D1 Hričovské Podhradie - Lietavská Lúčka + privádzač LL

Už som písal na nds, tak čakám, že mi poskytnú nejaké info..

čakaj to až po víkende, pochybujem, že ti cez víkend odpíšu…

no tak rátam po víkende v apríli, ako ich poznám…

Milos

To je rozumny navrh (aj ked my o tom nerozhodujeme), ale aj ten Goleštan nie je zly, ma to v sebe “silu”. A co keby sme ho nazvali Visnova skala? :smiley: . Boli by spokojni aj vo Visnovom, aj v Dubnej skale :laughing: . A mozno nejaka anketka na fore by nebola zla, aspon na rozptylenie, ked uz na nic ine. Kto by aky nazov tunelu dal z tych par variantov, lebo Hoblik je strasny nazov. Nema v sebe ziadnu honosnost. Za tazke prachy ideme prerazit “Hoblik” :cry: .
[/quote]

Nejaké novinky? Zazreli ste žeby sa už niekde robilo niečo? Silný odmäk v posledné dni znížil výšku snehu takže by sa im mohlo dobre robiť. Teraz už zas mrzne (vďaka bohu-lebo zimu mám najradšej). :smiley:

Pridal som na moju stránku fotky z miest kde asi bude odpočívadlo Turie. Sem mi to nešlo nahrať, písalo mi že fotky sú veľké a pritom sú fotené na mobile tak neviem ako to vyriešim.

Jednoducho - zmenšíš rozlíšenie (max. 1280x1280 bodov) v nejakom programe na úpravu fotografií, zvláda to aj veľa programov na prezeranie fotografií

No sú tam :smiley: Sorry za kvalitu ale je to z mobilu :slight_smile: Vidno tam aký pekný výhľad bude z miest kde bude odpočívadlo Turie. :slight_smile:

Niekto z okolia ZA alebo niekto kto tadiaľto prechádzal tu nieje? Nejaké novinky? Už by mohli aj začať aby sme sa mali na čo chodiť pozerať. :smiley:

Byvam od tejto oblasti asi 38 km, tak ak sa zacnu stavebne prace budem vam pravidelne davat aktualne foto ,Uz aby sa zacalao… :slight_smile:

Sme tu aj takí čo bývame aj 2 km :slight_smile: A tiež budeme dávať foto :smiley:

Jasne pohoda ved ja nemam problem sa aj stretnut a pokecat o problematike dialnice Mate tam krasnu nedotknutu prirodu… :wink:

No zrovna tam kam chodíme na tie prechádzky kde aj fotím tak tam pôjde tá diaľnica. Za diaľnicu som ale keby sa tak dala odsunúť ešte ďalej od obce nech tam to údolie nezničia :smiley: :smiley:

Tak si to este pofot a ulozis do archivu .lebo ked zacnu bagrovat tak sa uplne zmnei tvar tej doliny… :wink:

Všetci sa tešíme na fotki a júm :sunglasses:

Ja som z bitarovej a chodim každý vikend pravidelne pozerat ci sa cosi nedeje..ale zatial nic :frowning: tunel ovčiarsko je stale zasypany…vegetácia rastie…el.vedenie je na povodnom mieste…po pravde..za tou prirodou mi bude luto :´(..inac mam par fotiek z tunela ovciarksko a neveim ako to tu hodit…:slight_smile:inac sa už tesim ako sa z nasej dediny rovno napojim na dialnicu ak tam bude nejaka prijazdofka :laughing:

Vpravo hore klikni na “galeria”. Fotky Ovciarska vsetci radi privitame.

Musíš sa zaregistrovať a budeš môcť pridávať príspevky aj fotografie do fotogalérie. Prispievanie neregistrovaných bolo povolené omylom pri konverzii fóra, už je opäť zablokované. Odkaz na registráciu nájdeš vpravo hore.

už sa stalo možte si pozriet…par fotiek je tam duplikátných a zle otocených, hadam to admin vymaže..:slight_smile:

Čaute! Asi pre 2 týždňami hlásili v obecnom rozhlase oznam pre vlastníkov pozemku že prípravné práce sa začnú 1. marca. :smiling_imp:

A niekedy vtedy som videl aj v ZA Celulózke auto s nápisom EUROVIA ako ide smerom na Rosinu ale to mohlo ísť kludne aj inde. Napríklad robia zriaďovaciu stanicu v Tepličke. A aj okolo Nitry som videl EUROVIU na R1 tak podľa toho som to poznal. :slight_smile: