aku aplikaciu pouzivate na tie grafy? ci to nieje aplikacia? hladal som na Google play a jednu som nasiel tak skusim zajtra aspon do roboty a ked bude dobra tak stvrtok MT - PP - PO - KE
trochu nie velmi prajne slnko a este horsia mokrota na ceste, hlavne na mostoch, ale aspon nieco…za sucha by to bolo lepsie
dialnica ale pohodlna, s velkymi polomermi, cize uplne pohodicka aj za mokra…
V Google maps je uz zakresleny aj 2. usek, ale zatial len ako polprofil, asi je to len otazka casu (snad hodin) a bude to naplno. Trasy zatial tiez hadze po starej ceste.
magnus, a ake riesenie by si zvolil v tomto terene? Bolo by prilis nakladne po odtazeni tieto zarezy zakryt a vybudovat hlbeny tunel?
Osobne sa divim, ze namiesto tych zarezov pri Klcove radsej neasanovali poslednych par domov, ktore sa nanovo daju postavit podstatne lacnejsie. Trasa by tak nezasahovala do NPR Hajik, polomer zakruty by bol vacsi a hlavne sa mohlo vyrazne usetrit na mensej hlbke zarezov.
Hlbeny tunel by bol idealny, najma z dlhodobeho stabilitneho hladiska a z hladiska udrzby, o environmentalnom a estetickom snad nemusime ani debatovat.
V tuneli je 100km/h, vcera vecer som si to presiel /BA - KE, cez ZIlinu/ Tunel je vnutri este cisty, takmer biely, vsetko sa od neho odraza Inak fakt pohoda, asfalt je rovny, nikde to netrasie /mozno trochu tesne za zjazdom na Levocu/, za tunelom je to super. Skoda, ze som tam siel o 21.45hod, nejako v tej tme sa neda pozriet ani ten Dolansky zarez, ani Hrusovsky most… Uz len FR - SV a bude to o 100% lepsie.
Na videu to vyzerá horšie ako v skutočnosti, video nemá správny pomer strán.
Super video, ďakujem! Len ten pomer strán by to chcelo doladiť. Ale chcel som niečo iné: Odporúčam používať tekuté stierače, napríklad Rain-off os Sheronu.
minuly tyzden sa mi aktualizoval windows a Live mi nenahodilo spravne s5, cize som prisiel o cely Live, tak som vcera len narychlo stiahol verziu z 2009, kde nie je mozne upravit pomer stran, ked to nahodim, tak mozno opravim…
Ten Sheron vozim v kufri, len som asi lenivy
to Andrej: ano, povrch je vyrazne lepsi ako MT - Turany, najma hned za tunelom smerom na PO. Potom ked prejdes na D1 v okoli Spisskeho hradu /ako je ten maly kruhac/, tak ten most je fakt katastrofa diletacie stale opravuju, ale aj tak to dokaze rozhodit auto . Inak, co sa tyka usetreneho casu, tak od vyjazdu Poprad zapad po KE /velke Tesco/ som to dal za 65minut , ale pravda je, ze v Presove som vobec nemal premavku ani zabky zelene. Pocas bezneho dna odhadujem usporu casu na trase KE - PP asi 15minut.