ono by možno bolo zaujimé spravit tipovačku.
R2 09-25
R4 10-25
D1 Hu-iv 11-25
D1 LL-Ds 02-26
R3 02-26
ono by možno bolo zaujimé spravit tipovačku.
R2 09-25
R4 10-25
D1 Hu-iv 11-25
D1 LL-Ds 02-26
R3 02-26
Zabudol si na D1xD4
Vy ste aki optimisti, ak sa po tomto úseku prevezieme tohto roku, tak to bude skvele, ale zároveň aj malý zázrak. Roboty je tu ešte viac než dosť, hlavne úsek medzi mostom SO 210 v križovatke Likavka a východným portálom, tam je ešte v jednom úseku pôvodný terén, dokoncuje sa tu problematický zárez, na ktorom došlo k pohybu svahu nad ním, opora mosta SO 210 je momentálne na pol roka uložená na dočasných ložiskách.
Ja vidím otvorenie najskôr takto o rok na jar.
ďakujem pekne.
Ta R4 to je asi omyl, asi si myslel R2 Kri-My
hej hej R4 som myslel R2 II etapa cize KE juh-Ke olš. a samozrejme chýba D1R7 Zrejme ak by bol záujem o tipovanie, bolo by dobre spraviť novú temu, len netuším kam by sa to hodilo. zatial sme OT.
Tú R4 si napísal dobre, Pacho. Úsek obchvatu KE vo výstavbe bude správne R4.
Ale opravím ťa, D1R7 už stojí. Otvárať majú križovatku D1D4
Stále ma udivuje, ako sa tento zosuv permanentne vo všetkých vyhláseniach a mediálnych prezentáciách, ignoruje. Pričom vie sa o ňom už dosť dlho.
zrejme J.R. počítal, že vláda padne, a aby bol za “chrumkavého”, tak ten zosuv prešiel mlčaním.
Zaujímavé je, že v súťaži bol tento zosuv opísaný celkom dobre a predsa sa tam vydodatkovalo habadej
Stále ma udivuje, ako sa tento zosuv permanentne vo všetkých vyhláseniach a mediálnych prezentáciách, ignoruje. Pričom vie sa o ňom už dosť dlho.
[/quote]
-Včera som videl zosunutý/odbagrovaný svah na pripojovacom pruhu pod hradom. Keď tam nabehne dáke macaferi tak to za 3 mesiace musia vyriešiť. Pri najhoršom by sa nejaká vetva alebo pás neotvorili načas.
-Bol som včera peši aj v Liskovej tak tam budú už asfaltovať jeden pás, čo je posledné miesto kde nebol asfalt. Tempo majú dobré. Koncom apríla už môžu mať raz všetko preasfaltované od Hubovej po Ivachnovú. Ako hovoril vo videu tak v júni chcú mať tunel hotový, takže sa bude postupne dávať na povrchových úsekoch finálna vrstva a značenie.
-Na mostoch sa osádzajú výplne PHS z plexiskla a izolačných dosiek.
to Lorenc: pokial sa bude asfaltovat, tak to este chvilku potrva, v sobotu kladli na pravej strane CBGM, od zajtra by mali pokracovat na lavej strane, tu je foto zo soboty: gallery/image_page.php?album_id=125&image_id=49687
kde zmizla tema /vlakno D1 Lietavská Lúčka - Dubná Skala ,pise mi ze tema neexistuje.. asi sa nieco pohnojilo..
My ju normalne vidime. Asi si na nu dostal IP ban. Konecne. Uz ti ani novy ucet nepomoze
ani nie… tiez ho nevidim..
Sorry nevo, ale prispevok nad tvojim sa mi paci viac.
???
… no ani ja nevidim vlakno Lietavska lucka - Dubna Skala.
Admini - viete nam to naspat spristupnit, prosim?
Dik
vdaka vilike.. hlavne ze uz tu robili zavery a kydali na mna konspiracne blbosti poniektori..“splnomocnenec” hulvat kotlar je proti niektorym tu suvix.
asi to hackli ako sa spustil kataster.