Alebo slovenske media o tom vôbec neinformuju. To, ze Vahostav vyhral tender na DS-Turany uz v septembri pisalo len jedno medium aj to okrajovo, potom vyse mesiaca ticho.
ponuky na Dubna Skala - Turany prisli 17.8. a zmluva bola podpisana 26.10., teda o 2 mesiace a 9 dni
na tento usek prisli ponuky 27.9., takze ak to pojde rovnakym tempom, podpis mozno ocakavat najskor na Mikulasa 6.12.
Ano, ale odsuhlasenie Vahostavu prislo uz koncom septembra, t.j. cca 35 dni od otvarania obalok. Na Janovce-Jabl.I. bol tento termin este kratsi, na Fricovce-Svinia bolo zname vylucenie Hantu cca po 40 dnoch. Od otvarania obalok Jan.Jabl.II ubehlo uz 60 dni.
Mikuláš za nami a nič..bude to teda v balíku pod stromčekom?
Dufam ze to konecne pri levoci rozbehnu,uz by bolo nacase.
Tento rok už nebude na Ján-Jab II. asi ani poklepanie základného kameňa a či sa vôbec dozvieme aspoň meno zhotoviteľa. Už to vyhodnotenie tendra trvá nejako príliš dlho, o minime informácií ako to pokračuje a čo sa vlastne aktuálne deje ani nehovorím.
Niekto tam chysta asi nejaky vacsi tunel, ako Sibenik…
Uz som to tu spominal. Kazdy usek dialnice aj s tym najmensim tunelom je na Slovensku velky problem. Neviem preco to tak je
A zaroven kazdy usek na vychode. Takze tento ma rovno dvojnasobnu smolu…
HANT zase vyluceny, stale ten isty scenar, uz by sa mal na tento bussines vykaslat.
Vdaka za info. Takze opät podal odvolanie ? Ma aspon ine referencie, ako v pripade tendra na Fricovce-Svinia ?
Niekto nieco vie?
DSZ a DUR pre II. etapu privadzaca vypracuje Valbek
e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/30915
neoficialne info hovori o vitazovi Eurovia:
Ocakavany scenar, alebo ste cakali nieco ine? Oproti standardnemu tendru sa to natiahne kvoli plynutiu lehoty na odvolanie vyradenych uchadzacov
Lehota na odvolanie voci vitazovi je aj v pripade ze nikoho nevyradia. Prekvapilo ma az 5 vyradenych uchadzacov - zrejme tie podmienky neboli az tak benevolentne.
Z vyjadrenia Hantu som pochopil, ze sa skôr odvolaju
Stale nie je uzavrety ani tender na Nabreznu v Presove.
Momentalne ma pravo odvolania vyluceny uchadzac. Vie niekto, kolko je zakonna lehota na odvolanie?
tak uz je to oficialno oficialne
Vyzera to tak, ze Hant mal tentokrat ine referencie ako pri stavbe Fricovce-Svinia :
Z coho som pochopil, ze pouzite referencie su z este nedokonceneho projektu - ktovie, ako je toto osetrene v podmienkach tendra, vidim tam len toto:
Obavam sa, ze toto odvolanie zdrzi stavbu este nadlho
…a je to zas v prdeli…