D1 Jánovce - Jablonov + privádzač Spišská Nová Ves - Levoča

Dravce sa dajú celkom pohodlne obísť cez Sp. N. Ves do Levoče, keď sa nemýlim. ?

levoca sa pocas pute obchadza cez SNV. hrozna obchadzka a dlasi dovod, preco je potrebny cely usek.

http://www.dialnice.info/gallery/image.php?album_id=158&image_id=11049

Hant stavia v SNV cast obchodneho centra. Sa zide ako referencia na Visnove:-))

No ani Hant nestavia tak lacno ako deklaruje. Kvalitu posudi az cas no ako vidiet vysutazena cena automaticky neznamena konecnu. Konkurencia tlaci ceny ale HANT doteraz nic velke nepostavil a zatial len komplikuje tendre. Mozno aj SSC by mohla ist cestou cerveneho FIDICU ak sa ukaze po dokonceny novych usekov ze tam nebolo tolko dodatkov. Na Slovensku zacinam mat pocit ze dobre podlozie nemame ani na skale :frowning: a pritom ide o obrovske peniaze.

viewtopic.php?f=35&t=16264

Hant chystá námietku proti vylúčeniu z diaľničného tendra

Som zvedavý koľko si na to zoberie času UVO.

ti novynari to akosi pletú v jednom článku je:Tesne pred vyhlásením výsledkov súťaže je druhý levočský úsek a v druhom článku je napísane:Následne na jar by sa mala zase vyhlásiť súťaž na druhý levočský úsek diaľnice D1.A teraz bud múdry človeče :smiley:

Poplietli to - na jar chce Figel vyhlasit Turany-Hubova.

A ked sa Hant odvolal na UVO, urcite nie je tesne pred vyhlasenim vysledkov sutaze, ale zdrzi sa to najmenej niekolko mesiacov.

tych usekov je dohromady tri a pol a aj to dopletu

prelet nad dialnicou: youtube.com/watch?v=0qFGT57DEOs :slight_smile:

co to je v 3:00 - nejaka forma drenaze?

Pracovalo sa aj v piatok, pocas nie najlepsieho pocasia (sneh, prudky vietor), ale len na MUK Spisske Podhradie. Je tam obmedzenie, ale kedze na najazdovej vetve boli dva pruhy, doprava je zvedena do jedneho a nerobi to ziadny problem. Akurat na najazdovej vetve, za miestom, kde sa pracuje, pribudla trvala 50ka. Zbytocne.
Na premosteni 1/18 sa nerobi, aj prelozka, uz davno vybudovana, je uzavreta. Ale 30ka pri prejazde okolo samozrejme musi byt. A ako inak, non-stop.

Cele to vyzera zaujimavo, zjavne vela archeologickych prieskumov a vela vela zemnych prac.

Tomas, tento tvoj pripevok patri k useku Jablonov-Studenec (Beharovce)… Aha, posledne tri vety su o Spisskom Stvrtku.Tak jo :slight_smile:

Tomas, o ktorej MUK si teda pisal? Janovce (Sp. Stvrtok), ci Jablonov (Sp. Podhradie)? Lebo na najazdovej vetve na MUK Jablonov (Sp. Podhradie) bola obojsmerna premavka ku kruhacu, resp. od kruhaca…nie?

Jasne, sorry, pisal som o Spisskom Stvrtku

Do galérie som pridal foto dokončenej preložky pri Sp. Štvrtku.
Vôbec nevyzerá ako dočasná, kvalitný asfalt, zvodidlá, upravené násypy. Čakal by som valcom spevnené pole a položené panely :smiley:. Asfalt môžu závidieť mnohé “opravené” trvalé cesty, namä v mestách.

v prvom rade vdaka za akekolvek foto… ak by som si mohol dovolit technicku poznamku pre lenvsich ako ja.. mohli by ste prosim k prispevku pridat aj link do galerky? :slight_smile: (a nielen len v tomto vlakne)

isto je len docasna? nebude v telese povodnej stat pilier mosta?

Ak sa nemylim, tak dialnica bude vedena v tomto useku popod I/18, cize z toho vyplyva, ze urcite je len docasna, nebudu sa popod nu podkopavat :slight_smile: