medima, poprosim ta, mierni ton. Tvoje prispevky su casto dost mimo misu, co je v poriadku, nie kazdy vie ako to chodi. Co ale nie je v poriadku je osocovanie a nadavanie spoludiskutujucim. Duplovane ak ten mimo si ty. Dakujem.
No snad od nejakej 2-3pm to uz bude bez obmedzeni, aby sa ten piatkovy naval dopravy mohol rozdelit.
podla vsetkeho je uz otvoreny:
Tak prvé divadlo už máme za sebou. ešte niekoľko do konca roka bude… a to už bude súčasť volebnej kampane
niekedy to vypadá, akoby to plitici platili zo svojich; a mnohí jednoduchšie zmýšľajúci ľudia si to aj myslia…!!!
A pritom to je z našich peňazí, aj politici žijú z našich peňazí a dokonca aj Euro peniaze sú z našicg daní a daní ostatných obyvateľov EU
Aj tak som rád každému km dobrej cesty
podla google maps je na I/18 tazka pohoda. Dokonca za lipovcom je nejaka cesta, o ktorej som zatial nevedel ![]()
Jonathan, tiež som si to všimol
je to zaujímavé, doteraz som si myslel, že vrstva “Premávka” funguje len na zakreslených cestách.
Mimochodom, v zakresľovaní ciest je najrýchlejší waze, ten tam mal trasu diaľnice už dávno, označenú ako uzavretá, a teraz je už otvorená.
Aj trasy diaľnic vo výstavbe tam sú zakreslené.
Tak presiel som od Turian do Martina…odpocivadla zavrete…a asfalt katastrova…ale este velmi vela aut na I/18 asi este potrva kym si motoristi zvyknu a dostane sa to do navigacii…
fotky z otvorenia - dialnice.info/gallery/image_page … e_id=28873
strihanie pásky
[video_youtube]YouTube
Tinco, dovolím si nesúhlasiť. Asfalt je v pohode. Navyše ako každý asfalt aj tento sa časom ešte ujazdí. Skôr bude dôležitá otázka životnosti, kde na vyťažené cesty ako diaľnice sa používa iný asfalt ako na bežné cesty (takú mám informáciu) a dúfam, že v tomto sa nerobili úspory. Stavebný dozor by mal ale tomuto zabrániť.
celý úsek ZA výjazd-RK vjazd vyzerá v pohode ![]()
pekný transparent tam vytiahli
bol si to teraz prejst cele tam aj naspat. ostal som 5 minut na Dubnej Skale a smerom od Ziliny cca 3/4 aut islo na dialnicu. inak dost zvedavcov tam bolo tak ako ja. za tych 5 minut sa otocilo pod Dubnou Skalou nejakych 10 aut co si to boli prejst tam a naspat ![]()
Mal si zobrat aj kameru ![]()
video z prejazdu:
youtube.com/watch?v=L88_upfx6qo
Výborná dialnica
šiel som 180 a pocit ako keby som tak ani nešiel
Uvidime neskor, ako dlho vydrzia tie hlinikove ramy:)
WOoFeR: len aby ti teraz, neprisla domov pokuta:D
Pekos: Tak dúfam že nepríde
ale proste mi to nedalo keď som videl tú nádheru ![]()
Takze technicky ked ides rychlo je to pohoda? ziadne hrbole a pod? kanale, ale vadi mi ten mensi odstavny pruh, v Holandsku su take odstavne pruhy ze tam mozes grilovat:) aj tie pruhy samotne su uzke:(
Pekos: ty jazdis s cim ze ti nestaci 425cm jazdny pas? S tankom?