Asi si niektorí ,odborníci" mysleli, že na diaľnicu sa presunú skoro všetky autá a tie pomaly nebudú mať komu dávať prednosť . Lenže realita je niekde inde. Keď som sledoval, dosť automobilov jazdí ešte po starej I/18.
Rieši sa to. Sú tam spracované tri alternatívy.
1 - predlženie pripajacieho pruhu na štandartnú dlžku
2- predlženie a napojenie na trojpruh
3- vyklonenie cesty I/18 a urobenie snej vedľajšiu.
ked tam znižia rychlost tak tam budu iba policajti ryžovat lebo tam malokto pojde predpisovo, čiže sa nič nezlepší
predlženie to minimalizuje uplne a ten retarder dat medzi pruhy aby sa tam neotačali kreteni
je to 550 m by som nepovedal mapy.cz/zakladni?planovani-tras … 22%7D&ri=0
medzi variantom 1 a 2 moc velky rozdiel nebude, tam nech idu rovno do varianty 2, to by bolo najidealnejsie .. a nebude to ani moc drahe, variant 3 je blbost ..
ano chlapci trosku off./..uz sme policajny stat č1 v EU…Nakazdom kroku mas radar a policajne auto…, niekedy stretnes aj 3 za 5 minut…/Tie vlny si sadnu a budu vyraznejsie…Je ale zaujimave ze niekde na starych usekoch je povrch asfaltu v pohode aj po 10 rokoch a ziadne vlny a skoky…Napr na novej R-3 …PRIPAJAC Martin na D1 DS-TURANY su uz vlny na rovnom 2km useku..
Ďalšia kontrolá rampa je na moste ponad D, teraz neviem ktorom smerom na RK a aj opačne, ak pojdete od dubnej a zídete privádzačom tak nie je 100% nikde
Ano, potvrdzujem tuto informaciu, je to na moste ponad D1 na ceste do Prefy v oboch smeroch gallery/image_page.php?album_id=168&image_id=28554. Medzi križovatkami MT a Strečno to je iba v smere na ZA.
Inak na ľavostranom odpočívadle Turč. Štiavnička je už otvorený motorest, ale chcel by som trochu skritizovať malé množstvo parkovacích miest pre OA, v čase ked som tam bol boli asi iba dve volné a tých áut tam nebolo veľa.