takže aj vjazd do tunela od Vrutok bude zavretí
Tam by problem byt nemal
No najhorsie to bude pre martincanov ktory pracuju v ziline… naspat budu chodit asi stale cez strecno
V tomto by som zrovna problém nevidel - od Dubnej Skaly cez križovatku D1xR3 je to síce na obchvat o 4km dlhšie oproti I/18 (10 km vs 6km), ale časovo porovnateľné. A odľahčí to Vrútky od tranzitu, ktorý pôjde od ZA smer Turčianske Teplice. Skôr ide o problém pre miestnych Vrutočanov, ktoré ak budú chcieť ísť zo ZA tunelom, tak budú mať dlhú 10 km zachádzku, a tým pádom sa im asi viac vyplatí ísť popod Strečno.
To je žiaľ jedno, pretože:
Nová STN je prísnejšia. V prípade, ak ide o bezpečnosť, je jedno, na čo bolo pôvodne vydané stavebné povolenie, posudzuje sa to podľa novšej prísnejšej normy. A keďže sa ten zjazd považuje v zmysle novej STN za krátky (=nebezpečný), tak sa nemôže skolaudovať inak, ako jeho zneprístupnením. Má to logiku, no je to smutné.
Mňa by ale zaujímalo, čo by spravili, keby to už bolo otvorené a sprísnila by sa norma. A ak to má riešenie a predpokladám, že áno, tak prečo sa to nemôže spraviť tým spôsobom?
A teraz zakonšpirujem… Možno to robia naschvál, nech sa to zmedializuje a potom to Vin Diesel bohorovne vyrieši.
A kde sa vzal, tu sa vzal, voličský kapitál tým získal. ![]()
Nejazdis v noci cez liptov, co? ![]()
Pozeram ze informacia z fora sa dostala uz aj na Facebook
Dost ludi je prekvapenych
To by musel niekto vysoko postaveny byvat vo Vrutkach to by hned bolo sprejazdnene aj v predcasnom uzivani ale ked je to pre obycajnych ludi tak sa na to *******
Ukazka ako to robia Poliaci. Polska S7. Rovno obmedzenie na 40 km/h pri zjazde z nej.
Prečo mám taký pocit, že celé to otváranie pred Vianocami je len obyčajné PR tejto vládnucej zberby, teda prísť na miesto, strihnut pásku, spraviť si promo fotky, dať pár rozhovorov do médií a dobre sa najesť.
Čo tam potom,že sa tunel v rámci jarnej údržby možno na mesiac zavrie, aby sa dorobili všetky nedorobky.
Pan minister povedali ze do vianoc bude… tak bude nech to stoji co to stoji
Tak treba zrusit ten “cestny spravny organ”… na otvaracke sa moze Raz spytat Fica so Sutajom, ako sa to robi… ![]()
Mňa by ale zaujímalo, ako sa postupuje, keď už je stavebný objekt v prevádzke a následne sa sprísni norma, ktorá sa tak, ako v tomto prípade, týka bezpečnosti premávky. A ak to má riešenie, iné, než zatvorenie výjazdu, prečo sa to nemôže spraviť tým sposôbom aj v tomto prípade?
A zabudol si na vianocne trhy a punc…
Milin do dnes neprekusol ze ho odtial vyd.bali aj s talianmi ![]()
Tak takto to bolo? ![]()
Kedysi som rád čítal príspevky od neho, ale potom sa mi zdalo, že sa pridal na temnú stranu a už z neho išli len skreslené a zavádzajúce reči.
jasne ved tam sa nepripustala ziadna kritika ani v naznaku alebo nedajboze recnicka otazka… hned vyhadzoval z FB skupiny..resp zamietal komentovanie…
Nieco ako teraz Data bez patosu… Mame len jeden pohlad a ziaden iny… nedajboze ked clovek este dodal neaky zahranicny zdroj kt vyvracal ich tvrdenie ![]()
Toto pozadie uz nepoznam