A čo to akože pomôže, keď ja napíšem vedeniu Doprastavu ? Ja napíšem vedeniu, aby vrátili Slovensku 200 mil. SKK za most Apollo.
Doprastav - má stránku, je lepšia ako IS, … ale DDM Group nemá žiadnu, DOAS akože má …
IS má stránku zanedbanú, ale kontrakty im vybavuje Colas a pozri sa na ich stránku … to je zodpovednosť v dnešnom svete, aby materská firma mala stránku na úrovni.
Výstavba mosta Apollo nebola predražená , prečítaj si článok v ktorom sa o tom píše. Je to rozhovor s Ing.Šestákom, ktorý to tam aj vysvetľuje. Článok si pridal ti a je v sekcii DDM Group.
To je tvoj názor. A na p. Šestáka mám tiež svoj názor v poslednej dobe. A tiež vidím do mosta Apollo trošku viacej, než minulý rok.
Celkovo mi chýba kvalita v Doprastave:
Most Beckova sa rozsýpal. Odôvodnenie: zrýchlená výstavba. (takže čakajme ďalšie úseky ?!)
Námestie vo Zvolene. Zlý dodávateľ. (takže čakajme to všade ?!)
Most Apollo. DPH bolo 200 mil. SKK, ďalších 200 bolo neustráženie si nákladov … a problémom boli výťahy. Odôvodnenie: chyba vo Fínsku. (takže čakajme to všade ?!)
Keď si Doprastav zasadol na iné firmy v EÚ, tak ja som si zasadol na neho. A práveže celkom mi to vyhovuje a to ešte keď ma tu budeš vytáčať, pôjdem do hĺbky. A nehovorím len negatívne veci, hovorím fakty a realitu. Až bude treba chváliť, ja začnem.
Inžinierske stavby, a.s., Košice zvýšili svoje tržby v r. 2006 oproti r. 2005 o 0,6% a dosiahli úroveň takmer 7 mld. SKK. Firma sa tak stala 2. najväčšou stavebnou spoločnosťou na Slovensku.
Košické Inžinierske stavby z francúzskej skupiny Colas kúpili tento rok vlastný finišer. Použili ho v tuneli Lučivná, na stavbe diaľnice pri Budapešti a využijú ho aj ako subdodávateľ na úsek diaľnice neďaleko Ostravy.
[quote=“Dialniciar”]
Košické Inžinierske stavby z francúzskej skupiny Colas kúpili tento rok vlastný finišer. Použili ho v tuneli Lučivná, na stavbe diaľnice pri Budapešti a využijú ho aj ako subdodávateľ na úsek diaľnice neďaleko Ostravy.
Colas postúpil do 2. kola PPP spolu s Doprastavom ako jedno z dvoch konzorcií (druhé je Vinci a Skanska), ostatné 4 konzorciá vypadli pre nesplnenie podmienok tendra.