podľa tohto videa by sa malo začať onedlho s presmerovaním dopravy na obchádzkové trasy…asi budú ešte musieť dokončiť tie dočasné kolektory ja pre druhý smer a po tom to pustia
a predpokladám, že súbežne s tým pustia aj nové smery Vieden-Žilina a Žilina-Rača
trochu ma zaskočilo, že je na tej rozšírenej ceste zasa asfat, nemal byť už všade na rozšírenom úseku betón? Tak ako je to v križovatke Blatné
Tiež som očakával betón, no pravdepodobne to museli poňať len ako dočasné riešenie. Žeby z dôvodu plánovanej zmeny nivelity v tomto úseku? Vie to niekto z vás odôvodniť?
Ale k inej veci z mojej strany ešte… Nikde neviem nájsť dátum, od ktorého by som vedel rátať tie predbežné termíny otvárania jednotlivých vetiev. Jedno obdobie bolo 650 dní a druhé 750. Čo sa mi podarilo dopátrať, je, že by sa to malo rátať od začiatok projektu, čo samozrejme neviem, či znamená podpis zmluvy alebo je to iný dátum. Vie to niekto?
Teraz je premávka presmerovaná na jednu stranu diaľnice (asfalt) z dôvodu, že druhú stranu (pravú) by mali kompletne rozobrať, zdvihnúť niveletu a zabetónovať. preto je to zúženie premávky už od križovatky Bernolákovo (Triblavina), kde nebude možné od BA schádzať ani smerom do BA vychádzať.
Keď dokončia pravú stranu diaľnice, vrátane výmeny povrchu v križovatke Bernolákovo, napoja a spojazdnia vetvu od Jaroviec D4 smer TT D1 (to by malo byť tých 650 dní), presunú dopravu na dokončenú pravú stranu a urobia kompletne ľavú stranu, na ktorú je teraz presmerovaná celá diaľnica, a to od križovatky Bernolákovo, vrátane betónového povrchu.
Tak, nedalo mi to, nevedieť presne ten dátum. Po komunikácií s NDS sa mi to podarilo zistiť. Ráta sa to od podpísania zmluvy, čo bolo podľa tohto dokumentu (crz.gov.sk/zmluva/7175855/) nasledovne:
Dátum uzavretia: 28.11.2022
Dátum účinnosti: 01.12.2022
Takže, ak to rátam od druhého dátumu, tak by to malo vychádzať na 11.9., čiže o necelý mesiac.
Som teda fakt zvedavý, či v ten deň, samozrejme plus pár dní, spustia dopravu po dočasných obchádzkových vetvách a zároveň spoja D4 s D1 smerom na Trnavu a D1 s D4 smerom na Raču.
Podľa mňa to však nestíhajú, aj keď tvrdia, že nie sú v časovom sklze.
Plus o ďalších 100 dní po tom by mali spustiť aj smer z D1 na D4 smerom na Jarovce.
Včera som išiel okolo a to teda vyzerá biedne… Tiež by ma zaujímalo, či má niekto nejaké info, ako ďaleko je to svetlo na konci tunela, ktoré bolo sľúbené.
nech sa p. fejk, namňa nehnevá, ale veľmi slabé video. Vôbec neposkytne neaký súrody prehľad o dannéj stavbe. Preskakuje z jednej pozície na druhú, že sa človek nestačí ani zorientovať. keby bol komentár k tomu, to by bola asi nad rámec zákazky. Predkokladám, že je to oficiálne video NDS, a je to určite bríbuzný hovorkovej.
Tiež som s tým mal problém. Video som pozeral namiesto 10 minút 20.
Trochu som bol znepokojený, keď som videl aktuálny stav a v predstavách som si “naprojektoval” ďalší postup prác. Podľa mňa sú dosť pozadu a vidím to skôr na začiatok 2026. Snáď sa mýlim…
No za mňa dobré video - celkové pohľady aj postupne pohľady detailné, dá sa v tom orientovať celkom dobre.
Zjazd z D4 na D1 vyzerá že by ho mohli “za chvíľu” aj spustiť.
Z obchádzkových trás je tá pravá v smere do Bratislavy tiež v dosť pokročilom stave.
Bude tam AB kryt. NDS ako vždy rozhadzuje €. Tu po pár rokoch mení AB vozovku D1 v križovatke Triblavina za AB. Okrem nákladov NDS táto sranda stojí aj čas tisícov cestujúcich.