D1 Dubná Skala - Turany

D1xR6 nie je 3-poschodova, to nie je dobry priklad,
R1xR1a je ok
Poschodova sa hovori v PL, som si to osvojil :smiley:
Ale urcite tomu kazdy rozumie, su to 3 urovne, jedna je hlavna a dalsie 2 mosty sa krizuju na roznych urovniach kvoli plynulejsiemu a rychlejsiemu prejazdu, ktory dokaze zhltnut viac vozidiel

Vadi mi to aj pri poZiari, ale tu sme v teme pri Martine, kde by teoreticky mala byt krizovatka E50xE77 :wink:

Uznávám, že som zabudol na Kostiviarsku… ostatné MÚK čo máme nie sú 3-poschodové… MÚK Vidumanec ešte nie je a 3-poschodová tak skoro ani nebude :wink:

ze si to ty Vlados, tak pre teba este raz:
D1xD2…stojis na jednej urovni a dalsie dve pred tebou sa na roznych urovniach krizuju…1+2=3
google.sk/maps/@48.126663,1 … gpfojw!2e0

Nitra nie je uplne idealna, ale je tiez 3 poziomowa:
google.sk/maps/place/Nitra/ … d1c6978bf0

MUK Kostiviarska, tu si pochopil

Planovana MUK D1xR2 Rozhanovce bude taka o par rockov, snad :smiley:

MUK Vidumanec nebude uplne nikdy, nakolko bude MUK Vydumanec a uz po dostavbe useku PO zapad-juh aj bez R4 tam budu 3 urovne :wink:

a este uplne pre teba, ilustracia:
[album]21387[/album]

koniec vysvetlovacieho okienka :bulb:

Taká MUK je aj v Žiline:
goo.gl/maps/jEs1y

Jedna technická poznámka: Nemala by mať trojposchodová križovatka až štyri úrovne (podobne ako neexistuje dvojposchodový vlak)?

Pánové, Váš problém je o detskom detaili:

1. poschodie
  2. etáž
    U tak povrchného a nie odborného média /kde prispieva zametač až vysokoškolský profesor/, ste pánové na smiech. V odbornom médii, ako je časopis ASB alebo Tunelárska revue, sa detaily vyžadujú dodržiavať.

zrazu iný slovník… úroveň namiesto poschodia :mrgreen:

@plš, čo robiť keď nahral na smeč a ešte k tomu robí ramená? :wink: treba sa uvolniť keď už výstavba D/RC je totálna katastrofa pre verejnosť a hypervýnosná dojnica pre zopár vyvolených :blush:

tak prejazd ešte raz, tentokrát bez roztraseného obrazu
youtube.com/watch?v=Ufk4n9HQIzQ

technicky je D1 v MUK s R3 na trochu vyssom “poschodi”/uroven/poziom/level/ ako je pole vedla :wink:

skyscrapercity.com/showpost. … ount=10761

Podla webu NDS je tento usek este stale vo vystavbe. O google maparoch skoda reci. Tak to tu uz chodi. Dlho trva kym sa dialnica naplanuje, dlho kym sa pripravi na vystavbu, este dlhsie kym sa vysutazi, nemenej dlho kym sa postavi.. a dlho kym sa uvedie do prevadzky aj online :smiley:

Ad NDS: on zrejme ešte je vo výstavbe (ale v predčasnom užívaní) keďže ukončenie výstavby je až 9/2015.
Aktualizácia Google Maps by ale potešila. Bing mapy ju síce majú, ale naviguje len po starej ceste (ani potiahnuť sa na D1 nedá).

treba aj nieco preto urobit aby to bolo na google maps - www.google.sk/mapmaker

map maker je docasne zavrety a neda sa upravovat kvoli “vandalom” ktory niekde v amerike nakreslili na mapu androida ci co :smiley:

V Map maker-i som niektore miesta upravoval asi 5-10 krat, a stale je to tam rovnako nezmyselne. Dnes preto map maker nepouzivam…

Nejaktuálnější je Waze.com: screencast.com/t/v1d9Z2h0n
Na mapy.cz jsem psal, uvidíme.
Google by si to mohl z Waze přebrat když od nich berou dopravní informace…

Co tu tak riesite tie mapy?

mimochodom, nakolko je ten novy usek vyuzivany? naozaj prebral 70-80% I18tky? alebo to je est skoro povedat?

Určitý podiel vodičov prechádzajúcich týmto regiónom sú vodiči tranzitnej dopravy, teda Martin, Vrútky nie sú ich cieľovou stanicou. Drvivá väčšina týchto tranzitných sú vodiči medzinárodnej dopravy. A opäť, väčšina týchto vodičov medzinárodnej dopravy, a hlavne “neslovákov” jazdí podľa palubných GPS navigácií. Nakoľko tento úsek ešte nie je zakreslený v jednom z najdôležitejších mapových klientov na svete, je pochopiteľné, že nemôže byť premietnutý ani do GPSiek. Teda táto už vyššie spomenutá skupina vodičov, ktorí tvoria nezanedbateľné percento podielu celkovej prepravy na trase Dubná Skala - Turany, sa bude orientovať svojimi vernými prístrojmi a bude jazdiť podľa toho, aký smer im udá, resp, zahlási ich navigácia. Logicky teda, ak úsek bude zakreslený v mapách, citeľne stúpne počet vozidiel na diaľnici. Zatiaľ tomu tak nie je. Je teda predčasné baviť sa o tom, či boli naplnené očakávané intenzity. Istý zainteresovaný nedávno v médiách konštatoval na margo nízkych intenzít na R2ke v úseku ZH, obchvat, krátko po otvorení, približne týmito slovami: “pravdepodobne úsek ešte nie je premietnutý do navigácií”. Zdá sa to byť na počutie divné, ale ono na tej metafore asi niečo pravdy bude: na diaľnici strihajú druhú pásku mapári.

mal som možnosť cestovať s vodičmi, ktorí slepo veria navigácii, ale na nový diaľničný úsek vždy s radosťou odbočili. takže mi to pripadá len ako také výhovorky. kto nejde po diaľnici, má na to dôvod