V phpbb3 sa to da. Vo v2 nie?
vo V2 toho vela nejde .. html je samozrejme povolene …
Ani nie ![]()
hm tak bolo
ale skus teraz ![]()
A ktoré tagy sú povolené? Ako pozerám na sme.sk, tam treba script, youtube potrebuje object, param a embed.
testovaci prispevok
Otvorenie tunela Sitina:
Postreh Jozefa Drahovského: Nebezpečná odbočka z diaľnice
takze dobra vec sa podarila ![]()
Navod na pridanie videa je jednoduchy, staci skopirovat jeho kod a vlozit ho sem. Funguju minimalne videa z youtube.com a sme.sk, ale vlozit by sa mali dat vsetky videa, ktore su zapisane v tagoch script, object, param a embed.
ja vidim len tie kody ![]()
v tvojich sukromnych nastaveniach si musis povolit HTML ..
aha, jasne
uz je to ok, dik
Mne chybaju dolezite info na jednom mieste.
Priklad: R2 usek Mala Dedinka-Nova Vieska
Tema ma uz 28 stran, niekto sa opyta, ci by sa nenasla mapka, a dakto druhy mu odpovie, ze o par stran skor…
prehladavat 28 stran je dost krute, vedel by som si predstavit, keby boli dolezite linky na dokumenty, mapy alebo dolezity text (popis) v prvom poste.
Mas pravdu, ale to by sa musel najst niekto, komu by sa chcelo takto prejst vsetky temy a upravit vsade prve prispevky. Potom by uz bola dobra aj klikacia mapka dialnic s odkazmi na jednotlive temy ![]()
Alebo rovno nieco 3D aj s terenom
))
Zaujimava by bola aj animacia (vystavba v case), tusim na highways.sk som videl datumy otvarania jednotlivych usekov, to by tiez slo ![]()
to s tymi strankami je inak strasne v dost vela temach a pritom by stacilo nejak nastavit ako aj na inych forach je ze sa da nastavit ktoru stranku si chcem zobrazit, uz to dost poriesi v teme ktora ma viac ako 15 stran a niekto mi povie ze to je niekde na v strede ![]()
No pokial sa extremne nenudis, tak urcite necitas 20 stran diskusie.
Skor by som fakt bol rad, keby sa nasli dobrovolnici a dali dokopy linky do prveho postu.
mozno by stacilo vyhladavat http
potom nebudes mat dovod hladat stranu 15 v diskusii
niektore temy sa tazko citaju, lebo je tam plno vytokov zo zumpy, ako napriklad tato tema:
dialnice.info/viewtopic.php?t=7633&start=0
clovek si chce nieco precitat o tomto useku R2 a musi preklikavat cez OT hadku uzivatelov…
Akozeto viem hodit sem video, skadial ziskam ten kod?
V ňom alebo v jeho okolí býva napísaný ![]()
Na Youtube je na stránke vpravo od videa ako položka “embed”, sme.sk ho má priamo vo videu po kliknutí na “menu” a “www”.
Vidim, diki. A klaniam sa, good job ![]()
![]()