Dúfam že 1. júla lebo vtedy cestujem na východ tak by som sa rád už previezol a aj skrátil cestu, cez Vrútky a Martin je to vždy pomalé a v kolóne
Ako keby otvárali nejakú predajňu.
No 1. Jula este budes mat vyhliadkovu jazdu cez Vrutky a Martin
prvého to nebude, páska sa má strihať 9.7.
Niekto už jazdí youtube.com/watch?v=WyvPRm7kiFc
Ako je to s pristupom verejnosti na takuto takmer hotovu dialnicu ? Predpokladam, ze este stale je to stavba, takze cyklisti by tam nemali co robit.
Nechcem rypat, len by ma zaujimalo, ci sa to v tichosti toleruje alebo to naozaj nikto nestrazi.
PS : chysta sa aj nejake slavnostne otvorenie s volnym jazdenim pre verejnost (cyklisti, korculiari, …) ?
SBS-kar by ta mal poslat kade lahsie… Ale vies kolko by ich tam muselo byt, aby to cele ustrazili?
Nestrašte, zajtra sa chystám kuknúť tú novú cyklocestu čo na Turci pribudla
Netreba strazit cely usek, stacilo by zabezpecit kontrolu na tych najlahsie pristupnych miestach, cize jeden SBS-kar ku kazdemu vjazdu/vyjazdu.
Sice by sa naslo zopar jedincov, ktory by vchadzali niekde z pola, ale takychto partizanov by bolo minimum …
Ako pisem, nechcem do toho rypat, len by ma zaujimalo, ako sa k tomu SBS-kari stavaju.
Alebo je este moznost, ze o tom dokonca aani nevedia …
milan_KM : prave preto som sa pytal na nejake slavnostne otvorenie, aby sa dala vyskusat paradna cyklocesta aj oficialny sposobom
Dnes zverejnila národná diaľničná súťaž prestrihni pásku
Oficiálne tam prístup povolený nie je (viď odkaz nižšie), ale ak tam pôjdeš v rozumnom čase večer, alebo v nedeľu, keď tam nie je stavebný ruch, tak …
…toto ma pekne pobavilo…ndsas.sk/aktuality-chces-strihat … 372s48977c
Dal som pár leteckých záberov na diaľnicu do fotogalérie.
gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=28561
.. toto ukradnu ako prve, hlinik zadara pre nasich:D
Vyhlásený “tender” na strihača.
ndsas.sk/aktuality-chces-strihat … 372s48977c
Juancarlos, skus najprv čítať. Tri príspevky pred tebou je to isté od Stanley13.
Vahostav uz dostal pokyn (dodatok) na asanaciu penzionu Dubna skala (crz.gov.sk/index.php?ID=1890688&l=sk), zaroven na jeho mieste vyrastie Vysunute pracovisko SSUD Zilina (stavebne povolenie)
Kto bude stavať Vysunute pracovisko SSUD Zilina? Má to VHS v zmluve alebo bude nová súťaž?
Do galerie som pridal par aktualnych foto z prejazdu. V nedelu na stavbe ani nohy, hoci stale je dost nedostavanych objektov. Otvarat by sa malo 9. jula.