D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala | tunel Višňové

inak našiel som stránku na ktorej sa dalo prihlásiť na cvičenie asi ako komparz

ale dalo sa to asi iba zamestnancom RZP ako tam pozeram

o 14:00 by malo začať podľa toho

1 lajk

To je napätie :anxious_face_with_sweat:

1 lajk

o výsledku možno povie zajtra v krížom krážom alebo ho len spomenie že bolo

10 lajky

7 lajky

Simulácia nehody v tak dlhom tunely…bez dopravy ide “vždy podľa plánu” …ale keď bude tunel plný áut v dvoch pruhoch a stane sa to niekde v strede…nedajbože dve od seba nezávisle…neviem či majú aj taký plán

Facebook Post

Fotky HAZZ

2 lajkov

Vidím, že priniesli so sebou aj Colossusa :slight_smile:

8 lajky
Facebook Post
Facebook Post

Nejake dalsie fotky

3 lajkov

ja by som z toho nerobil tragédiu. Ono aj tak každý zásah je špecifický, nedá sa nikdy nasimulovať presná skutočnosť.

2 lajkov

Áno primárne ide o to vyskúšať či všetka technológia v tuneli funguje správne, či idú SOS búdky, či z hydrantu tečie voda a pod. Na nehodu sa pripraviť nedá, ale netreba zabúdať že v tuneli uz hasiči 2x úspešne zasahovali už počas jeho výstavby keď horeli elektrické káble, ktoré dokonca aj spôsobili zadymenie, pričom raz evakuovali až 85 pracovníkov.

5 lajky

Maju plany na vela specifickych sitacii aj na tieto tebou spomenute.

1 lajk

Firma ktora zabezpecovala zadymenie

Facebook Post
3 lajkov

Povolenie na predčasné užívanie (ak som dobre pochopil)

6 lajky

Správne, 15 dní to bude visieť a na 16-ty deň to bude právoplatné čiže 21.12.2025.

22.12.2025 sa môže jazdiť.

11 lajky

4 lajkov

Michal, to mi nejako nesedí. 15 dní je na doručenie rozhodnutia a 15 dní je na prípadný rozklad. Právoplatnosť rozhodnutia nastavene až v roku 2026. Úsek sa môže otvoriť až nasledujúci deň, čo pri guľatej zemi a pevnom časopriestore nedá 22.12.2025.

4 lajkov

ale da, oficialne to uz potvrdili vsetci vratane NDS a zhotovitela ze sa otvara 22.12. tak netrep a nezavadzaj tu ostatnych!!! expwy ma pravdu https://www.facebook.com/photo/?fbid=1371709014966191&set=a.239714328165671

Píšem ako je to podľa zákona č. 71/1967 Z.z. Nič viac.

4 lajkov

Na verejnoprospešné stavby sa odníma odkladný účinok. Je to vo výrokovej časti rozhodnutia. Čiže aj keby v rámci alebo po tých 15-ich dňoch prišlo odvolanie, tak rozhodnutie nadobudne právoplatnosť. Rozklad si žije ďalej svojim životom.

9 lajky