Čaute, ja mam tiež nejakú podobnú otázku:
ako vložím obrázok do textu ? ![]()
to je lahke tiez .. kliknes pravym klikatkom na mysi na ten obrazok, das vlastnosti a tam sa ti objavi adresa, tu prekoprirujes do prispevku a pridas tu funkciu “img” (image) ![]()
dakujemmm
Já navrhuji, aby bylo možné přispívat s některými příspěvky rovnou do trashe, adminům se ulehčí práce ![]()
heh, dobra pripomienka
ale aj kvoli tomu bol trash nakoniec tiez zamknuty, lebo tam sa tiez rozvijali nezmyselne debaty dalej …
Odchádzam z fóra, želám všetkým veľa dobrých príspevkov. Bolo to tu zaujímavé sledovať vývoj od začiatku, ale už ma to tu nebaví, nie som osobne zainteresovaný vo výstavbe diaľnic, takže nemám dôvod pre nejaký lobbing. Boli to moje názory, často hrubo napádané, tými, ktorí presadzujú určité skupiny a sú neustále prítomní tu, na SME a ďaľších fórach. Vlastne raz som už chcel odísť, preto som si pomazal moje príspevky, lebo sám ich nepovažujem za nejaké dôležité. Ešte raz veľa šťastia, dobrých príspevkov, aj keď uznávam bez iskrenia to vždy nejde. ![]()
fh: to len tak chces odist? ![]()
vsak prid pod inym nickom
)))
ale no, snad kvoli 1 lokalnej skriepke neodides kompletne z fora? Zazil si uz aj horsie ![]()
takych je tu viac
ale aspon je sranda, nie? ![]()
fh, teda pozorovatel, neodchadzaj. S tvojimi nazormi som v mnohom, mozno az vo vacsine suhlasil, a napisal si to dostatocne dobre zargumentovane, ze so nemal potrebu nieco dodat a reakcie typu - suhlas - nemam rad. Tu na to forum chodia inteligentni ludia, teda som presvedceny, ze s tebou mnohi suhlasili a nepotrebovali to vyjadrit presne pre to preco ja - ved to tam kazdy vidi, tak naco to pisat znovu.
Takze zostan, PB sa zacina este len stavat, mozno este co to bude (Mexicke sudy to istia), tak este bude o com pisat. To v takej situacii odist???
A v tej suvislosti mi napadlo stretko uzivatelov fora. Stalo by za to a na zaklade osobnych vztahov by sa komunikacia celkovo sprijemnila…
Clovece, ja som ziadnu hadku ani nezaregistroval. Asi to bolo v teme Donovali partdeuxluxfux, ktoru radsej pravidelne ani necitam
. Tak neblazni
.
fh neodchadzaj, neblazni, ved to ze nie si zainteresovany je super, mas dobre nazory a postrehy, o tom to je. Nie o nejkaych hadkach a inych haluskach na fore. Dufam ze sa rozhodnes spravne a ostanes ![]()
suhlas ![]()
fh, si jeden z nie mnoho uzivatelov, na prispevky ktorych sa tesim, lebo maju hlavu a patu. rozmysli si to, prosim ta..
najdene na nemenovanej kronike:
S tymto vobec nesuhlasim, odkedy odisli ti kvazi-odbornici, na fore je svaty pokoj. Prispevkov je menej, ale aspon sa clovek nemusi preklikavat cez nic nehovoriace odkazy na monitoring tlace, vykonstruovane hadky a zahmlievanie diskusii roznymi hlupostami
inak ja si teda nespominam ze by bol odtialto niekto “brutalne vykopnuty”
a uz vobec nie nejaky odbornik…jedine tak 247 reinkarnacii dialniciara…pricom jeho dalsia reinkarnacia nam tu pise zrejme zase ![]()
Forum reflektuje dianie hlavne na Slovensku.
Ked sa nic nedeje (malo) tak sa aj malo diskutuje.
Za 3 roky existencie sa vsetko zakladne uz prediskutovalo, ked pridu nove impulzy, bude sa podla mna opat diskutovat.
Denne tu pribudne cca 100 prispevkov, to je nic?
“vykopnuti” uzivatelia - skoda komentovat, nech poslu mail, rad im vytvorim kazdemu 2 konta gratis
B; co dve, aj vianocny bonus v podobe tretie konta prihodime
nebudeme predsa trocharit ![]()
Mám otázočku kde by som pichol temu konferencie a predná,šky kde by sa dávali veci s nich. Kedže veľa ľudí stadeto na ne chodí a bolo by o nich písať a vyjadrovať sa. Mysli m pravdaže dopravné. Nerad by som ich dal do off.. lebo tam by sa to stratilo.
zatial sa to moze dat do vsebecnych tem.. a ked toho bude viac tak urobime sekciu