Francúzska stavebná spoločnosť Colas, vlastniaca u nás majoritný podiel vo firmách Inžinierske stavby Košice a Cesty Nitra, je dcérou rovnako telekomunikačnej a stavebnej skupiny Bouygues. A tá má vo svojom portfóliu okrem iného aj jeden z najväčších mediálnych domov v Európe, TF1. Slovenských majiteľov majú napokon stavebné spoločnosti Hornex a SkyBau.
Inžinierske stavby,a.s. by si mohli aktualizovať webovú stránku, posledná aktualizácia bola v roku 2003. Nie je tam ani spomenuté že sú členom skupiny Colas. Na druhú najväčšiu stavebnú firmu na Slovensku je to hanba. A hlavne tá neaktuzilovanosť stránky-je to hnus.
Tak ani doprastav nema nejaku excelentnu stranku na to, ze je ta stranka relativne nova → minimalna aktualizacia, malo informacii o realizovanych stavbach, malo fotiek…
Ale aspoň DPS aktualizuje stránku, vždy sa niečo nové doplní. Ja viem, že ani doprastavácka stránka nie je bohvie aká, ale aspoň je aktualizovaná. Tá predchádzajúca stránka DPS sa mi viac páčila. Ale neaktualizovať stránku od roku 2003, sa môžu IS iba hanbiť a je to druhá najväčšia stavebná firma v SR.
Doprastav je najväčšia stavebná firma na Slovensku a má lepšiu stránku ako IS, a.s. KE, ale obidve stoja za dve veci … voči takým ako www.vinci.com atď. … a na IS je podnikový časopis s názvom stavby colasu, takže je jasné, komu patria.
IS, a.s. KE pokiaľ viem, tak samotné si hľadajú kvalitných dodávateľov.
Ďalej, ty s nimi nemáš ako spolupracovať. Oni sami si vyhľadávajú tendre.
A okrem toho - každý znalý vie, že patria pod Colas … prezentácia na stránke skôr dnes slúži k reklame a imidžu, než k reálnej spolupráci s niekým …
Prezentácia na stránke slúži predovšetkým na získanie nových súkromných zákazníkov až potom na reklamu. Odkiaľ potenciálny stavebník získa informácie o tejto firme a hlavne referenciách.
Colas je meno a ja viem, že všetky podstatné veci rozhoduje a posúva IS-ke materská firma. Tak to je a s tým nič nespravíš, lebo keby si mal pravdu, tak od r. 2003 dodnes už to nie je druhá najv. stav. firma.
Podieľajú sa v rámci výmeny pracovníkov na výstavbe a údržbe diaľničných stavieb.
A potom správne sú aj v ČR a Maďarsku. Výmena ľudí je totiž základom rozvoja stavebnej firmy. Získajú skúsenosti, aké na Slovensku nemajú kde získať. A že to je silná motivácia, to ani nehovorím (všetko zadarmo + slušný plat + nové skúsenosti). Jamajka - moderný diaľničný systém a jeho výstavba, Francúzsko - rozširovanie diaľnice z 2+2 na 3+3 pruhy.
Ako som už písal, spravili dobre že sa predali Colasu. Myslým, že ešte táto firma zamieša poriadne karty vo výstavbe PPP projektov v SR. Chcel by som sa ťa spítať Diaľničiar, či nevieš náhodov či prijímajú nových zamestnancov v robotníckych profesiách-tesár, železiar…
To si povedal ty, nie ja a ja s tebou nesúhlasím, že je najlepšia je podľa mňa nudná. Ešte aj TBG DPS má podľa mňa lepšiu. Ak ti to vadí, tak napíš vedeniu Doprastavu, nech s ňou niečo spravia.