Keby to trpaci otvorili v piatok, tak cez vikend som tam, takto neviem…
Aj ked teda podla NDS je uz otvorene
Keby to trpaci otvorili v piatok, tak cez vikend som tam, takto neviem…
Aj ked teda podla NDS je uz otvorene
V pondelok sa veru casto neotvara dajte vediet do nedele, ak nik nepojde, tak teoreticky si mozem naplanovat strihanie pasky po dohode s Igorom
Tak ma napdlo, keby to v piatok dali do prevadzky a oficialne otvorenie divadielko by bolo v pondelok len na odpocivadle… Ci to sa mi uz prisnilo, ze sme v rozumnej krajine v tuto porkocilu nocnu hodinu…
divadielko potvrdene:
ndsas.sk/aktuality-vieme–kto-bu … 372s48977c
30.11., bez udania hodiny
opäť vyhrali 2 chlapi a 1 žena
Moznoze aj statisticky 33,3% navstevnikov stranky NDS aj tohto fora su zeny
Manzolini, nepreháňaj! Aj najakčnejšia žena /najlenivejšia v očiach žien/ listovanie a písanie do akýchsi dialnice.info považuje za stratu času. Ak by si pridal fotku seba ako vyšportovaného zvodného zajačika v háklivých pózach, alebo recept zajačika na smotane, mal by si väčší úspech .
Svojho času prispievala na skyscrapercity dievčina či pani /aby som nespôsobil tzv harašment/, ktorá dávala na zmienenú stránku fotky a zaujímavé /dokonca vyčerpávajúce!!/ informácie k realizovaným úsekom na R3 na Orave. Hodnotenie: klobúk dole. Ale v ďalšej diskusii som ju nezazrel. Zrejme sa zaviazala ako znalá /odborník/ pridať informácie a dosť…
a ten druhy chlap bude z nejakej menšiny a bude to tip top
Plš, ved preto som to napisal…kazdy treti vyherca je zena a kazdy treti navstevnik fora a stranky NDS nie je zena…
Vcera som isiel z Blavy do PO a na tomto useku som bol cca 21:10. Zmeral som cas prejdenia useku Ja-Jab.2, ako som spominal uz skor, ako aj usek Fri-Svi po terajsich cestach, aby som to mohol porovnat so situaciou, ked budu pba useky odovzdane, kolko casu sa usetri.
Situacia bola mierne nestandardna kedze padal sneh, ale nebolo to zas nic strasne. Pocet aut na usekoch bol relativne vacsi, akoby som to na danu hodinu cakal a tu su vysledky merania:
Ja-Jab.2
Start merania: Tabula s informaciou o Exite Levoca 500m (vtedy som stlacil stopky, bohuzial na mape to neviem ukazat, kedze street map tam este niesu)
Koniec merania: Tabula s informaciou “Kosice 75, Presov - 48, …”
google.co.uk/maps/@49.00861 … !1e1?hl=en
Cas prejdenia useku: 17minut 6sekund
Trasa: google.co.uk/maps/dir/49.00 … !3e0?hl=en
(zaciatok trasy je ± 200m, neviem to presne odhadnut)
Google maps mi hadze: 17km a 18minut
Odhad casu po novej dialnici: dlzka useku mi vysla cca 11.7km a pri 120km/h by to malo byt 5minut a 50sekund
Odhad usetrenia casu pri priemerke 120km/h by teda mal byt: cca 11minut a 16sekund
Pri 130km/h : 11.7/130 = 5:24; 17:06 - 5:24 = 11minut 42sekund
Pri zapchach pocas beznej cennej prevadzky to bude samozrejme viac
Pre usek Fri-Svi vid dane vlakno
Mierne opravujem, usek nema 11.7km ale niekde medzi asi 12km az 12.4km to bude, ale kym to nezakreslia presne do map, tak stale len odhad. Cize usetrenie bude o cca 15 sekund menej. gmap-pedometer.com/?r=6757668
čiže prvý + druhý úsek ušetria 15 minút aj o 21:00
To by znamenalo na celom kompletnom useku PO - PP usetrenych 18 minut mimo spicky, no nechce sa mi verit, ako keby som to uz niekde videl napisane
[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=6cWp9IiVhnE[/size]
Ked s privadzacom na Sn sa nic nedeje aspon dam privazdac Kk podtatranske-noviny.sk/2015/ … -kezmarok/
Už sa to blíži. Po takmer 11tich rokoch od založenia tohto vlákna tu na fóre. Plány, príprava, výstavba.. to všetko sa tu riešilo doteraz. Už o pár hodín sa to skončí a diskusia na tomto vlákne navždy zmĺkne. Po 11tich rokoch intenzívnej debaty je všetkému o chvíľu koniec.
Prave dnes som nad tym rozmyslal, ze toto vlakno citam uz 6 rokov
Nezvykne sa už vôbec venovať tu na fóre pozornosť úsekom, okolo ktorých sa už nič nedeje, pretože boli definitívne odovzdané do užívania - raz a navždy. Takže preto koniec. Tu sme skôr zameraní na proces prípravy a výstavby diaľničnej siete. Takže áno, 6 rokov, niekto 11, krásny vek, ale je dôležité si uvedomiť, že toto vlákno je už na konci svojich čias. Zajtra sa to celé skončí. Zopár videí z prejazdu maximálne, ale inak sa každým dňom posunie do úzadia a zabudnutia.
…no moznoze raz opat ozije, ked sa bude stavat privadzac SNV… lenze to je vo hviezdach…
Chlapi,bude mi tu za vami smutno.