Vtedy odbocis do spolocnej odbocky aj zo smerom Berg.
Po tej ked ides do Petrzalky, tak sa neda vratit smerom na D2, lebo je tam zakaz odbocenia ( alebo vjazdu).
Ako to ale vyzera ked si na D2 a chces odbocit na tu vetvu smerom do Petrzalky, thats the question.
Pozerajuc tu Google Mapu a vodorovne znacenie, vychadza mi toto:
D2 smerom na MR - zjazd do Petrzalky cez spolocnu odbocku na Berg, potom smola
D1 - zjazd do Petrzalky cez tu druhu krizovatku
Ked ide niekto dole z D2 na krizovatke Berg a pokracuje cestou do Petrzalky, nemoze sa vratit na D2 - musi sa niekde otocit a ist akoby z Bratskej - toto sa mi zda dost nepochopitelne, podla mna by sa tam mohlo odbocit priamo
Cesta z Bratskej na D2 smerom na MR ide este aj kusok za krizovatku a konci pri krizovatke do pola (nema tam nahodou pokracovat nejaka cesta na Berg?)
Chyba mi zjazd z D2 smer Kuty do Petrzalky na Bratsku (treba ist na D1 potom na mestsku cestu Einstaeinova a rozhodnut, kade do Petrzalky)
Ked uz som pri tom … ako budu jazdit teraz ten tranzit na Bergpri uzavierke zjazdu Einsteinova? Lebo podla mna ci ide po Einsteinovej alebo po dialnici, je to problem, aj ked nie je nijaka uzavierka.
Jasne z nej vyplýva, že je možné odbočiť do Petržalky (biela odbočka), Ďalej na Bratskú, na nej doľava a potom späť na Einsteinovu. V skutočnosti (na mape je to zle) je úsek medzi Bratskou a tou bielou odbočkou obojsmerný, čiže je možné z Bratskej odbočiť na D2 smer Jarovce/MR. Na mape maps.google.com je to vyznačené správne.
Dosť často tadiaľ chodievam.
Nedokončená križovatka pri cípe hranice s Rakúskom má slúžiť na napojenie plánovanej štvrte Petržalka-juh.
Teraz vecer okolo polnoci som prechadzal z Pristavneho mostu smer Brno a na informacnich tabulach ukazovalo 100km/h ako max. rychlost. Ze by v noci povolovali vyssiu rychlost na tomto useku?
Ja si len tak rypnem - a zmenilo sa nieco? Myslim, ze tam cosi tazili alebo co, este nedavno som tade isiel a stale to tam vyzeralo rovnako … to sa nikomu nechcelo dat to do poriadku az sa to muselo urobit kvoli Sitine?
hm teraz nie som v obraze, ktory lavy pruh na vetve z D1 na lafronconi ? bud som si to nikdy nevsimol, alebo o co presne ide ? vsak z viedenskej na lafranconi to bolo vzdy otvorene, ci si to mylim ?
ELZ : Tiež som si nevšimol, že by urobili niečo iné ako to, že odstránili z pruhu smerovacie dosky, možno ešte scelili zvodidlá, ak boli niekde prerušené, ale nič viac. Mohli v tom pruhu aspoň natiahnuť novú tenkú asfaltovú vrstvu, lebo ten povrch - nič moc.
Aquila : Je to vetva z toho 900 m dlhého úseku 4+4 smerom na most Lafranconi - doteraz bol prejazdný len pravý pruh tejto vetvy, ľavý bol uzavretý. Na poslednom pár desiatok metrov dlhom úseku pred pripojením na D2 bol ľavý pruh síce prejazdný, ale sotva na ňom človek stihol niekoho predbehnúť, lebo po ňom je už zúženie do pravého pruhu a pripojenie na D2.
Ak som spravne pochopil, tak bol spristupneny iba 1 pruh na vetve pre sirku 2 pruhov. Ten bordel, co bol medzi vetvami som vsak doteraz nepochopil, ako vznikol a preco ho az teraz odstranili
Ak sa nemýlim, tak ten bordel bol vyťažený materiál z tunela Sitiny, ktorý tam dočasne skladovali a potom zase niekde odvážali (kam, to netuším, snáď sa časť použila neskôr aj na terénne úpravy pri nájazdoch do tunela). Zúženie spomínanej vetvy bolo práve kvôli výjazdu vozidiel, ktoré materiál dovážali.
asi 90% ignoruje svetelne tabule… svietilo tam X/nehoda/X/60/60 a veselo si isli 100kmh v najpravsom pruhu a potom flekovali… keby tam nebolo vozidlo udrzby, ktore blokovao cestu, tak by isli dalej :-/
Chcel by som sa spytat, ze preco na obchvate v BA nie je zapnuta signalizacia s predpisanou signalizaciou 90tky, kedze asi tak rok a pol do zadu to bolo vzdy vysvietene teraz je len sipka na pruh. A kedysi bola dokonca zapnuta aj tabula o stave vozovky a teploty vzduchu ako je to mozne, ze je to vypnute? Vsimol som ze to bola jedina takato svetelna tabula na SVK mozno este je pri tunely Branisko… ale nepametam si… Viete mi to niekto vysvetlit…