Alebo sa mi snaží niekto dostať do počítača ako túto sobotu. Ono by som to prehliadol, ale nie je náhoda, že pár sekúnd po sebe nasledovala kanadská IP od Toronta a hneď grécka IP PPP Athens .
Ja to beriem stále ako fórum, ale istá skupina ľudí to berie aj ináč.
toto je moc divnuo, si snáď robíte srandu, chce sa mi povedať. Zaráža ma, že to nikto nekomentoval, ovšem okrem Dialničiara, vraví sa trafená hus zagágala, ale zdorazňujem “vraví sa”, aby som bol právne čistý ak sa tu náhodou hrajú nejaké zpravodajské hry. uuf, silné kafe, som len virtuálny pako alebo som reálny a možem mať svoj názor? please advise.
Nemoze sa v sekcie fotogaleria dat pri kazdej podgalierie datum poslednej aktualizacie? Lebo takto ked som chvilku prec tak enmam prehlad kde boli pridane fotky, akurat len posledne pridanie.
hm, neviem co konkretne myslis, lebo pri kazdej podsekcii ti to zobrazi, ak tuknes napriklad na dialnice, tak ti aj vylistuje polozkovite, kedy boli pridane posledne obrazky …
hm teoreticky hej, len teraz je to zoradene podla poslednych prispevkov, co je podla mna praktickejsie. ale teoreticky to mozno bude mozne v novsej verzii
Ked bude nova verzia fora, bude tam na vyber plno rozdeleni subfor, napr. podla abecedy, poctu prispevkov alebo poctu zobrazeni (a mozno by sa dalo urobit aj napr. useky dialnic podla regionov )…
Ale celkovo uz podla mna nema zmysel menit strukturu fora, v novej verzii budu subfora (resp. subsekcie) a tak budu sekcie s velkym poctom prispevkov podstatne prehladnejsie
no tak dufam, ze bude coskoro, lebo ja na nu cakam uz asi 2 roky akurat co experimentalne bezi v beta verzii .. ale to skor na interne testy … zatial “nova” verzia dialnic neni verejne dostupna …
musite pockat, ale vylepseni je tam docela dost len zatial je to len v beta 5 verzii. neni ani release candidate, nieto samotna ostra verzia .. plus treba logicky preklopit aj cely album … cize mooozne ked sa bude darit developerom, tak do konca roka by sme to mohli mat aj my v ostrej verzii
Nova verzia ma napr. skvele ovladanie pre moderatorov a adminov, co sa tyka spravovania prispevkov, uzivatelov a tem. Kazdy uzivatel ma omnoho viac nastaveni, moze si napr. robit filtre pre prispevky napr. od niektoreho uzivatela alebo nastavit pre seba vzhlad fora - teda napr. aj triedenie prispevkov, ako mu vyhovuje.
A to, ze sa daju vytvarat subfora, pripajat fotky ku prispevkom alebo hoci aj oslavovat narodeniny clenov fora snad netreba spominat
Pre toto forum bude 3-ka urcite lepsia, moj tip vydania plnej verzie je august 2007
akoze stacilo by troxu porozmylsat. sak clovek co nevi ani presuvat prispevok medzi temami by asi nevedel jaksa dostat do pocitaca, ne teda ak si narazal na dialnicara