Akože na to sa určite nájdu návody na internete, alebo sa spýtaj trebárs na hojko.com, tam to vie kopa ľudí.
Osobne ale proti založeniu témy nič nemám.
Pricom pri kliknuti na Nove by sa mi zobrazil najstarsi novy prispevok.
Minule, ked v teme o Donovaloch pribudlo 5 stran novych prispevkov, zo zvyku som klikol na poslednu, a kedze mi zhasli oranzovo vysvietene nove prispevky, musel som sa preklikavat a podla datumu pozerat, co je nove
A hladat tie prispevky cez Search sa mi nejak nechce, a neviem ani, ci sa to vobec tak da.
Bude take nieco aspon v phpbb 3?
Vsak na to je ta oranzova ikonka predsa (sipka + oranzovy sheet, ci co to je) … ja ju do velkej miery vyuzivam … otazka zvyku, lebo je dost mala (CHCEM VACSIU !!! - zorganizujem aj peticnu akciu ked treba ) ale funguje spolahlivo. I ked niekedy ked prezriem prispevky a pocas prezerania inych neprecitanych pribudne nejaky novy do danej temy, hadze ma to na ten prispevok, ktory je prvy novy od poslednej navstevy … preto vacsinou, ked precitam vsetko (co chcem) sa odhlasujem, aby som s tym nemal problem.
Neviem, či to patrí sem, ale keď pridám nový príspevok, zobrazia sa mi 2 voľby:
Kliknite pre zobrazenie správy a Kliknite pre návrat do fóra, pričom keď nekliknem nikde, hodí ma to na ten môj príspevok. Nedalo by sa niekde nastaviť, aby mi to hádzalo na hlavnú stránku dialnice.info/index.php
No po tejto hadke/hadkach co sa tu rozbehli ma napadlo par moznych vylepseni:
blokovanie horkokrvnych uzivatelov - bolo by pekne keby par uzivatelov na tomto fore mali tu moznost a mohli v pripade potreby zablokovat pisanie sprav od bojovnikov … dalo by sa vybrat nejake rozumne obdobie z ponuky alebo ho zadat rucne po ktroe si uzivatel moze jedine pozrat forum a pisat IS… pre blokovanie by bolo dobre zaviet aj povynny text “dovod” ktory by dostal doticny ISkou s menom toho kto ho zablokoval a koho ma “prosit o odpustenie a skemrat o odblokovanie” ))) v pripade potreby by bolo mozne blokovanie zrusit kymkolvek kto takuto moznost ma alebo admina…po uplynuti nastavenej doby sa uzivatel automaticky odblokuje
uplne uzamknutie tem - ak by bolo mozne vyrobyt uplne uzamkinanie tem take ze ani ten co to zamkol to nemoze odomnknut iba admin … vyrie sia sa tym pisania do zamknutych tem v trashi…
mozem mat pravo mazat temy z trashu?
viac si nespominam je vela hodin a rozum mam uz na druhom svete:))
Navrh pre aquilu: povolit vkladanie videi do prispevkov, napr. zo SME.sk, youtube. Hodilo by sa to do monitoringu tlace, videa k clankom na sme.sk maju castokrat vacsiu vypovednu hodnotu ako samotne clanky