Uz sa to parkrat pretriasalo v novinach, ze vodici este nenasli most Apollo a pouzivaju stare trasy. Sam som to zazil na vlastnej kozi, ked znama asi po mesiaci zistila, ze po Apolle je v praci ovela rychlejsie ako po Pristavnom moste - aj to len tak, ze som jej to povedal.
Inak ja z Bajkalskej do Petrzalky by som siel asi po Pristavnom moste
presne tak, to umiestnenie apolla je skratka nestastne. po ceste z bajkalskej cez apollo treba absolvovat minimalne jednu svetelnu krizovatku s odbocovanim dolava. z apollo na bajkalsku to sice ide aj bez svetelnej krizovatky ale je to take zmatene takze sa na to kazdy radsej vykasle.
ak mozme, vratme sa k tomu informacnemu systemu. chcem MENO CLOVEKA, ktory je zodpovedny za to, ze ten system este nikdy poriadne nefungoval. chcem to meno aj ked ho nebudem poznat a nic mi to nepovie. ale chcem ho poznat. slubujem, ze mu neublizim ale ako spieva jarek nohavica, jak znam svi kamaradi chci znat i nepratele.
ja som vcera isiel okolo siestej do Petrzalky a kedze je jednoduchsie z bajkalskej ist na pristavny, tak som isiel tadial a naposledy … Uz naspat som isiel cez Apollo a kedze sa uz spravila zelena vlna v smere na kosicku (nie do centra ako doteraz) tak niet o com … vrelo odporucam Apollo
Prístavný most sa premaľuje na 3+3 jazdné pruhy. To je hlavný zámer štátu. Pre túto realizáciu sa posilní celá konštrukcia a to od r. 2008 do r. 2010. Odhadované náklady sú cca. 1,5 mld. SKK.
Neprejazdný celý Prístavný most. Tak si to predstav … stať sa tak môže až po dostavbe všetkých cestných napojení k mostu Apollo.
Nejaká časť mostu by mohla byť čiastočne sprístupnená.
Ale boli by stavebné zásahy také, že by sa musel mosť na niekoľko období aj celý uzatvárať.
Úprimne: BA nečaká výrazné zlepšenie dopravnej situácie a kto si to myslí, ten je na omyle. D2 Sitiny tu mali 10 rokov stáť. D1 BA-TT na 3+3 pruhy tu mali 5 rokov existovať, no ešte 5 nebudú … tak to vyzerá, keď plánovanie je jedna vec a politika+financie druhá vec.
Prakticky stále sa bude v BA niečo stavať (rýchloelektrička, Filiálka, rozšírenie D1, nový cestný most, rôzne uzávierky kvôli výstavbe nových budov za 40 mld. SKK), masívny rozvoj automobilizmu súvisiaci s novými bytmi spôsobí ešte väčší kolaps pri parkovaní a problém bude do 5 rokov už aj v Petržalke.
Až o 5 rokov sa zistí, že treba razantné investície a že vlastne čiastkové už ani nie je kde riešiť: metro, veľký obchvat, severná tangenta atď. … pretože nikto nepríde do mesta, ktoré bude dopravne kolabovať. To nie je hororový scenár, dnes sa v USA v mestách, ktoré nezvládajú dopravu dokonca firmy sťahujú preč, podobne BOOM bol v Indii a z najväčších miest idú firmy preč, …