D1 Jánovce - Jablonov + privádzač Spišská Nová Ves - Levoča

Je len docasna, I/18 pojde NAD dialnicu. Postup: vybuduje sa prelozka I/18 (ta uz stoji), na nu sa presmeruje doprava, povodna I/18 sa zbura a postavi sa tam most nad buducou dialnicou. Nasledne sa doprava presunie na novu I/18 (most), zbura sa prelozka a postavi sa “po zemi” dialnica…

Sa mi zdá to napojenie preložky hlavne na vrchnej časti dosť prudke , uvidime či tam po otvoreni niekto nevyleti

Mne sa zasa zda, ze ta prelozka je dost blizko k povodnej ceste, ked si vezmeme, ze na mieste, kde sa bude budovat most, treba najprv vyhlbit “koryto” pre dialnicu, az tak sa zacne s mostom…ale nechajme to na odbornikov, snad tam bude dost miesta na vsetky potrebne prace :slight_smile:

Zdravim milovnikov dialnic.
Neviete niekto povedat ako to vyzera s tymto usekom a rozhodnutim UVO

UVO by mal rozhodnut v najblizsich dnoch
viewtopic.php?f=35&t=16757

toto je asi jediny usek, ktory je mozne rozhodnut este do volieb, aj to nie na 100% .. v podstate sa len caka, ci HANT vylucili opravnene ..

Ake logo firmy mali tieto stroje stahujuce ornicu na useku Levoca-Jablonov ? Podla farby to môzu byt stroje VHS alebo Eurovie.

gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=11130

Mám podozrenie že to bol VHS. K tomu miestu kde sa stahuje ornica totiz vedie pristupova cesta zo stavebneho dvora VHS a bagre Eurovie si myslim že su skôr biele a tieto sú žlté.

Bagre VHS maju modru a zltu farbu, Eurovie zltu a bielu, preto som sa pytal. Kazdopadne vdaka za skvele fotky :slight_smile:

Dík, věčer ešte pridám nejaké foto z Iliašovskej estakády

Ako to teda vyzera s tym rozhodnutim UVO? Este sa stale caka?

hm hm, zajimave..

Asi sa začali prípravné práce na PPP4 :smiley:

A ja reku že sa mi to len sníva keď som prechádzal okolo Nového Dvora. :slight_smile:

čo sa týka fotiek, je to nateraz všetko, inak pracuje sa prakticky na celom úseku i keď dosť vlažným tempom. Neoficiálne info od robotníka na stavbe je že MÚK sa má začať stavať až niekedy v apríli a bagre na “druhej strane” ma popravde tiež zaskočili

april je aj najskorsi mozny termin zacatia vystavby - v pripade, ze UVO namietkam Hantu nevyhovie (pravdepodobny scenar, mozno je uz aj rozhodnute, len media o tom nepisali) a Hant sa skusi dohodnut na nejakych subdodavkach. Ovela horsi scenar by bol, ak by dal pripad na sud alebo ak by UVO namietkam Hantu vyhovel.

Na stranke UVO este nic nie je, ale oni raz za tyzden tam davaju nove rozhodnutia. Ak UVO uz rozhidlo tal mozno este tent tyzden to uvidime na stranke, ak nie tak dufajme na buduci tyzden.

Môže nová vláda zrušiť celú súťaž, keďže zmluva ešte nebola podpísaná?

Ak uz bol urceny vitaz a prebehlo vyhodnotene ponuk, tak len velmi tazko.

Na sk, nebude problém zrušiť tender už len z pincípu, že to dohodla peredchádzajúca vláda, tak s netešte