Presne to som si pomyslel, keď som tam bol. Motorest v celku vkusne zariadený, keď bude dobrá kuchyňa určite by sa uživila aj druhá strana.
tam inak ozaj nechapem ze padol zamer toho velkeho odpocivadla. urcite by sa tam uzivil.
aj ked je fakt ze ked urobia velke odpocivadlo pred visnovym tak toto by malo problem.
kedze zilina tesco/aupark je v tradicna zastavka na ceste smer tatry/vychod. a to by spadalo do radiusa 2 hodin od bratislavy
ked za par rokov pribudne dufam teda HU-IVANCHOVA som zvedavy na intezity…a potom bude mozne naozaj mozne porovnat co by bolo mozne…,samozrejme je to len moj nazor…Aj ked ludia co pravidelne chodia vychod-Zapad a spat si casom zvyknu.,.a ked budu kvalitne sluzby, urcite stupne nastevnost… Inak tento usek veelmi sledovany a medializovany ,ja som presiel niekolko krat a mozem osobne povedat ze konecne pekna moderna dialnica…az na 1km usek R 3 su uz vlny a priehlbiny..celkom v pohode…
Vyzera to tak ze na konci vyjazdu z dialnice na Zilinu predlzia napajaci pruh
http://turiec.sme.sk/c/8165932/dilema-na-konci-dialnice-brzdit-alebo-pridat.html
Usek je v prevadzke sotva 2 roky a ide sa uz do neho zasahovat: enviroportal.sk/sk/eia/detai … a-turany-1 . Ma sa doplnit oplotenie na zaciatku useku a na privadzaci Martin.
ked sa dokonci tunel visnove tak este si vydychne Terchova, a cast dopravy pojde po D1, okrem toho bude moct D1 vyuzit aj, a to tak trochu smrdi DrXom, lokalna doprava MT ZA. co tiez moze nahrat aj tomuto useku po D1xR3. sam sa tesim na cisla v roku 2020 inak nerobi sa scitanie na tomto useku automaticky? niesu nejake udaje z roku 2016?
robí sa, boli tu raz nejake udaje, okolo 10600/24h sa mi zda, len neviem či to neboli este z 2015
Tak konecne vyzera ze sa to zacne aj realne robit. Nieco co mali urobit hned…
hned som si pomyslel ked som to cital ze no chalani na fore to vraveli tyzden po otvoreni
tak pozitivna sprava zase sa nieco opravi a zlepsi
NDS informuje o tom, že bude na tomto úseku opravovať mostné závery. Ďalší obraz odfláknutej práce Váhostavu.
Nie je úsek ešte v záruke?
Snáď hej inak by to bol pekný prepadák. Ale ani tak nejde o to, kto to bude platiť, ale o tie obmedzenia na 2-ročnej dialnici
To až tak chabá nezávislost prevláda medzi NDS a tými stavebnými “konzorciami”? Kto doparoma špecifikuje podmienky v suťaži, že to vyhrávajú lajdaci aj po sérií zlyhaní..?
Ved hovnostav bol hlavny sponzor hranola, mozno este stale je. Niet sa co cudovat.
hlavne klud mosty / nasyp pred mostom mozu klesnut da sa to rektifikovat na loziskach a myslim ze to nikto nemoze spravne spravit pretože sa to robí skoro všade
Cestu 1/18 od MÚK Dubná Skala smer Žilina má upraviť Váhostav-SK v rámci tejto stavby, dodatkom NDS odsúhlasila projekčnú prípravu.
Prebehnú nevyhnutné úpravy na zabezpečenie plynulosti dopravy, t.j. nastane zmena usporiadanie jazdných pruhov z dvoch v šírke 3,5 metra na tri jazdné pruhy v šírke 3,25 metra s doplnením krátkeho odbočovacieho pruhu do lomu Dubná Skala. Zmení sa VDZ aj ZDZ, dočasne sa zruší zastávka SAD, lokálne sa cesta rozšíri, upraví sa priekopa, predĺži sa priepust. Uvažuje sa s obnovou krytu v celej spevnenej šírke.
Je uvedený aj dátum 31.10.2017, ale tých doplňujúcich prác v rámci tejto stavby je viac, tak neviem, či to platí aj pre túto úpravu. Cena pre túto úpravu zatiaľ jasná nie je.
Konecne, radsej neskor ako nikdy, ale toto sa tam priam pytalo uz s vystavbou MUK poriesit.. A skoda ze to nerobili pocas vyluk strecna..
ja som rad, ze pocas uzavretia Strecna aspon opravili a doplnili zvodila, namalovali ciary - aj vodiace pruzky + dodrzanie bezpecnej vzdialenosti, vymenili asfalt aj ked nie v celom useku, dali do poriadku tie zlte oddelovace pruhov…
za tým mostom, kde pokladali, asfalt už plátali jamy, tak isto v meandri smer ZA je od kamiónov vyjazdený kraj, tiež to pokladali počas jarných odstavok
pruh bude potiahnuty az po zaciatok 2+1?