Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

forum je este vo vystavbe, napiste ake dalsie fora a sub fora by boli vhodne pre diskusiu

snazit sa o co najdokonalejsiu strukturu ale mna zase nebavi musiet urobit 50 klikov ked si chcem pozriet 3 nove prisppevky. pomohlo by, keby sa na uvodnej obrazovke zobrazoval prehlad najnovsich prispevkov zobrazenych podla datumu podania a tak by sa dalo pozriet co je nove velmi rychlo. myslim, ze toto phpBB forum nieco take podporuje. najlepsie fora su take, co su pokial mozno najmenej prehladne a systematizovane, lebo ta sterilna cistota ludi odradza nieco napisaat.

ked sa prihlasis (teda aspon u mna to tak funguje) mas vpravo nad modrou tabulkou tri riadky a v jednom riadku je moznost: zobrazit prispevky od posledneho prihlasenia.
:exclamation:

to moc nefunguje a to z dvoch dovodov, jednak ja som na nete skoro stale a stale mam otvoreny prezerac so strankou fora, a dvak hodi to zoznam for, v ktorych pribudli prispevky od mojho posledneho prihlasenia a klikacia hitparada pokracuje. ja si kukam mnozstvo for a take kde je to takto strasne sktrukturovane je to na figu.

2 romanca: skusim sa na to pozriet. ale nic neslubujem, aj ked je dost velka sanca ze to bude.

co sa tyka struktury for, zatial sa mi to zda byt OK. ide o to ze som nechcel vytvarat prilis vela kategorii a for, aby to nebolo prilis rozvlacnene. ak by boli nejake navrhy, ktore forum by bolo dobre zrusit (zatial ma napada snad jedine historia, ale to sa uvidi), popripade nejake pridat (ale s mierou), tak rad si vypocujem navrhy

Da sa niekde natrvalo nastavit, ci chcem najnovsi hore/najstarsi hore?
Da sa to priamo pod prispevkami, ale ked sa znovu lognem, je to prec.
dik
B;

pozriem na to ci to je mozne niekde nastavit, ale skor sa mi zda ze nie…

Mám niekoľko tém, ktoré neviem, kde by som mal dať. :question: :bulb:

Tou 1. témou by boli diaľnice v ČR. Tu je pomerne veľa informácií a ja by som na to aj spravil extra tému alebo skúste sa niekto vyjadriť, kam mám takúto tému dať. Od liniek na české diaľnice, cez históriu a monitoring tlače až po konkrétne úseky. Ja viem, že 90% z toho už tu je, ale je to dosť “rozhádzané” a podľa mňa by to mohlo byť niekde spolu. Ja by som to popresúval a aj by som tam dal pomerne veľa nových informácií. :arrow_right:

Tou 2. témou, čo by mohla byť zaujímavá, by boli strediská údržby. Išlo by o popis a význam zimnej cestnej techniky (aj letnej), rôzne strediská (a nemuseli by byť len diaľničné) a obrázky (alebo by som ich dal potom do galérie, ktorá už sa blíži). Ja viem, že strediská údržby sú na stránke SSC, ale v podstate chcel by som (a dúfam, že nielen ja) byť istou kvalitatívnou konkurenciou ostatných stránok, :sunglasses: trúfam si na to. :sunglasses: :arrow_right: P.S. Kto z vás tuší aký je rozdiel medzi sypačom a pluhom, … sypačom+pluhom, možno nikto, ale je to dosť často v správach a je len malá šanca, že to nájdete na internete. Okrem toho, by som sa venoval aj posypovému materiálu atď. Ale ako chcete, vyjadrite tu svoj názor.

Ja sa dokonca nebránim ani 3. téme. Úplne iné trasovanie diaľničnej siete na Slovensku, čo by to spôsobilo atď. Na túto tému je veľa materiálov v “chatke u babky”. :stuck_out_tongue: :arrow_right:

Ďalšie témy zatiaľ nemám. Táto stránka by bola 50:50 odbornou a diskusnou svojím obsahom. V konečnom dôsledku by sa len kvalitatívne zlepšila. :sunglasses:

A neberte ma tu akože sa mi táto stránka nepáči (admin, …), práve naopak, je veľmi dobrá a ja by som chcel, aby bola ešte lepšia. :stuck_out_tongue: :sunglasses:

Upravené: Pridal som hlasovaciu otázku s cieľom dozvedieť sa názory a pocity členov fóra. Caesar + zmena nazvu temy Adoas

… ale tu by sa mal asi vyjadriť admin alebo moderátor.

Inak, tú ČR by si mohol dať do liniek a tam tú tému nechať rozrásť. A tých cestárov, tak to neviem ani ja. A to trasovanie do tej 1. témy, D a RC všeobecne. Ale toto je len môj názor. :stuck_out_tongue:

• Ja sa dokonca nebránim ani 3. téme. Úplne iné trasovanie diaľničnej siete na Slovensku, čo by to spôsobilo atď. Na túto tému je veľa materiálov v “chatke u babky”. -
    Ako stvorené pre Feroslava. :smiley: Len aký by malo zmysel takéto fórum ? Nekonečné hádky kto a čo bol v stredoveku, komu pomohli a ukrivdili komunisti, Mečiar atď. ? O diaľniciach by tam asi veľa nebolo, o vivátoch a stredoslovákoch, maďaroch, zločinoch a podobne. Radšej to nechajme na SME…

tak vytvoril som temu dialnice a RK v CR ako aj vo svete :slight_smile: takze sa vsetci mozete realizovat napr aj napriklad na chorvatskych dialniciach :slight_smile:

tuto temu som zatial dal dokopy spolu so stavebnou technikou, niekde som tu totizto zahliadol aj nejake odkazy resp prispevky o stavebnej technike. dialniciar ak chces mozes patricne prispevky popresuvat , resp samozrejme aj dalsi moderatori

uvazoval som aj o vytvorenie samostatnej temy “chatka nasej babky” (neviem preco, ale sa mi ten nazov paci" :slight_smile: mozno sa k tomu aj ozaj casom dopracujeme a budem fantasticko - futuristicky orientovana tema tohto fora :slight_smile: ale zatial myslim ze to staci mat v ramci vseobecneho pokecu o D & RK, co ma napadlo to urobim maximalne sticky t.j. dolezite:)

ja som len a len za

vsak to aj ja :slight_smile: preto rad reagujem na dobre podnety a navrhy na zlepsenie, preto som aj urobil toto forum, kde taketo namietky a namety vsetkeho druhy by mali smerovat :slight_smile:

inak kedze by bolo v kategorii “dialnice a RK v SR” uz vela tem, tak som to rozdeli na technicke a netechnicke forum (popripade navrhnite iny nazov na to “netechnicke”)

mno a este jedne taky maly detail :slight_smile:

tato stranka ma zatial velmi malu kapacitu, lebo som ani sam nepocital ze bude takto uspesna ale v priebehu asi tyzdna dvoch planujem kupit domenu a dat to na hosting kde je aspon 500MB a vacsia databaza. momentalne bezi domena na hostingu ktory je viac menej zadarmo (len nutne reklamy), ktore som v ramci moznosti ocesal.

ohladne pagesy, planujem zrejme aj zalozit nejaky ucet na dobrovolne prispevky. ja to zatial zatiahnem z mojho vrecka, ale snad sa medzi zucastnenymi najde aspon par co daju tak 50-200 korun. keby kazdy zo sucatnych clenov dal 100 korun (co neni az taka prudka ciastka), tak by sa dala aj kupit priamo domena napriklad www.dialnice.sk a dat to na poriadny hosting. ale to necham az casom :slight_smile:

ak nie, tak nie. budum to runnovat z vlastnych $$$, ale kazda pomoc by bola samozrejme vitana :slight_smile:

Tak toto som nečakal. Lebo, vieš mne už akosi nestačí len reagovať, ja už potrebujem aj “tvoriť” a dopĺňať nový materiál. Na základe neho sa potom bude dať ešte lepšie diskutovať. :laughing:

No, mám čo robiť ďalších niekoľko mesiacov. :laughing:

A k tým príspevkom, pošli účet alebo niečo iné buď mne na SS alebo aj sem a aj ti tam dám 30% sumy potrebnej na fungovanie tohto fóra. To ešte dohodneme. Za 3 týždne budem vo Viedni, tak sa zastavím. :sunglasses:

Ja som si dovolil túto tému pozmeniť a zlepšiť, aby sa tu dalo vyjadriť o vašich predstavách a návrhoch. Môžete vyjadriť aj spokojnosť, čokoľvek.

Je tu viac ako 10 000 príspevkov, fórum stále rastie, aj do počtu sekcií a ďalších tém, pribúdajú užívatelia atď., ale nikdy nie je čas, že by už stačilo. Naopak budem veľmi rád, ak by som vedel, kto je tu ako spokojný. :arrow_right:

Snáď aquila pochopí, čo by majiteľ, aj túto čisto “demokratickú snahu” s cieľom zlepšenia kvality fóra. Ono hlavne, nakoniec sám admin rozhodne, čo sa zmení a čo nie, ale hlavne bude(me) vi(ve)dieť, čo všetko treba alebo naopak radšej netreba. :arrow_right:

Dávam aj hlasovaciu otázku, ale môžete sa vyjadriť aj sem do tejto témy. Je to určite lepšie, než tu vždy založiť nejakú tému. Nedá sa to dať do Noviniek, lebo tu budú “len návrhy”, nakoniec už sám Diaľničiar prišiel s pôvodným nápadom. :sunglasses:

ja len uvitam taketo aktivity :wink: caesar sam vies, ze cez drtivu vacsinu navrhov cez IS som prijal a aplikoval. alebo s pomocou B; :wink: a dalsie vylepsovaky len a len privitam/e :wink:

Toto fórum je perfektné. :laughing:

To hlasovanie hovorí samé za seba. :wink:
Toto fórum fakt nemá chybu a ľudia na ňom tiež. :laughing:

wow, som milo prekvapeny :wink: diki moc za podporu :slight_smile: az teraz ma napadlo tuknut na vysledky ako to vyzera (kedze som nehlasoval, tak vidim len anketu a pre vysledky musim extra tuknut :wink:

inak kto ma zaujem sa moze pozriet “do minulosti” na

dialnice.xf.cz/index2.php kde sme zacinali :wink: vtedy este dialnice.aktualne.cz .. ale domena aktualne.cz uz bola medzicasom predana :wink:

Historia nepusti. Dialniciar - ten tam je zlatom na tom fore, jeho prve prispevky a ako som sa presvedcil, tak tam mal skutocne takmer 30%. To si aquila ziskal na to forum nenahraditelneho cloveka (vobec ako si ho tam ziskal? :open_mouth: ), ktory mal chut informovat ludi o vsetkom o com vedel - a to bola nekonecna studna vedomosti. Mne ta stranka pripomenula vela veci este ked zil :cry: :cry: - je dobre, ze existuju aj taketo moznosti, ja si to tam prejdem niekedy.

Ked uz som v tejto teme - tak toto forum je super. Cool. A konecne sa aj stat zlepsil a stranka www.ndsas.sk je OK. :wink:

Toto fórum je veľmi dobré. A opakovane je tu už 3. krát BOOM čo sa diskusie týka - začal Alexander, potom pokračoval Antim a teraz zjavne Adoas. No skutočne, 2 dni som tu nebol a takmer 400 príspevkov mám neprečítaných. :unamused:

To mám čo robiť. To snáď ani nie je možné, … keby Adoas začínal na fóre tak to pochopím ale pozerám, že mnohí tu sú všade v rôznych témach.

To je až neuveriteľné - ja sa budem venovať tomu Glosáru - tam nie je nové nič. :sunglasses: