D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala | tunel Višňové

Idzeš….

Cesta z tunela do ZA

4 lajkov

3 lajkov

Dala sa nájsť aj krajšia fotka tunela, len ho otvára zlá politcká strana :joy:

4 lajkov

Autom z Višňového cez Solinky pred portál 1,5 hodiny. Akože hardcore…

Možno pri otváraní zaznie aj nejaká sebakritika, napr.: “Prepáčte, že nám to trvalo 20 rokov, ale čo už keď sme my takí trocha sprostejší”.

9 lajky

jedina nádej ak príde Doležal a pustia ho k mikrofónu :rofl: Inak si Fico pôjde pieseň o PPP, Radičová, Fígeľ a Dzurinda

6 lajky

ešte si zabudol matovič, heger odor :grinning_face:

6 lajky

obavam sa ze to trocha je slabe slovo..

5 lajky

samozrejme rodinka na vylete nesmie chybat najma pri takych megaakciach.. :grin: otvara sa mi zakazdym nozik vo vrecku ked pocujem ich video (ako nic v zlom) radsej vzdy vypnem zvuk.. ten ich styl..grc ako by som pocul ondreja macka.. samozvany odbornik na vsetko pchajuci sa pomaly do kazdeho media..

3 lajkov

no prosim hlavne ze tu poniektori spominali otvorenie az po18tej takze nie ze do 16tej bude otvorene ako som pisal, ale vyzera uz kolo obeda sa bude usekom jazdit.. kedze vsetok cirkus kolo DoD bol uz dnes, zajtra to uz bude len formalita a rychlovka..

1 lajk

To je nejake vyjadrenie z komentarov na FB ked sa pytali na cas sprejazdnenia

ano lenze to uz je stara neaktualna info navyse slo o info odhadom zo vcera, toto co si tu dal dnes je uz presna oficialna info od NDS a priamo od MD ze sa otvara zajtra po 11tej to treba zasadne rozlisovat

Ta info o 11 sa tykala dnesneho DOD kedy zacibal program

Ja predpokladam otvorenie na prevadzku zajtra okolo 16

1 lajk

4 lajkov

Strihanie pásky bude o 10:30 Tlačová agentúra Slovenskej republiky - TASR.sk

8 lajky

Prve video z dneska uz je dostupne.

Druhe je uz tiez dostupne.

7 lajky

to su hnupi aspon toho Dolezala mohli pozvat a zavolat.. vyraznou mierou ako MD prispel a zasluzil sa ze sa zaseknute Visnove pohlo a rozbehlo nanovo ze tam prisla Skanska a ze vobec dnes strihame..

3 lajkov

4 lajkov