Hahaha, /s/pišáci sa nestratia. Dúfam, že takú dvojičku dali aj k Počiatku dialnice D1 pred Min. dopravy.
Hrušo25 a Atolentak, vďaka za fotky. Pozerám, že Vás to oboch ťahalo na Klčovský most. Priznám sa , že aj ja tušenie, že bude z tých krajších. Hrušáku, rád naťahuješ, aj s tým smajlíkom, že “tri veže”. Každý totiž určite očami hľadal toho vyrezaného “tajtrlíka” od Doľan.
Prečo je “tajtrlík” pohřešovaný? Máme spočítané-odhadnuté s Jarom, že most skruže za 2-3 mesiace bude z Doľan presunutý na Hrhov. Ale tajtrlíku sa akurát betónuje zárodok komory, do troch mesiacov aj utuhne, ešteže máme dialnica. info: dialnica.info/dialnice/D1_Janovce-Jablonov.html .
plš: chystám sa pozrieť na odpčívadlo Šibeník,ako to tam vyzerá ,ale vonku furt youtube.com/watch?v=F4FrDi72IAA
ani v tú sobotu som nestíhal poriadne Hrhov-Nemešany prejsť.
Hrušo25, škoda námahy. Šetri čas, trpezlivosť mladej, topánky a oblečenie na iné zábery. To najpodstatnejšie zverejnila dialnica.info ako záber “most ponad D1 k odpočívadlu Levoča” zo skupiny fotiek dialnica.info/dialnice/D1_Janovce-Jablonov.html . Terénne úpravy, parkoviská, výsadbu krov a stromov z kontainerov, osadenie Toi-toi WC Eurovia urobí za pár mesiacov. Na tom úseku Hrhov-Nemešany ste sa dobre podelili s Atolentak, nemáš čo banovať.
Skôr banujem ja, že do otvorenia Ja-Ja1 mi nedokysne frankovka, čo beľár mušt nevedel v pivnici za dva roky vykvasiť na víno. No keď nebude červené, bude aspoň 3-4 ročný biely rizling, hovoria že silný.
Hrušo25, nechaj to tento tyzden tak, ako pise plš, zbytocne sa zablatis a navyse hlasia dalsie zrazky. Ustali sa to az po pondelku. Navyse ked prsi tak neviem ci s niecim vobec vyraznejsie pokrocia. Ale ako myslis. V kazdom pripade urcite privitame kazdu foto navyse.
Na privádzači do Levoče sú už nastriekané pruhy. 14.5.2014
zdá sa že to pomohlo vid.predbežné oznamenie na vypracovanie dokumentacie na SP atd, privadzač Spišská Nová Ves
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/243470
len to vlastne bude len ten akoze privadzac co ludia zo SNV budu vyuzivat max ked pojdu smer na vychod, a nebude tam obchvat herichoviec .
Len spišiaci nepochopili, že úplne by postačilo, ak by sa urobil kvalitný obchvat Smižian napojený na obchvat SNV a udržovať vo veľmi dobrom stave cestu smerom na Spišský Štvrtok. Západ by tým mali kvalitne poriešený. Na východe stačí urobiť obchvat Harichoviec.
Levočský potok sa pomaly vylieva s koryta. (15.5.2014) Je to prvá zaťažkávajúca skúška Levočského “vodného tunela” na MUK Levoča.
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=16409
prírodná rezervácia - 4. stupeň ochrany vs. stavenisko …
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18327
Tesne pred odovzdaním úseku Jánovce-Levoča.
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18352
do konca roka maju co robit
nakoniec sa I. aj II. usek otvoria naraz
Jedna vec je že nestíhajú asi ten júlový termín, druhá tá, že tam ani nikoho nie je vidno? Čakal by som tam mohutný finiš so záverečnými prácami, veľa pracovníkov, strojov, teda presný opak toho, čo ukazujú fotky…ale nič
.
LubosG: to ticho na stavenisku bolo priam deprimujúce.V nedeľu sa na MUK Levoča pracovalo ako na mravenisku a keď som prešiel na Kurimany, tak tam dva bagriky hladkali kus medze. No do plaču.
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18303
Ideálne to teda nevypadá. Hrušo, už je asfalt na úseku D1(konkrétne polprofil Levoča-Poprad) pod mostom na ceste tretej triedy pri Kurimanoch? Predpokladám, že si išiel tadiaľ, keď si išiel od MÚK Levoča až ku zárezu, preto sa Ťa pýtam.
Ešte okrem tohto zárezu, je na druhej strane dvojice mostov pri Iliašovciach smer Spišský Štvrtok ešte jeden problémový zárez, dúfam, že tam sú ďalej.
A trochu sa obávam, ako sú na tom mosty. Síce podľa NDS dávajú izoláciu a zábradlia… Tak trochu taký výcuc z mostov uvediem:
SO 201 Most nad vetvou križovatky v km 0,2 D1 - tu to vyzerá dobre… dialnica.info/dialnice/D1_Janovce-Jablonov.html - prvá foto
SO 202 Most nad Štvrtockým potokom - neviem ako izolácie a dilatácia, ale zábradlie tobôž asfalt tam nie sú …dialnica.info/dialnice/D1_Janovce-Jablonov.html - tretia foto
SO 203 Most nad diaľnicou na 1/18 - odovzdaný
SO 204 Most na diaľnici nad poľnou cestou - hádam to už je: gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=17080
SO 205 Most nad Iliašovským potokom - montuje sa zábradlie, práce podľa fotiek idú… dialnica.info/dialnice/D1_Janovce-Jablonov.html - piata fotka
SO 206 Most nad bezmenným potokom - ťažko hodnotiť
SO 207 Most nad diaľnicou na poľnej ceste - niečo sa pohlo? gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18352
gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=17160
SO 208 Most na diaľnici nad Kurimanským potokom - ten by mal byť niekde tu, nemôžem ho moc nájsť na fotkách …gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=17171
SO 209 Most nad diaľnicou na ceste III. triedy - odovzdaný
SO 210 Most nad potokom Bicír - ešte asfalt… gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18297
Na stránke NDS sú nové obrázky. Hneď prvý obrázok je most ponad Štvrtocký potok. A vidno aj rozostavanú PHS-ku so zelenými stĺpikmi.
Ostatné fotky sú z druhého úseku alebo Fričovce-Svinia, teda je to taký mix.
No ten prvý úsek je predsa len menej potrebný, okrem jednej zákruty je v pohode . . . oveľa dôležitejšie je, aby načas postavili 2.úsek, ktorý odstráni prejazd Levočou.
Aj keď možno sa pochlapia a za mesiac jednotku dokončia
jarino: Až pri Spišskom Štvrtku som nebol ,ale tiež predpokladám že tam sú so stavbou ďalej.
Ten "poľný most " je presne v takom stave ako v zime ,len už na ňom nie je sneh. jedine čo je, tak je spravený naň násyp ,aby sa dalo cez neho prejsť.Či ide o definitívny ,alebo len dočasný neviem posúdiť.
na dialnicu pod mostom Kurimany sa dáva prvá vrstva asfaltu.gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18050
Dnes po dvojtýždňovej "dovolenke " začali práce na tom to úseku gallery/image_page.php?album_id=158&image_id=18351
Podľa agentúri JPP sa odovzdanie úseku presúva o tri mesiace. Žeby komunálne voľby?