Predpokladam ze tych 15mld. je uz so zeleznicou. Ta elektricke je dobry napad ale ta by mohla ist po tych istych kolajach ako vlak, nie? Teda naklady naviac by boli zanedbatelne. Inak ako pojde tunel pod Dunajom podla mna by uz zel. na Pristavnom moste nebola vobec nutna…
Osobne som aj tak za riesenie pristavby 2-och subeznych mostov (kazdy 2-3 pruhy) po pravej a lavej strane Prist. mosta. Ja ako laik by som ale nepredpokladal naklady vyssie ako pri moste Apollo. Alebo sa mylim? Pri tomto rieseni by bola komplexna rekonstrukcia prist. mosta bezpredmetna.
Skvele…
Konecne pocujem ze aj tento variant sa vobec berie do uvahy.
Mas nejake info ohladne vsetkych moznosti a v akej faze je celkovo riesenie tohoto problemu?
Tiež si myslím, že dostať vnútromestský traffic na Apollo a prístavný most pre tranzit by bolo dobré riešenie. Z Apolla ale chýba lepšie a najmä rýchlejšie napojenie na Ružinov, ale to už vedia lepšie ľudia z Bratislavy
z apolla treba prejist viacero krizovatiek, to kopu ludi odradza, plus to zakonecnie na mileticovej tiez nie je najidealnejsie. skratka cez pristavny mas radovo menej krizovatiek ak ides konkretne do ruzinova
Aby bol pre smer na Ruzinov most Apollo pritazlivejsi ako pristavny, bolo by treba prerobit krizovatku s pristavnou ulicou (semafory), s prievozskou ulicou (semafory, ktore su nastavene tak, ze je tam cervena vlna), dobudovat zahradnicku na 2+2 popred Sporitelnu a napojit na kosicku nie cez 2 krizovatky s Mileticovou ale krizom cez trhovisko novou 2+2 komunikaciou. Realne mas na trase na ruzinovsku ulicu 4 svetelne krizovatky oproti jednej (pri Esso/Shell na bajkalskej) v smere z pristavneho mostu, aj ta ma cervenu len velmi kratky interval, pricom z Apolla su dlhe cervene.
Zahradnicka na 2+2 sa chysta (vie niekto viac?) - kvoli tomu uz napr. ani neopravuju eleketrickovu trat, lebo sa bude prekladat. A mam taky dojem, ze 2+2 to ma pokracovat az na Kosicku (a aj sa mi mari, ze to zasiahne do trhoviska)