D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala | tunel Višňové

Navzdy?

no veď nie, ale za ten čas nebude normálny zjazd do Vrútok

Koniec tunela je jasnejsi z tejto fotografie, ciary este neboli kompletne

Dobre to vidieť v tomto krátkom videu hneď na začiatku a mimochodom sa mi to zdá fakt dosť krátke.

https://youtube.com/shorts/uACDCAIvfzo?si=cPbDhQSvXOh6A8Zs

1 lajk

uz sa to blizi :slightly_smiling_face:

10 lajky

to bude NDSka na facebooku zase 20 dní promovať :joy:

7 lajky

Youtube algoritmus ma zaviedol na Matejove staršie video ohľadom Višnového, kde v cca 1:15 tvrdí, že celý most musí isť dole. Aj sa tak udialo? https://youtu.be/He7bx2pfrbw?si=xYVyw4nUrtz9Q2Wz

Ja som to chapal ze sa bavime o tom zjazde/exite/ hned po vyjazde z tunela. Ty tu pises zrejme o situacii niekolko km dalej. No neviem, ty si tu doma. Ja to mam daleko.

Robil som tam od kedy začala Skanska, nič také sa neudialo.

1 lajk

ani ten pripájací pruh od Vrútok nie je nič moc…ten vyhovuje normám?

3.decembra je naplánované veľké cvičenie záchranných zložiek, ktorého výsledok bude mať zásadný vplyv na avizované otvorenie tunela Višňové, 22.12.2025.
@všetci
:camera_with_flash: ilustračné Nemocnica Poprad

4 lajkov

14 lajky

Takéto sme skúsili na časti diaľnice D1.

12 lajky

Kto je zvedavy, tak z predosleho videa je aktualne dostupny streetview na casti noveho useku dialnice. Na mape google to mozte najst. Uz je to spracovane.

7 lajky

kontrolny den tunel visnove

3 lajkov

na YouTube som nasiel videjko, zrejme to co sa nachadza na FB NDSky (hore uvadza mato-e).
Tu je link: NDS | KONTROLNÝ DEŇ V TUNELI VIŠŇOVÉ

Video bolo natacane pred 17.11.25, lebo sa vo videu spomina, ze od 17.11.25 budu robit skusky v STR …

Hadam to stihaju,a le mam pocit ze 22.12.25 by mohol vyjst.

5 lajky

Áno, tiež si neviem predstaviť že by sa to 22.12 nemalo spustiť. Aj podľa toho to videa to vyzerá na hotové veci, a nemám ani pocit, aby niečo chceli rýchlo zbúchať a urýchliť, len aby sa to čím skôr otvorilo.

mapy.com nám veria :grin:

5 lajky

na openstre je už neaký týždeň označená ako hotová, nesprejazdnená.
Otázka nemá niekto info, či ten zjazd od za na vrútky bude funkčný??

nechaj ho. podla niektorých tu budú jazdiť tým tunelom iba ľudia z Bratislavy do Košíc. vzťahy medzi piatym a ôsmym najväčším mestom Slovenska tu nikoho nezaujímajú :grin:

6 lajky