Ak tam príde ešte raz, tak verím, že tam žiadne zápchy nevzniknú. Ľudia sa už budú teleportovať…
Zdôvodnenie pekné, ale zápchu by premiestnilo až o 1 km, fakt výhra.
skyscrapercity.com/showpost. … count=8858
vidno zaklady mosta pri Spisskom Hrhove
Pokial mas na mysli usek od MUK Levoča po podjazd cesty II.triedy, pracuje sa aj tam, ale s cesty to nie je vidiet, leda tak cez deň mrak prachu s toho priestoru. Privádzač na SNV tak skoro nebude ani ten provizorny, takze sa bude isty cas jazdit do SNV cez Levoču alebo zvolíš iný smer.(Jánovce-Sp.Stvrtok-Smižany-SNV)
Pamatam si na jednu megalo- prezentaciu tohto useku … udolie pri sp. hrhove malo byt preklenute oblukovym mostom … ale ako vidim asi sa od toho upustilo a postavia sa lacnejsie (a hustejsie zasadene) obycajne piliere…
Dobre si pamätáš… tento, mal mať výšku 40 metrov.
Škoda toho oblúkového mosta, že nakoniec nebude. Aspoň to mohli urobiť tak, aby to vyzeralo ako kvázi oblúkový most, t.j. na súčasne stavanom moste dať do stredu (stredového poľa) nejakú napodobeninu oblúka, niečo čo by bolo lacné aj zároveň podobné oblúku.
No podla toho planovaneho-povodneho by to bol krasny MOST…Ved nechame sa prekvapit…co kuzelnici vykuzlia…
upravenu vizualizaciu mosta mame gallery/image_page.php?album_id=64&image_id=14867
Most ma byt vysoky 59 m, cim sa stane najvyssim mostom v SR, pokial ho nepredbehnu mosty na D3 Svrcinovec-Skalite.
Co sa tyka ceny, oblukovy most nemusi byt nutne drahsi, prave naopak, ale iba v pripade, ze dodavatel vlastni danu technologiu na jeho vystavbu.
Do galerie som pridal este starsie fotky od Smolinka, ale z velmi zaujimavych pohladov.
Podla mojich informacii by sa mal tunel Sibenik prerazit priblizne vo februari buduceho roka.
Ak bude len jeden “tubus”,nebude to málo na Levočský potok?
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=15747
To či bude stačiť len jeden tubus porieši čas. Ale tajne dúfam že “viedci z NDR neudelali chybu”.
Mám jednu otazočku. Asi som sa nejak stratil v diskusii o MUK-Levoča pôvodny plán bol o tom že MUK-Levoča bude jedna veľka kruhuhová križovatka (myslim ako pri LM). Ale z fotiek kt. pridal hruso25 tak to nenaznačuje aby to tak bolo.
Tak v podstate ako bude vyzerat MUK-Levoča???
kruhac bude, len most stredom kruhaca bude nahradeny nasypom
Keď dobre chápem, tak to bude podobne ako v LM, len to bude naopak, kruháč na zemi, a dialnica ponad kruháč.
warserver.cz/stahnout/421042 … 8-2013-wmv video stavby mozte ulozit aj na Youtube.
Fajnove video. Majú to už dosť slušne rozpracované.
luxusne video
Smolinko veľká vďaka,pokračuj prosím aj ďalej s takými videami
Luxusne krásne vídeo. Smolinko pokračuj ďalej.
No, musím sa pridať aj ja s uznaním nad tým videom. Je fakt dobré, spolu so skvelou hudbou na pozadí je to paráda a radosť pozerať aj niekoľko krát . Snáď sa ničoho podobného ešte niekedy dočkáme
. Len by ma vcelku zaujímalo, čo to bolo za lietajúci stroj čo nieslo kameru? Podľa toho občasného, slabučkého hojdania obrazu sa mi to javí ako diaľkovo ovládaný vrtuľník či lietadielko, mýlim sa?
Btw, tie zábery zhora na výstavbu mosta pri Sp. Hrhove sú excelentné, opäť raz sa mi potvrdilo, že tam do tej okolitej krajiny by pôvodne navrhovaný oblúkový most veľmi dobre zapadol a s jeho výškou by sa tam náramne vynímal.