D1 Hričovské Podhradie - Lietavská Lúčka + privádzač LL

To by som aj ja chcel vedieť. :smiley:

Potom fotky budem nahrávať na svoju stránku do sekcia fotoalbumy: http://www.pocasie-rosina.estranky.sk/

Cize inymi slovami stale hladas tento prispevok? [3. balík projektov PPP - #297 podľa sergej)
Ak nie, pls. zrozumitelne napis, co hladas. Z predchadzajucich prispevkov som mal dojem, ze si sa k tejto zmluve uz dostal.

Nieco mozes aj do tunajsej fotogalerie dialnice.info/album.php :wink:

No stačí vide hrič. pod. dubná skala.

No nejaké foto som už dal na tú moju stránku. Ale to je samozrejme ešte bez diaľnice takže to sa neoplatí dávať sem na stránku. A foto je z mobilu, nabudúce keď sa tam už určite bude niečo robiť tak beriem foťák. :slight_smile:

Link v mojom podpise. :wink: Ale sú len 2.

No uvidíme či budú stavať tak usilovne ako klepkali kladivkami na zakl. kameň

Teda ked otvoria Hr.podhradie-Liet.Lucka, este rok sa bude jazdit zase cez Zilinu.Akurat ze juho-vychodnou castou mesta. Dufajme ze v tom tunely pod Fatrou nenadabia na nejake prekazky,napr. zlato alebo tmu.

Ten kopec cez ktorý to prechádza sa volá GOLEŠTAN (GOLDSTEIN) takže možno tam nejaké to zlato bude. :smiley:

Dnes by som sa tam išiel pozrieť. Neviete či sa tam niečo robí, či sa mi to vôbec oplatí?

Rosina

Mozno upratuju po vcerajsej slavnosti. To vies, skladanie pristreskov, stanov, odvoz kamena do muzea, ale nie, zartujem :laughing:

Dufam, ze s tym Hoblikom to bol zart. Nech sa to vola Visnove ako je zauzivane, a ked nie, tak nech je to trebars Goleštan, ked ten kopec je Goleštan. Ale nie Hoblik :frowning: Hoblik znie strasne lacno…(a nakoniec aj…lacny tunel to nebude :laughing: ).

Hlavne nech sa to konecne rychlo rozbehne.

Neviem načo to vôbec minister spomínal, skôr sa mali venovať, aby to začali aj reálne stavať, ak je ich priorita dialnica do roku 2014, tak musia makať. Ved Fico si to dobre uvedomuje. Jeho úspech vo voľbách by podľa mňa, znamenal, že do programového vyhlásenia si dajú dokončiť dialnice do roku 2014 kompletne. To by sa mu aj podarilo, s tým že opäť by chcel mať do mája 2014 všetko postavené, tým pádom aj višnové by bolo v lete 2014 dokončené, aby sa mohol chváliť

Dnes som tam bol. Je tam odhrnutý sneh až na trávu, už cítim že sa tam niečo chystá. :smiley: Ale to len na prístupovej ceste nie na trase diaľnice.

A ešte sa chcem spýtať či sa bude odhŕňať ornica v plnej šírke diaľnice aj tam kde budú estakády?

Niečo takéto pre tento úsek by sa nenašlo? http://www.rokovania.sk/appl/material.nsf/0/F541819F05A54846C12575A700236A5D/$FILE/priloha_2.pdf

Už to mám, pozrel som si príspevky dozadu.

Takže opakujem otázku lebo nedajú sa tu bohužiaľ vymazávať príspevky a medzi tým som to tu zahltil:

A ešte sa chcem spýtať či sa bude odhŕňať ornica v plnej šírke diaľnice aj tam kde budú estakády? :smiley:

Pod estakádami pravdepodobne nie, to si všimni muk v PB, ale všade áno, odlesnovanie len do 31 marca, potom by sato dalo už iba 31 októbta.

Ale mali by v plnej šírke lebo aj tam treba archeologický prieskum nie? Či na to netreba odhŕnať?

Ja som v tom rozpise prác našiel práce len z Podhradia asi po LL. Ale okolo Višňového tam veľa toho nieje.

Kde je km 0, v Hričovskom Podhradí a km 35 je pri tuneli?

Okolo 15.2 by mali začať s poriadnym odlesňovaním podľa toho čo sa píše.

predpokladám, že sato bude riešiť všetko naraz, ale rozpočet na prípravné práce im skresali na polovicu, takže teraz neviem, čo bude ich priorita

Inak ak sú tu ľudia z NDS, nemáte náhodou to video vizualizácie čo bolo ukázané v sme???

ja by som ho tiež rád videl… ale možno za pokus stojí napísať mail hovorcovi nds… kedze je na ich stranke je napisane: “Svoje otázky, pripomienky a nápady môžete písať hovorcovi na adresu: hovorca@ndsas.sk

My na fóre ten tunel voláme Višňové, oficiálne je to tunel Višňové - Dubná skala, čiže áno - zatiaľ bez názvu (“Hoblík” dúfam neprejde :laughing: )
Podľa mňa by tunel Višňové - Dubná skala mohol mať jednoznačný a zrozumiteľný názov - “tunel Malá Fatra” - bude viesť popod masív Lúčanskej Malej Fatry a po tom, čo zamýšľaný tunel Malá Fatra pri Kraľovanoch vypadol zo scenára, je tento názov opäť voľný :bulb: