D1 Jánovce - Jablonov + privádzač Spišská Nová Ves - Levoča

No peknych 155 stran, bude mat niektory usek este viac stran?

Ešte vydržte páni, ta najkrajšia časť práve prichádza :slight_smile:

snad tolko rokov nebudeme cakat aj na useky presov zapad-presov juh, budimir- bidovce ivachnova-hubova ci hubova-turany ci dubna skala-lietavska lucka+privadzac s tunelom visnove :smiley: kde sa nateraz sustredia vsetky komentare.. lebo sa tej kompletnej D1 potom asi fakt nikdy nedozijeme.. bodaj by sa to uz konecne poriadne nastartovalo z eu penazi a vsetko zrychlilo a fakt to porobili alebo sa aspon snazili ukoncit aspon do toho r.2020 aj ked s komplikaciami treba vzdy ratat(vid tunel cebrat, obchvat RK)

Nestresuj :stuck_out_tongue: šak sme iba sotva v polovici, ešte minimalne 20-30 rokov potrva kym sa to všetko pospaja ako ma! :mrgreen:

Myslim ze toto forum nas prezije, lebo celej dialnicnej siete, ktora je teraz naplanovana sa asi nedozijeme :smiley:

Vie niekto kedy /cas / ta “красная” strana otvara ten úsek? Ci je to tajne?

uz by mal byt 5 min otvoreny.

Nerozumiem preco ukazuje na tomto fore cas uz po 12:00 ked je po 11:00…

zeby nastavenie letneho a zimneho casu v tvojom profile?

máme video z prejazdu? :slight_smile:

Pravda, ale nerozumiem preco sa to prestavilo…OK myslel som ze to je chyba v nastaveni fora resp. sekcie.

Pred pol hodkou som siel cez LE otvorene este nebolo…

D4

V tejto chvíli je už diaľnica D1 v úseku Jánovce - Jablonov kompletne a bez obmedzenia prejazdná. Vivat Levoča !

Konecne minus 11 a viac minut na ceste na zapad.

Keby to bolo len o minutach…tych faktorov je velmi vela po kazdej stranke. A pritom to je len “cesta”. Urcite by mohli porovnat premavku pred otvorenim a po otvoreni dialnice v tej nasej Levoci.

Dnes nahrané video od NDS: youtube.com/watch?v=B7D8oNSZrfs

Tunel Šibenik okúsili prví motoristi
http://www.ndsas.sk/aktuality-tunel-sibenik-okusili-prvi-motoristi/44372s49126c

Velmi pekne video, NDS prijemne prekvapila. Pripajam este link na podobne video z 1.useku
youtube.com/watch?v=h3ssY1LzhRc

konecne robia aj patricnu prezentaciu! :slight_smile: tak sa mi to paci