višňového zasekol v nejakej kolóne. Najskôr preto, že pešo sa tam nemalo ísť dostať.

7 lajky

5 lajky