keďže pásku strihať budú motoristi, znamená to, že politici sa tam pre istotu neukážu?
inak dnes som išiel okolo a ešte sa tam pracovalo
Dnes demontovali pomocné dopravné značenie, ktoré bolo z dôvodu stavby. Zajtra už iba strhnú preškrtajúce pásky z riadneho dopr. značenia a môže sa jazdiť. Ináč na moste pri privádzači ponad 1/18 tiež dnes ešte niečo dorábali, alebo opravovali.
a my obyčajní ľudia nie sme pozvaný na otvorenie?
čo sme neprešli bezpečnostnou previerkou?
No hlavne ze zhotovitel odovzdal tento usek NDS 1.7.2015.
tak mne napíšeš “secret” a sem to vycapíš!
![]()
Dostal som povolenie ![]()
už máme nejaké videá z prejazdu? ![]()
Nuž, úsek je sprejazdnený. Ale to neznamená, že práce tam nie je. Minimálne pod mostami je práce ešte dosť. Taktiež ak sa NDS niečo nebude zdať, tak tam prídu to dorobiť/opraviť. Takže ľudí z VHS tam budeme vidieť ešte dlho. Roboty je tam ešte dosť, len už sa to dá sprejazdniť. Chlapi na oplotení minule robili ešte o deviatej večer…
Video asi ešte nie. Kameru vhodnú na to nemám/aspoň o nej neviem/, inak by tu už bolo niečo dávno. Ale povoziť sa tam za súmraku už teraz chodia. Zatiaľ je to paráda, či už na bicykli/korčuliach/aute. Tak uvidíme, koľko to vydrží. Za tmy je to tam vysvietené, hodím nejaké fotky. A odpočívadlá zostávajú zatvorené(ako sme predpokladali), je tam prenosné značenie.
Som veľmi zvedavý, čo to spraví s premávkou na 1/18. Inak úsek je to pekný, bude mi chýbať.
gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=28861
na co to sluzi? dik
pocitadlo naprav… respektive to pocita kolko aut tade prejde je to nieco ako vaha
Môžeme konštatovať, že údajne práve v týchto minútach sa strihá páska, celý úsek je slávnostne odovzdaný do užívania a po úseku prechádzajú prví motoristi. ![]()
Chudaci 5 motoristi strihaju pasku s politikmi? Ina vyhra.
Neviete ako to je s doplnenim dialnice do google maps ?
Chudaci 5 motoristi strihaju pasku s politikmi? Ina vyhra.
Nikto ich nenútil, aby sa tam hlásili a boli súčasťou tohto divadla.
Ale to sme už pri politike. Kedy teda bude diaľnica reálne otvorená pre bežnú premávku? Už dnes?
Prepáč Miro, ale teba odkiaľ práve vypustili? Len toľko ti poviem teraz o 12. hodine na poludnie: dobré ránko !!
vyspatý?
Vážení, je 10. júl 2015, termín slávnostného odovzdania celého úseku do definitívneho užívania motoristickej verejnosti a ono sa tu nejaké trdlo opýta, či diaľnica bude otvorená už dnes pre bežnú premávku? nemám slov, proste palm face ![]()
Medima, kým niečo povieš, tak si prever situáciu. Teraz je 12:25 a žiadne autá po diaľnici ešte nejazdia. Všetko ide po 1/18. Na križovatke 1/18 a R3 stoja policajti a nikoho tam zatiaľ nepustia. Ani nedali ešte preškrtnutia z tabúľ pred križovatkou dole. Ale vyzerá to tak, že to každú chvíľu spustia.
Poznámka : Miro sa pýtal dobre. Jedna vec je oficiálne uvedenie do prevádzky a druhá reálne otvorenie. Ale úsek vyzerá, že ozaj reálne otvoria už o chvíľu.
Nuž, ja si pamätám aj také slávnostné otvorenia, po ktorých sa úsek následne uzavrel a dorábal.
P.S. Čo je to “dlaňový xicht”? Alebo “palmový”?
Ale už budem ticho, zrejme si toho pamätám príliš veľa a neviem, čo je palm face.