Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

bravó, konečne niekomu zaplo. Neviem to a žiaľ ešte nikto ma to nenaučil aj keď snaha bola od dvoch ľudí … :unamused:

Ja by som založil jedno nové fórum, prístupné iba pre adminov a moderátorov, kde by sa mohli riešiť napríklad návody:

presun príspevku z témy do témy

atď.

Aby to noví (ale aj starí) moderátori mali ľahšie + všetky aktuálne iné problémy&veci by sa dali popísať a na čo s tým zaťažovať iných užívateľov ?!

Akože na to sa určite nájdu návody na internete, alebo sa spýtaj trebárs na hojko.com, tam to vie kopa ľudí.
Osobne ale proti založeniu témy nič nemám.

Akože tiež sa musíš do všetkého primiešať, ale hlavne, že proti tomu nič nemáš. Na hojko.com mám rodinu. Tam zásadne nechodím.

Ja by som bol za:

[ Choď na stránku: 1 … 9, 10, 11 … Nové ]

Pricom pri kliknuti na Nove by sa mi zobrazil najstarsi novy prispevok.

Minule, ked v teme o Donovaloch pribudlo 5 stran :open_mouth: novych prispevkov, zo zvyku som klikol na poslednu, a kedze mi zhasli oranzovo vysvietene nove prispevky, musel som sa preklikavat a podla datumu pozerat, co je nove :slight_smile:
A hladat tie prispevky cez Search sa mi nejak nechce, a neviem ani, ci sa to vobec tak da.
Bude take nieco aspon v phpbb 3?

Vsak na to je ta oranzova ikonka predsa (sipka + oranzovy sheet, ci co to je) … ja ju do velkej miery vyuzivam … otazka zvyku, lebo je dost mala (CHCEM VACSIU !!! - zorganizujem aj peticnu akciu ked treba :slight_smile:) ale funguje spolahlivo. I ked niekedy ked prezriem prispevky a pocas prezerania inych neprecitanych pribudne nejaky novy do danej temy, hadze ma to na ten prispevok, ktory je prvy novy od poslednej navstevy … preto vacsinou, ked precitam vsetko (co chcem) sa odhlasujem, aby som s tym nemal problem.

Aha no vidis to, zase som sa dozvedel nieco nove :slight_smile:

Neviem, či to patrí sem, ale keď pridám nový príspevok, zobrazia sa mi 2 voľby:
Kliknite pre zobrazenie správy a Kliknite pre návrat do fóra, pričom keď nekliknem nikde, hodí ma to na ten môj príspevok. Nedalo by sa niekde nastaviť, aby mi to hádzalo na hlavnú stránku dialnice.info/index.php :question:

Neuvazuje sa tu o nejakom vkladani videa? Nieco na sposob FTP?

jej, video :slight_smile: no treba sa obratit na mna a ked na to nezabudnum, tak ho uploadnem :slight_smile: ze OK ? :wink:

Nedalo by sa, že celé to okienko, ktoré sa mi zjaví po kliknutí na Poslať odpoveď by bolo tu dole namiesto Rýchlej odpovede?

bohuzial nie … ta rychla odpoved je preto rychla, ze tam nie su dalsia “detaily” :wink:

Otázka: budú na smajlíkoch také červené vianočné čapice? :stuck_out_tongue: :slight_smile:
keď nám začalo snežiť… :slight_smile:

Ty máš fakt niekedy divné nápady.

Jurislav v má profile: “cestovanie, matematika, informatika, lezenie na nervy :slight_smile::smiley: :smiley:

No po tejto hadke/hadkach co sa tu rozbehli ma napadlo par moznych vylepseni:

1. blokovanie horkokrvnych uzivatelov - bolo by pekne keby par uzivatelov na tomto fore mali tu moznost a mohli v pripade potreby zablokovat pisanie sprav od bojovnikov … dalo by sa vybrat nejake rozumne obdobie z ponuky alebo ho zadat rucne po ktroe si uzivatel moze jedine pozrat forum a pisat IS… pre blokovanie by bolo dobre zaviet aj povynny text “dovod” ktory by dostal doticny ISkou s menom toho kto ho zablokoval a koho ma “prosit o odpustenie a skemrat o odblokovanie” :wink:))) v pripade potreby by bolo mozne blokovanie zrusit kymkolvek kto takuto moznost ma alebo admina…po uplynuti nastavenej doby sa uzivatel automaticky odblokuje

2. uplne uzamknutie tem - ak by bolo mozne vyrobyt uplne uzamkinanie tem take ze ani ten co to zamkol to nemoze odomnknut iba admin … vyrie sia sa tym pisania do zamknutych tem v trashi…

3. mozem mat pravo mazat temy z trashu?

4. viac si nespominam je vela hodin a rozum mam uz na druhom svete:))

O “Väzení” ako sa toto vola v PHP BB sme uz pisali a skoncilo to tak, ze
sme hadam vsetci rozumni dospeli ludia.

Zjavne aj s ludskymi emociami a naladami.
Dufam, ze sinusoida ide opat dolu, trochu to tu zasumelo ako za starych (?dobrych?) cias :sunglasses:

© dialnice.info 2005 - 2006 :: powered by phpBB © 2001 - 2006 phpBB Group :: Časy uvádzané v GMT + 1 hodina :: webmaster

Toto je na spodku uvodnej stranky a ja navrhujem vylepsenie aby sa upravili roky 2006 na 2008 :smiley:

Navrh pre aquilu: povolit vkladanie videi do prispevkov, napr. zo SME.sk, youtube. Hodilo by sa to do monitoringu tlace, videa k clankom na sme.sk maju castokrat vacsiu vypovednu hodnotu ako samotne clanky :wink:

na to by bol potrebny nejaky mod, s ktorym je mozne pridavat nove bbcode znacky. to sa vsak zrejme nechysta :unamused:
alebo povolit html :sunglasses:

[size=67]uz vidim tu odpoved- caka sa na novu verziu fora :wink:[/size]