Ak mas taketo zavazne obvinenie tak podaj trestne oznamenie na NDS z podozrenia o brani uplatkov.
Viktorius dobre vieš, že to nie je tak jednoduché, bohu žiaľ, je to smetné, že už aj tu sa nasáčkovali blogery z smeru ekonomika.sme.sk/c/7040753/obhaj … chyby.html
Pokial takto obvinujes NDS ako mna z obhajovania smeru v konkretnom pripade…tak si riadne na omyle. Niesom ziadny blogger. Pisem svoj nazor. Co nieje jednoduche? Podat trestne oznamenie s podozrenia? Je to uplne jednoduche akurat ze potom treba zato aj bojovat a mat nieco v rukach…Ak nikto nema nic v rukach a rozprava…to mne akoby ja som zato mohol a este na mna kyda a uraza za smer ze som nejaky zastanca, blogger a neviem co.
Poviem priklad…v skole ma nachyta ucitel ze opisujem…ale nevie mi to dokazat…bude si stat za svojim s pochybnostami a ja za svojim ze som neopisoval. Co sa stane? Niekto ma obvini z niecoho co nema podlozene ziadnym sposobom. Nema dokaz nic. Moze mi nieco spravit? Moze anulovat pisomku? …nemoze… a o tom to je. Rozpravat do povetria nic nezmeni…a ja niesom vinny zato co sa deje v NDS, neposobim v ziadnom klube ani niesom ministrom, poslancom, ci clenom smeru.
Poviem len tolko, po viacerich prispevkov je jasne ze ste skupina ktora na 100% si mysli ze ide o korupciu, uplatky. Mozte sa spojit proti tomuto ako som napisal podat trestne oznamenie na NDS. Pokial to nikto neurobi a len bude o tom kecat a kecat tak to bude tak ako za smeru tak za figela tak za dalsich.
PS: Aj ked sa nedokaze korupcia, uplatky ci podobne…lebo to sa dokazuje asi najtazsie ale minimalne si zacne kazdy davat pozor, mat obavy, a ine veci…
Pisomky tu uz asi vacsina ludi nepise, ale pouzijem Tvoj priklad - ak ucitel zisti, ze ma niekto rovnake odpovede ako sikovnejsi spoluziak, tak bude mat silne podozrenie, ze si odpisoval. Ale ak Ta priamo nezbada, este stale mozes hovorit, ze to on odpisal od Teba.
Podobne aj v tomto pripade - vsetko nasvedcuje tomu, ze ak by NDS islo o co najlacnejsiu stavbu dialnic a nic ine, tak by sa spravala inak. Ale bez akychkolvek dokazov sa tym policia ani nebude zaoberat.
Je naivné si myslieť že aj s nepriestrelnými dôkazmi by sa tým polícia zaoberala. Nejedná sa o ovplyvňovanie na úrovni referentov. Stačí jedná aféra za všetky, Počiatek na jachte, a čo sa dialo? Dostal žltú kartu - aj to nie pre čin, ale za to že sa nechal prichytiť.
Takéto oznámenie by mala podať v prvom rade Skanska a dúfam, že niečo vymyslia. Keby EK pohrozila, že nebudú eurofondy, tak by hneď všetci stáli v pozore
to by najprv na slovensku musel byt pravny stat.. ked prepustia serioveho vraha, sefa drogovej mafie, alebo generalna prokuratura prehra sud aj ked predlozi dokaz, takze toto je nerelevantne
Tak som to myslel vo svojich príspevkoch aj ja ![]()
Viktorius, ty píšeš že nie si stranícky bloger.. veď zastávať záujmy Doprastavu môže aj nestraník , alebo zamestnanec, či inak správne motivovaná osôbka
![]()
Ako…to by ma nebavilo. Tolko casu nemam a to je problem strany kto si co o nej mysli a nie moj. Za to plateny niesom zeby som to robil.
Ja niesom za doprastav. Hoci az teraz uznavam ze to tak mohlo vyzniet ale ja som to odvovodnil niecim inym. U mna jednoznacne plati fer…su pravidla a ked niekto ponukne meganizku cenu tak OK ked to dokaze nech to stavia ale bez dodatkov samozrejme mimo necakanych udalosti. Taktiez je velmi zle pre trh, ze jedna spolocnost ma tolko zakaziek a …konkurent nema takmer nic este ani D3 nema isty.
Viktorius dobre vieš, že to nie je tak jednoduché, bohu žiaľ, je to smetné, že už aj tu sa nasáčkovali blogery z smeru ekonomika.sme.sk/c/7040753/obhaj … chyby.html
Na diskusiách na sme , pravda, čo som pozerával, je toľko humusu, že to normálny človek neznesie. Hlavne červeno -modré prestrelky. Ja by som to prirovnal k mítingom HZDS v svojej dobe. Zrejme teraz, čo SDKÚ zažíva zlé obdobie, vypadáva na diskusiách modrá zložka a červená nemá proti komu bojovať. Uvidíme, možno sa to zlepší.
Nie vazne, vidim ze tu mnohy vedia pisat k veci, preto ma aj zaujalo toto forum, nakolko sa zaujimam o tie projekty tak ako vy. Netreba to tu prepchavat inymi vecami ako su veci v suvislosti tohto bohuzial stale neukonceneho projektu. Tiez sami ste sa zhodli na tom ze tak ako “pravny stat” neexistuje tak spravodlivost nebude existovat dokial tu nebudu odsekavat ruky. Nema zmysel tu riesit politicke strany a skor to len poskodzuje tejto diskusii.
Viktorius uplne suhlasim co tu pises , ale ani Ty ani ja nevieme kto tu bloguje ci za stavebnu firmu alebo z cervenych alebo modrych…ALE ZE SA TU NACHADZAJU , tak to bude velmi velka pravdepodobnost… ![]()
Skôr ISTOTA Fando ![]()
N o nechodim len sem na forum .., mam aj ine aktivity v com som profik toto je moja zaluba heh.., ale aj na inych forach svoje firmy maju nasadenych svojich konikov…a špiclov…VELKY Brat ta sleduje vsade -Smart tv . smart a aj obycajny mobil ., platobne karty , internet atd…Tajne sluzby ..Fakt si myslite ze sme naozaj Slobodni ?? Ale to sem nepatri kludne nech to admin presunie do ineho prisepevku ..
Len v kratkosti…najvacsia hrozba je Facebook a dalsie vyznamnejsie socialne siete. Vsetky soc. siete su monitorovane jak skype, icq a dalsie veci. Vsetko sa zaznamenava. Tieto fora…su hrozbou ale velmi malou… chranit sa proti tymto sledovaniam neda. Niekedy bol internet anonymny no teraz sa to uz neda povedat. Taktiez odpocuvanie telefonu je zalezistou ako na pase v automobilke…atd…vsetky slova ako…bomba, terorista…vsetko ihned ide do databazi a presetruju to.
Viktorius, možno som včera trocha neprimerane reagoval na tvoj príspevok. V jednom sa ale zhodneme, ja tu chodím, kôly pomerne presným a odborným informáciam, čo je veľké plus tochto fóra. Poviem úprimne, lezú mi na nervy ľudia, čo tu pravidelne hlásia predpoveď počasia, a zaviate severné úseky… (ako keby na juhu nesnežilo?..). Predpokladám, že aj Ty so mnou budeš súhlasiť, že naké trestné oznámenia v téjt Ficovsko- Harabinovskej klike namá zmysel dávať, lebo skutok sa jednoducho nestal. Zasa som dost OT, ale skúsme sa venovať oborným veciam, myslím si, je tu dosť fundovaných ľudí, ktorí nám dokážu sprostredkovať zaujímavé informácie, tak si to nekazme.
Čo sa tu očakávalo sa aj naplnilo. Združenie firiem Skanska a Strabag sa tretíkrát odvolali. Príbeh o kľúčovej diaľnici sa zamotal
Uz som tu daval ze sa to potvrdilo ale znelo to neoficialne. Nepoviem keby islo o iny usek. Teraz nad tym visia same otazniky…lehoty…vyzera to tak ze ak uvo nezamietne resp. neuzna odvolanie, tak uz zacnem pochybovat o vobec nejakej vystavbe. Uz teraz je to stavat neskoro.
ked je za tym neskutocna korupcia zo strany doprastavu ? keby nebol doprastav nenazrany a nemal mafianske praktiky, uz sa skoro 2 roky mohlo visnove stavat a za uzasnu cenu ..
cena pôjde hore vďaka inflačnej doložke a vzhľadom k tomu, ako šli hore vysúťažené ceny oproti roku 2011, môže Skanska na tej inflačnej doložke slušne zarobiť… takže nemyslím, že to vzdajú