A vlastne kedy bude to otvorenie “slávnostné”, 21.12. ci 22.12.? Mám pocit, že som videl po fejsbukoch obdiva dátumy, tak mám v tom trochu zmätok ![]()
21.12. mecheche pre verejnosť
22.12. mecheche pre motoristov, čiže sprejazdnenie
to nic nemeni na tom ze expwy mal a ma pravdu,sam to nasledne vysvetlil o koment nizsie, ale ved uvidime.. vsade sa viacmenej datum 22.12. zhoduje ako den finalneho otvorenia pre motoristov, ovela dolezitejsie bude aby sa prilis, resp co najmenej natahoval usek pri RK
Zákon jasné hovori “vyžaduje naliehavý všeobecný záujem alebo ak je nebezpečenstvo” a “naliehavosť treba riadne odôvodniť”. Toto v rozhodnutí nie je uvedené. Aj študent práva by s podaním na súde uspel a tunel by sa mohol otvoriť až v januári.
Uz len 16 dniiii ![]()
![]()
toto je taka slavikovska argumentacia.
po tolkych rokoch odkladov a komplikacii a problemov co bolo spojenych s touto stavbou uz tym terminom proste nik neveri.. vacsina asi uveri az ked bude realne usekom jazdit.. videli sme ako dopadol RK, este prekliatejsi usek
inak celkom vtipné, ako sa ľudia vysmievajú Višňovému a jeho dĺžke výstavby, ale to, že o viac než polovicu kratší tunel Čebrať, ktorý sa stavia o 2 roky dlhšie nebude v prevádzke ešte ani na jar 2026 z toho sa nesmeje nikto. A to je podľa mňa ešte väčšia ukážka našej “schopnosti” stavania diaľníc.
opravte ak sa mýlim ale potvrdil niekto myslím z kompetentných (Vin Dizel sa nepočíta) dátum 22.12. keďže rôzne media a stránky to už dávajú na istotu
nie, nikyo to ešte nepotvrdil, nechcú byť za blbcov
Toto je jediné vyjadrenie, ktoré som zachytil a bolo ako tak “oficiálne”: Pre úsek D1 s tunelom Višňové medzi Lietavskou Lúčkou a Dubnou Skalou stále platí termín otvárania 22. decembra. Potvrdil to predseda predstavenstva Národnej diaľničnej spoločnosti Filip Macháček.
Tak 15. majú na Kysuciach klepať základný kameň D3ky a tiež o tom NDS nedala von žiadne info. Ich komunikácia s verejnosťou posledný čas nič moc
Všetko im preberá MD. ![]()
Co nevies ze statne NDS,SSC,ZSR,ZSSK maju povinnost a pravo komunikovat negativne informacie ,a pozitivne tlacovky ma v kompetencii len slniecko minister raz?
Ten clovek sa vidi ako buduci nastupca RF.
Je to definitivne!! 22.12.25 sa otvara tunel Visnove ![]()
![]()
. Uz len 14 dni a strečno si konecne vydychne.
(NDS-fb).
ten emoji mal byť palec hore len som sa preklikol a už sa to nedá zmeniť
možno by ten čas na zmenu mohol yoggy predĺžiť
Ak by niekto chcel sutažiť:
Čiže vo svojej podstate súťaž o fotku zdarma so špičkami Smeru?
Toho by som sa na ich mieste možno aj trochu obával v týchto časoch (a na Višňovom). Ale možná bude Pali Gašpar losovať, takže cajk ![]()
Kým Pali nebude šoférovať tak všetko bude fajn ![]()