Cize inymi slovami stale hladas tento prispevok? [3. balík projektov PPP - #297 podľa sergej)
Ak nie, pls. zrozumitelne napis, co hladas. Z predchadzajucich prispevkov som mal dojem, ze si sa k tejto zmluve uz dostal.
No nejaké foto som už dal na tú moju stránku. Ale to je samozrejme ešte bez diaľnice takže to sa neoplatí dávať sem na stránku. A foto je z mobilu, nabudúce keď sa tam už určite bude niečo robiť tak beriem foťák.
Teda ked otvoria Hr.podhradie-Liet.Lucka, este rok sa bude jazdit zase cez Zilinu.Akurat ze juho-vychodnou castou mesta. Dufajme ze v tom tunely pod Fatrou nenadabia na nejake prekazky,napr. zlato alebo tmu.
Mozno upratuju po vcerajsej slavnosti. To vies, skladanie pristreskov, stanov, odvoz kamena do muzea, ale nie, zartujem
Dufam, ze s tym Hoblikom to bol zart. Nech sa to vola Visnove ako je zauzivane, a ked nie, tak nech je to trebars Goleštan, ked ten kopec je Goleštan. Ale nie Hoblik Hoblik znie strasne lacno…(a nakoniec aj…lacny tunel to nebude ).
Neviem načo to vôbec minister spomínal, skôr sa mali venovať, aby to začali aj reálne stavať, ak je ich priorita dialnica do roku 2014, tak musia makať. Ved Fico si to dobre uvedomuje. Jeho úspech vo voľbách by podľa mňa, znamenal, že do programového vyhlásenia si dajú dokončiť dialnice do roku 2014 kompletne. To by sa mu aj podarilo, s tým že opäť by chcel mať do mája 2014 všetko postavené, tým pádom aj višnové by bolo v lete 2014 dokončené, aby sa mohol chváliť
ja by som ho tiež rád videl… ale možno za pokus stojí napísať mail hovorcovi nds… kedze je na ich stranke je napisane: “Svoje otázky, pripomienky a nápady môžete písať hovorcovi na adresu: hovorca@ndsas.sk”
My na fóre ten tunel voláme Višňové, oficiálne je to tunel Višňové - Dubná skala, čiže áno - zatiaľ bez názvu (“Hoblík” dúfam neprejde )
Podľa mňa by tunel Višňové - Dubná skala mohol mať jednoznačný a zrozumiteľný názov - “tunel Malá Fatra” - bude viesť popod masív Lúčanskej Malej Fatry a po tom, čo zamýšľaný tunel Malá Fatra pri Kraľovanoch vypadol zo scenára, je tento názov opäť voľný