Reálne bude v apríli 2026 spusteny úsek Hubová - Ivachnová, Višňove, keďže tunel je v sklze oproti tunelu Cebrat o takých 6 mesiacov, vidím na otvorenie na konci roka 2026. A fantasmagorie Joža Raza o spustení na konci roka 2025 sú len labutou piesňou pre médiá. Cez leto vyjdú v médiách správy o problémoch na daných úsekoch, ktoré budú “ospravedlňovať” neskoršie otvorenie úsekov.
Škoda toho Ružomberka dúfal som že koniec roka pôjde
ved aj pojde aj s rezervou krasne to stihaju ,to iste aj visnove.. ved uz je vsade asfalt uz sa finisuje defacto tam uz nic nie je maximalne tak dokoncit znacenie a mozu otvarat.. koncom roka jazdime na oboch usekoch urcite.. v tuneloch navyse uz riesia technologiu s vozovkami uz tiez finisuju ak uz aj medzitym neskoncili
Ach jaj frostbite, už sa konečne preber z toho sna a zloz si tie ruzove okuliare.
ake ruzove okuliare? fakty. je dokoncene asfaltovanie na celom useku? je. robi sa znacenie? robi. je hotova vozovka v tuneli? je. tak uved mi jediny dovod preco by na jesen resp ten koniec roka nemali stihat podla mna uuplne v pohode aj s rezervou..
potrebuju akurat doriesit technologie v tuneli+skusky na to maju este takmer cely rok resp este 7-8 mesiacov
Uniklo mi nieco, ze uz dokoncili vozovku aj v južnej rúre tunela Visnove?
Asfalt je natiahnuty uz minimalne rok a aj tak sa nejazdi. Vozovka v tuneli hotova este nie je.
juzna rura je vo faze dokoncovania je to otazka dni mozno par tyzdnov ale pokial viem je uz v pokrocilej faze kym jednu ruru dokoncuju vozovku v tej hotovej uz mozu pomaly rozbehnut technologie ,ono mozno sa tak uz aj deje
Privádzač Rajecká dolina ako je na tom?
Na to, že úsek mešká 10 rokov, keby sa aj tento rok začalo stavať, mohlo to byť OK. Podľa mňa faux pas riadne … 4km malý privádzač, už to mohlo byť zožraté, za ten čas, čo bol k dispozícií počas “výstavby” Strečna …
Do konca júna by mal byť známy víťaz VO na zhotoviteľa.
Ako je na tom vozovka v JTR?
A to je len ten privádzač? To SSÚD a odpočívadlo sa súťažia samostatne?
To podľa mňa nebolo nikdy spojené. Teda tak si to pamätám.
este stale si myslite, ze tento usek sa otvori do konca roka? Ved este nie je dokoncena ani vozovka v tuneli
Ak má byť na konci júla hotová vozovka komplet, tak majú 5 mesiacov na dokončenie technológii, skúšky, povolenia atď. Čiže ktovie.
nie, ale kedze sa suska, ze na jar budu volby, tak jar bude idealne obdobie na strihanie pasok
Och, Bože! To je psycho. Už aby boli oba diaľničné obchvaty hotové. Toto hrdenie sa projektami, ktoré sa stavajú X volebných období, je priam detinské.
Bolo pravdepodobné, že ten koniec roka by bol fakt na hranici zázraku. Hoci by to potešilo.
Ale marketér je dobrý, ten Ráž…
Hlavné je, že sa finišuje a konečne máme pred sebou už len posledné mesiace (v porovnaní s dĺžkou prípravy, výstavby, problemov, atď.)
mate niekto odomknuty clanok