i15, ja som tú poznámku písal “s úctou”. Ale pod úctivou formuláciou je tvrdá realita. GR NDS vie, že je na rizikovej pozícii a môže byť voľky aj nevoľky obetovaný ako hoc drahý, ale pešiak.
Buďme radi, že pri kormidle MD a NDS sú ľudia, ktorí veci aspoň rozumejú a majú dedovskú snahu dokončiť vec dovtedy, kým tu budú.
Nejde o tunel a nejde ani o nič mimo tunela. Je tam síce problém s geológiou na trase mimo tunela, ale to nie je dôvod meškania. Musí sa preprojektovať jeden mostný objekt, predĺžiť, schváliť, nové územné a stavebné rozhodnutie, ale za tri a pol roka to stíhajú.
Mať úctu voči niekomu kto podpíše zmluvy ktoré vracia kôl do chrbta demokracii, resp. transparentnosti a okrem toho úmyselne zavádza? Nie ďakujem. Skúsenosti v obore síce má, ale za “pár drobných k platu na zabezpečenie do dôchodku” je očividne ochotný zabudnúť že nejaké skúsenosti a znalosti má.
ale to je kusok ine ako “zhotovitel nie je schopny dokoncit v termine”, co ty na to? krucinal tu sa trieska do vzduchu s dvojrocnym meskanim, co je 5 (slovom PAT) rokov od dnes a to by som teda ozaj chcel vidiet co za problem by tam musel byt aby ho riesili tak dlho
Poviem to inak, vzhladom na doterajsi postup prac mimo tunela som presvedceny, ze prace mimo tunela nebudu dokoncene do konca roku 2019 a teda z mojho pohladu zhotovitel nie je schopny dokoncit prace v termine, ak buduci rok nebude rádový narast vykonov, comu osobne neverim, ze sa stane.
Ale uvedomujes si ze taketo tempo prac na povrchu bolo od zaciatku naplanovane kedze tak ci tak sa bude cakat na tunel ktoreho dokoncenie trva vyrazne dlhsie?
Prestante tu prosim sirit dojmologiu a predkladat svoje pocity ako fakty, zbytocne je potom forum plne nicnehovoriacich prispevkov
pohodak presne ,suhlasim ..mam po krk takychto spamerom a siritelov poplasnych sprav ktori tu propaguju svoje domienky a demagogie najma po tom ked sa tu jasne vyjadril clovek ktory ma priamo info zo stavby ze o ziadnom meskani nie je rec a vsetko ide podla planov na tomto useku a aj samotni realizatori popreli Valentove slova co zvanil v TV pred par dnami ked sa ho pytali..
Ci uz tak alebo onak, osoba na takom poste by nemala pustat take poplasne (negativne) spravy do eteru. ON je tam na to aby to vsedko klapalo co najlepsie a nie sirit negativizmus. Tim tiez ukazal ako je zapaleny do svojho poslania, budovat slovensku dialnicnu siet najlepsie ako vie.Dalsi bezny pesiak vo vysokej funkcii.
ta3.com/clanok/1096166/tb-i- … nikov.html, matovica nemusim ale nato, za ake ceny su obstaravane dialnice, tak to je riadne ubohe… na Slovensku musi mat riaditel z celkoveho zisku 90% a 10% necha na vyplaty.
Myslim, ze po skusenostiach s Duhou pri rekonstrukcii elektrickovych trati v KE to nie je len dojmologia ale seriozne obavy. Duha nema kapacity na to, aby postavila take velke mosty a zarezy, vacsinu prac bude musiet zadat inym firmam, podobne ako to robil Hant na Nabreznej v Presove. Navyse nie je tajomstvom, ze viaceri ludia z Duhy boli v minulosti na vysokych postoch na Mindop.
Bol by som zvedavy, ake su milniky na usek mimo tunela. Pochybujem, ze by vsetko nechali az na posledne 3 roky.
ktora estakada sa u nas nedala postavit/nepostavila za 3 roky ak si odmyslime podturen alebo sverepec co boli trosku ine pripady? ak tam bude takyto stav o rok potom mozme stresovat a minister tliachat o meskani stavby 1-2 roky