zaujimave takmer na celom useku uz polozeny asfalt niekde aj komplet znacenie+zabradlia na mostoch a pred a za tunelom stale vidno este zem resp aj povodny teren..kks neskutocne akosi sa s tym neparu..
Predpokladám, že najprv dorobia betónovú vozovku v tuneli a potom k tomu dopasujú asfalt na vstupe do tunela.
12 príspevky boli zlúčené do existujúcej témy: Odpočívadlá
Prosim zdrzte sa osobnych utokov. Dakujem.
Dopasuju… či sa nesekli smerovo, alebo výškovo… asfalt vyrovná
Pridal som zopár dnešných záberov z okolia západného portálu.
Ešte tam vyzerá byť roboty ako na kostole
Btw. zda sa mi to alebo zjazd k odpočívadlu Turie v smere ZA-MT bude riešený este pred estakadou? Potom sa bude jazdiť popod estakadu?
roboty ako na kostole pred a za tunelom to su prave tie miesta na ktore som uz minule upozornoval ze musia zrychlit tempo prac a sustredit mimo tunela vsetkych robosov na dokoncovanie tychto casti useku ale zjavne nemaju kapacity kedze sa robi naplno v tuneli a dokoncievaju aj zabradlia na mostoch+protihlukove zabrany a znacenia na useku
Všetko tomu nasvedčuje
to čo sú tam tie vyvýšené záhony v tom bazéne pod estakádou?
https://infrastruktura.sk/uploads/default/original/3X/6/0/606755470e65df30dedfda7a3ec450be1255b0ce.jpeg
Niečo na ten spôsob. Sú tam zasadené niečo ako bambusy.
Dnes prišli na stavbu prvé ventilátory pre vetranie tunela. Také tie závesné na strop/stenu. Som prekvapený aké sú veľké.
križom kražom zahlásil, že ak sa nič nestane, cez višnové prejdeme pred vianocami.
To je Razou vlhký sen, sám tomu neverí. Ale do médií samozrejme musí povedať, že sa to stihne.
Už sa inak vie, čo s tou trhlinou v jednej z rúr. Je to vyriešene? Akosi je o tom podozrivo ticho
Všimli ste si na videách z tunela taký zárez v hornej časti sekundaru? Nechýba tam strop?
Konečne niekto sníva a pre tie “vlhké” sny aj niečo robí
. Ja by som ešte “nehádzal flintu do žita”. Schválil tam 6mega motiváciu a ako vieme, peniaze v tejto dobe robia divy!
Povedal aj ktorými?
Aj februar 2026 je pred Vianocami. Konkretne pred Vianocami 2026. Realne to bude tak v aprili.