Ta veta sa tykala I. useku Janovce-Jablonov - ten naozaj uz nemôze byt ohrozeny. Z MDVRR som vsak dostal odpoved, ze DS-Turany aj Fricovce-Svinia sa zacnu stavat “v najblizsich tyzdnoch”. Buduci tyzden budeme vediet viac. To by bola skvela sprava.
Tak uz je to potvrdene. Kto mate predplatene piano, môzete doplnit cely text ![]()
viewtopic.php?f=35&t=15957
Coskoro sa podpise zmluva aj na Fricovce-Svinia. Jedine, ze by si to este VHS a DPS rozmysleli pred zmenou vlady ![]()
Skvelé správy, dúfam, že ešte “čosi” stihne pán Minister Figeľ do marca 2012 podpísať a teda rozostavať nejaké tie úseky, najlepšie Hub-Iva a tunel Višňové, no reálne to asi príliš nie je ![]()
Dalsia vyborna sprava z dielne Figelovho ministerstva. Urcite v jari budeme moct konstatovat ze po roku a pol vladnutia, dokazal najviac zo vsetkych jeho predchodcov aj z ich stvorrocnymi cyklami.
Neviem na com zakladali info o odovolani, ktore som mal, mozno sa neskor dozvieme, co bolo dovodom zdrzania ![]()
Od rozhodnutia NDS o vitazovi po podpis zmluvy ubehol presne mesiac. Na slovenske pomery skôr rychly postup. Da sa to vôbec nazvat zdrzanim ?
Navyse DPS sa uz môze hrabat na vlastnom piesocku, ziskal Fricovce-Svinia (podpis zmluvy koncom buduceho tyzdna) ci Nabreznu v PO. Nic moc oproti tomu, co staval doteraz a vraj s nulovym ziskom, ale to sa predsa napravi za novej vlady ![]()
Neviem, pocul som z dvoch nezavislych zdrojov, ze Doprastav pri sutazi Dubna Skala - Turany podal namietku ohladom ceny. V dnesnom clanku sa nespomina nic, je mozne, ze sa to vyriesilo a je tiez mozne, ze to nebola pravda ![]()
Vo vyhlade su este mastne susta v podobe usekov Turany - Hubova a Hubova - Ivachnova, mozno sa Doprastav vidi prave tam, ako vitaz…
Tu je viac info ako na SME:
(Video)
Podpísanie zmluvy na výstavbu D1 Dubná Skala - Turany
Podla toho, ze usek ma 16km asi definitivne padol variant TUR-HUB cez Korbelku.
alebo bude luxusny privadzac na cestu I triedy v parametroch dialnice ![]()
Este sa najde niekto, kto veri, ze nova vlada bude realizovat Korbelku ? ![]()
Hurá, už žhavím foťák.
[b]Nechapem 1 vec:
Preco Figel neda na 200 bilbordov po celom Slovensku az do marcovych volieb vylepit tento graf :

To ja tak jednoducha a vycerpavajuca informacia… ktora vysvetluje a odhaluje celu tuto zlodejinu
keby bolo naopak - Fico by nezavahal… Ale Figel je nejaky moc pacifista - na svoju skodu.[/b]
Tak im to pošli do centrály KDH ako dobrý námet na kampaň.
Pekne ušetril na tom úseku, ale ľudia by tomu aj tak nepochopili lebo by nechceli. Figeľ má popravde dosť slabé obhajovanie svojich krokov na diskusiách. Je dosť umiernený. Keď bol v O 5 minút 12 s Ficom, tak mohol oveľa lepšie zdôvodniť prečo sa nejde stavať cez PPP. Ale dosť slabo obhajoval svoje kroky. A preto doteraz ľudia tvrdia, že vláda zastavila diaľnice. No myslím si, že teraz svoj názor zmenia.
Som rád, že úsek Dubná Skala-Turany ide do výstavby. Ešte ten RK a druhú časť Levoče. A Figeľ bude minister, ktorí rozbehol výstavbu viac diaľnic za 1 a pol roka ako voľaktorý ministri za 4 roky.
Figel zo zaciatku ministrovania tvrdil, ze zastavil PPP projekty. Bola to nepravda a bola to tiez takticka chyba. Podla vsetkeho hrali na kartu setrenia. Problem je, ze vacsinovy volic na nieco take nepocuva, je mu jedno ci stat vysoli za dialnice o 700 milionov viac, lebo verejne zdroje nevnima ako svoje peniaze. Fico hra na opacnu kartu, prebral Meciarovu dialnicnu mantru a teda kopiruje nalady svojich volicov. Kolegovia v robote to vidia asi takto: Fico nam robotu dal a Figel ju vzal. Fico by bol blazon, keby takym ludom slovom nevychadzal v ustrety.
ti novinari su fakt nemozni, toto je praveze jeden z najlahsich usekov na D1 , co budu hovorit pri visnovom ?
TB k novému úseku diaľnice
Čítajte viac: ta3.com/clanok/2581/tb-k-nov … resov.html
na druhom videu riaditeľ váhostavu vysvetľuje prečo si mohli dovoliť ponúknuť cenu 137.7mil
Ja by som dal iny graf a to koľko zaplatíme z verejných, teda naších peňazí. Keď z eurofondov pôjde 85 % zaplatíme tak 21 mil EUR, zatiaľčo za PPP by sme platili ešte aj drahú 30-ročnú hypotéku, kde by sme zaplatili možno 1 000 mil. (síce s údržbou) namiesto 21 mil. (bez údržby a prípadné úroky za úver na stavbu).
Skoro 50 násobný rozdiel, tak to už je fakt sila.